Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Kolla hit!

Skrivet:    ·  Allmänt
(Klicka på bilden eller texten för att komma till min nya blogg)
 
Som ni kanske förstår så har jag bestämt mig för att byta bloggportal till nouw eller nattstad som det hette förut. 
Såå min nya adress är alltså den som står ovan. Jag kommer ha kvar den här bloggen ifall jag skulle ångra mig så och vill återgå till blogg.se, men det är mest troligt att jag stannar på nouw. 
Jag prövade att göra ett konto på nouw och det kändes för det första lite modernare och lite mer 2015 om ni förstår vad jag menar ;)
Men det bästa var att de har färdiga designer som är väldigt enkla att hantera och ändra om jämfört med blogg.se där man måste programmera med koder och sånt vilket jag inte är superbra på. 
Det känns lite tragiskt att lämna blogg.se haha. För jag har ju trots allt bloggat här vecka in och vecka ut i ca 4 år! Shit alltså. Jag hann göra kring 600 inlägg, det är värt applåder ;)) Eftersom jag har importerar bloggen kommer arkivet följa med till nästa, så det är inte en helt ny omstart.
Men jag har ändå inte varit en så duktig bloggare då jag inte uppdaterar varje dag som man egentligen kanske borde, men livet kommer imellan och jag skriver ju bara när jag har lust. 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo