Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

chocolaty granate

Skrivet:    ·  Allmänt
Klicka här för att se hur du gör dessa godingar själv ;)
Idag har det varit en hemmadag så jag passade på att hoppa studsmatta, städa lite och ''baka''. Jag la ju upp en video som Linn Ahlborg hade gjort för ett tag sen, där hon gjorde sådan här chokladgranatäppelpluppar (låångt ord). Jag var lite långsam så chokladen hann stelna lite innan jag hade lagt upp de, men det gjorde inget i slutändan för det blev verkligen såå gott! Syrligt, sött, knaprigt mmmm 
Jag använde mjölkchoklad vilket är lite onyttigare än mörk choklad, så det blir kanske det nästa gång...

fält

Skrivet:    ·  Allmänt
 
jeans jc//skor crispin//t-shirt lindex// jacka stadium
Jag och Maria, (pappas tjejs barn) har precis varit ute och fotot en del och det blev många fina bilder eftersom det var en så fin vy. Pappa ropar på mig att vi ska åka så har inte riktigt tid att förklara mer som kanske förstås ;)
Hejdeuu
 

duktig

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vi fick sluta TVÅ timmar tidigare idag bara för att slöjden utgick eftersom vår slöjdlärare var sjuk och det fanns ingen vikarie. Det var lite tråkigt att det var just slöjden, men samtidigt var det skönt för att då kunde jag åka med bussen till pappa och komma hem vid tre. Annars är det väldigt onödigt för mig att åka hem när vi slutar 4 för att då kommer jag ändå hem typ samtidigt som pappa. Jag hade i varje fall gott om tid att plugga till so/politik-provet som är nästa fredag. Det är ju ett tag kvar, men känner att jag vill satsa mer på just so eftersom det inte gått superbra på de senaste proven + att vi är med i en ''testgrupp'' på studietekniken.
Jag satte mig och gjorde frågekort som iof tog ett taag, men det är värt det tycker jag. Det är ett väldigt bra sätt att få in det i huvudet. Man skriver då frågor och så kan man sitta med en kompis och diskutera, sedan kollar man om man har rätt på baksidan, smart!

like it a lot

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 pälsväst fake, hm//jeans lee//stickad tröja jc//klocka ur&pen//armband italien (syns nt på bilden haha)
 
Som ni kanske sett tidigare så har jag börjat gilla västar, och särskilt ''pälsvästar'' för det är ju så mysigt om det är en kallare höst/vinterdag (som idag!!), och så är det fint tycker jag! Det är väll ganska många som har liknande, vilket jag kan tycka är tråkigt om det går överstyr. Samtidigt skulle jag inte upptäckt att jag tycker det är fint om ingen skulle bära det. Förstår ni hur jag menar? Jag köper ju något baara om jag tycker att det fint, ganska självklart och inte för någon annan skull.  Jag vet inte om något har förstått vad jag vill nå fram med det här, men ha helt enkelt bara på dig saker du trivs med! Ingen borde döma någon för hur den ser ut eller vad den har på sig. 
 
Godnatt <33333333333333 mehe inte alls överdrivet ;)
 

mojitea

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Kom precis hem från att ha varit o handlat lite med mamma och vi slapp preciis undan regnet. När vi var på väg hem började det åska och nu regnar det lite. Vi var hur som helst där för att lämna tilbaka en tröja som mamma köpt,  och så handlade vi på ica. Jag var vråltröstig (hur säger man annars då?) så jag var tvungen att köpa en dricka. Jag ville pröva något nytt så tog en Ramlösa med lime, mynta, tesmak och den var jättegod och fräsch så det är ett tips! Sedan kollade jag även lite på väskor på Accent, hittade två som var rymliga och fina så får se om jag köper någon av de sedan.
 
Gick förbi Vero Moda och såg en jättefin dunjacka, men tyckte den var lite oskön i kragen så hittade en liknande på JC som jag tycker var jätteskön o fin, sååå köpte den :)) Kommer ju inte kunna använda den förrän typ i vinter, men vi passade på eftersom att det finns chans att storlekarna inte finns sedan när det börjar närma sig kyla och snö. 

små grodorna, gult & vatten

Skrivet:    ·  Allmänt
 
3 tillbakablickar från den här sommaren, det var en härlig sommar! 
 
Igår hoppade jag över gympan för att kunna umgås med Lovisa & Annie eftersom jag inte träffar de så ofta mer än i korridoren någon gång ibland och allra mest Annie eftersom hon går i ett annat arbetslag. Förutom det träffas vi på tisdagar då det är blockflöjt och det är ju jättekul. Vi lagade iaf middag själva (mästarkockar, vet) igår och det blev lyckat, spaghetti o köttfärssås gjorde vi. Vi kanske hade lite väl bra sammarbete, alla tre stod och hackade med varsin stekspade i köttfärsen, men det var ju effektivt ahhaha. Sedan kollade vi på honey boo boo (inte min ide hah), lite på idol och så pratade vi en massa :)
De åkte hem för en stund sedan så ska nog äta lunch om ett tag, men see u.

Sommarprat

Skrivet:    ·  Allmänt


I många, många år har det varje sommar gått sommarprat i p1 där känisar pratar om sitt liv och tankar. Jag tycker att det kan vara ganska intressant om det är någon yngre som man kan relatera till eller bara att personen gör ett bra sommarprat helt enkelt. Vi skulle hur som helst göra oss ett eget 5-10 minuters långt sommarprat i skolan, alltså inte lika långt som de man hör på radion. Jag tycker att det var en rätt kul uppgift på ett sätt, men jag tyckte det lät skrämmande att man skulle visa upp den för hela klassen. Eftersom många klagat så får vi nu göra i mindre grupper, men samtidigt är vår lärare lite för snäll. Paralellklassens lärare är fortfarande fast besluten om att det ska vara i helklass och det är ändå bra, för man måste ju göra det någon gång i alla fall. Det som är bra med att vår lärare är snäll är att största delen av klassen får kompledigt imorgon så att man ska få spela in hemma i lugn och ro :)) Stackarna som får stanna kvar i skolan haha (lite skadeglad).
 
 
 
 
 

uggii

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Skulle inte tacka nej till ett par uggs i höst/vinter för de är ju såå mysiga och ja, det är stor skillnad på fake och äkta. Jag fick pröva Lovisas som hon köpte i usa och de är verkligen supersköna och så är de ju snygga också, tycker jag ;) Jag får se vad det blir för skor i vinter för jag har ingen koll på om mina gamla passar. 

Statsminister 2014?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Just nu pågår valvakan på svt och i natt avgörs det vilket parti som fått flest röster och vem som blir vår framtida statsminister. Vi fick rösta förra veckan i skolan och på imorgon tror jag vi får reda på vilket parti som fått flest röster i vår skola. Jag är spänd på båda beskeden eftersom vi har jobbat väldigt mycket med politk på senaste tiden så jag har bättre uppfattning än vad jag hade innan. I våras visste jag inte ens att Fredrik Reinfeldt var partiledare för Moderaterna hahaaa #skäms. Nu kan man ju inte missa att det är valår eftersom det sitter lappar ööverallt (stackars dem som måste ta ner de sedan...).
Hur som helst tycker jag att fler i Sverige borde rösta för att annars har man ingen rätt till att klaga!
 
Till något helt annat var var jag funktionär på halv-marathon igår i flera timmar så hade ingen tid till bloggning förutom på förmiddagen, men då var jag trött och orkade inte göra så mycket. Jag var detsutom tvungen att stiga upp tidigt för gympan idag och efter gårdagens jobb var det inte supermys. Vi skulle iaf ha med hinkar med is i och då undrar man säkert vad vi skulle ha det till. Jo, vi gjorde icebucket-challenge, eftersom vårt instakonto blivit taggad så det var bara att bita ihop.  Det var rätt kul ändå och videon blev rätt kul ändå ;)

Bracelet

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Fick ju som ni vet ett paket med ''rainbow loom'' av Alva så efter det har jag hunnit göra några stycken armband. Idag gjorde jag ett ''drops bracelet'' som jag tycker blev jättecoolt. Dock tog det en stund och det var lite krångligare än vad jag trodde, men det är ju kul med utmaningar! 
 
Nu är det fredag och jag sitter just nu i soffan och tittar på sällskapsresan, alltid lika kul och är rätt trött efter en skoldag och träning. Upptäckte just att vi bara spelat in den delen innan nyheterna (av filmen) och inte efter så då kan vi inte kolla klart öhööö :(

a choice

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Väskorna kommer från nelly.com
Har tröttnat på min svarta nikeryggsäck för att den är lite tråkig, det som är bra är att den är så rymlig och jag får plats med både blockflöjtar och dator när jag ska från mamma till pappa eller tvärt om. Därför gillar jag rygsäck, men däremot får jag himla ont i axlarna efter jag burit den hemifrån till bussen osv. Den på den första bilden tycker jag är fin, men den såg lite liten ut, haha det finns alltid något negativt.
 
Om någon har en aning om vart det finns fler snygga (men som har hyfsad kvalitet) väskor, så tar jag emot alla tips! 
 

cozy cozy

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Åhh den är så mysig! Det är en fakepälsväst som jag fick av mamma här om dagen eftersom det var något jubeleum på Lindex så hon fick den för 99 istället för 259 vilket är väldigt bra och jag är väldigt nöjd. Den har knappar som man kan spänna ifall man vill och så finns det även en luva så att man kan se ut som ett djur på riktigt också *blinkblink.

10 000 steps

Skrivet:    ·  Allmänt
 
I förmiddags var jag och mamma på en liten utflykt till stockholms stad. Vi åkte först till fåfängan som är som en kulle eller ett berg där det finns ett fik och brunch. Jag åt en hallon & laktrits brownie som var supergod, men ganska mättande fast det lönade sig eftersom när vi var klara och var på väg till tåget så kom vi på en annan ide. Vi tog oss en låång promenad till söder och gick längs med kanalen och kollade in husen på andra sidan. Sedan begav vi oss tillbaka till slussen och åkte hem därifrån. Det var väldigt varmt och fint väder så det passade med en utflykt som denna. När jag kom hem var jag vrålhungrig så jag åt tacos från igår kväll och kollade på moves (en app) hur många steg jag lyckats gå och det var en del, 10 307 om jag ska vara exakt ;)

sick

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag blev nominerad i förrgår och har inte gjort challengen än (även fast man ska göra den inom 24 timmar oops) och jag får se om jag hinner göra den ikväll. Det blir så mörkt så kanske gör den imorgon... hon som nominerade mig kommer nog inte bli jätteglad hihi.
 
Hur som helst, tänk vilken hemsk sjukdom, ens muskler liksom bara försvinner och man försvagas. Alla sjukdomar är hemska, människor som är helt oskyldiga drabbas av fruktansvärda sjukdomar som i många fall kan leda till döden. Jag tror att de flesta har hört talas om Ebola som man trodde hade spridits till Sverige (vilket den inte har). Det är 50-90% chans att man dör och jag förstår inteee, varför ska det vara så. Jag förstår att det inte skulle finnas kvar någon kvadratmeter kvar på Jorden om vi levde i evighet, men jag önskade bara att man kunde dö på ett fridfullt sätt och inte genom krig eller sjukdomar, särskilt inte i en tidig ålder.
 
 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design