Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ready to run

Skrivet:    ·  Allmänt

Eftersom jag, som sagt, slutat på gympan och liksom avslutat det kapitlet om man säger så. så kände jag för att köpa nya träningskläder för har haft i princip samma i flera år med lagets logga på. Jag hade sett ut två par tights på nätet, men när vi gick till affären så kändes det inte lika bra. Så vi gick till Intersport och då hittade jag demdär träningsbyxorna och mmm, love them. Mönstret är supercoolt tycker jag och de är fruktansvärt sköna dessutom! 
Det gula passar väldigt bra till sporttoppen jag köpte på stadium som bara kostade 99 kr eftersom de har rea nu, yeayea. 
Nu är det bara en skaljacka som fattas :p

Jag har börjat springa lite grann också, och då använder jag mig av runkeeper som ni säkert känner till, där man kan se alla sina springturer uppradat, men även en karta på var man sprungit. Så det är en väldigt bra app som jag tipsar om!

Nu ska jag göra iordning middag för min dans som jag ska testa på idag börjar 19.30 och då blir det premiär för träningskläderna ;))
Långt inlägg igen men det är väl kul hoppas jag...DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo