Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gott nytt år!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det här är ett tidsinställt inlägg så just nu är jag ute och flänger i Småland så jag vill önska alla ett gott nytt år! 

Nyårsfrågor

Skrivet:    ·  Allmänt
Snodde från Keela, som snott den från Kissie hihii. 
 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har varit i Usa, London och tävlat Rm 3 med gymnastiken.

 

Hur har ditt 2013 varit? Ett ganska bra år fast det har varit ganska upp och ner. Det här halvåret har varit lite jobbigt med det där att byta skola bland annat.

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag var hemma hos pappa, farmor och farmor var där och jag fick presenter och tårta på morgonen. 

 
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Inget specifikt datum, men hela resan till Usa var verkligen en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. 

 

Bästa köpet? Jag har nog inget speciellt som jag själv köpt, men min macbook är jag väldigt nöjd med!

 

Vad spenderade du mest pengar på? Presenter och julklappar tror jag haha. Jag är ingen som slösar på mina pengar utan jag vill istället samla till något större.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Som det alltid har gjort så är det ju vänner och familj.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Ingen vad jag kommer på tror jag hah, men det här året har jag iaf mest lyssnat på elektrisk musik om ni förstår vad jag menar ;)

 

Vem har du umgåtts med mest? Av mina vänner är det Lovisa (hoppas jag får nämna ditt namn) och Ella eftersom vi börjat i samma klass. Det har tyvär inte blivit att jag kunnat träffa Alva, Annie och Agnes lika mkt.

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Nepp.

 

Vart reste du under 2013? Som jag redan sagt: London och Orlando hihi.

 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Planering. Jag måste sätta upp ett schema för läxor och sånt mer än vad jag gör idag.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jo, men så är det nog för alla. Det har inte varit helt hundra om jag ska vara ärlig, men jag har iaf gjort mitt bästa i skolan och jag har försökt sträva mot att vara den jag vill vara ;)

 

Vem saknade du? Jag har nog de flesta personerna nära mig och typ ingen som jag förlorat så det är ju tur det :) Om det ska vara någon så kanske jag saknar en som jag blev kompis med på dagis, men som jag inte har kontakt med längre.

 

De bästa nya människorna du träffade? De i min nya klass som jag har hunnit lära känna ganska bra nu!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Försöka att bli mindre blyg med nytt folk hehe.

Mellandagsrean

Skrivet:    ·  Allmänt
...Den var tyvär inte på rean hehe, men jaja det var en sådan tröja jag hade önskat mig så jag köpte den iaf ;)

Julklappar

Skrivet:    ·  videor

Julklappar från släkten och familj.
Är supernöjd med allt ❤️

Nöjd tjej

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag är väldigt nöjd med mina julklappar förutom att ryggskyddet var för stort, men annars så tycker jag att jag fick väldigt fina julklappar. När jag är hos farmor och farfar blir det mycket julklappar eftersom pappa, mina kusiner, deras pappa, faster och farmor och farfar ska ge :) Jag fick Ray-ban också som jag blev väldigt glad över, men jag ska se vilka andra sorter det finns så får jag se om jag ska byta.

Julafton :)))

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Yeey nu är den äntligen här, julafton! Är hos farmor och farfar och har ätit jullunch och det var gött ;) Ska kolla på Kalle anka om ett tag, klassiker vet ni och sedan blire julklappar wiii. Men vi ses imorgon då så kanske jag lägger upp bild på allt...

Kollage

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 

Lipbutter o nagellack

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här var vad jag fick igår av Johanna och ja, jag öppnade paketet eftersom Ella ville öppna så då fick vi alla öppna ;) Tack så mycket!
 
Idag så ska vi ha lilla julafton med mina storebröder, mamma och pappa för att jag ska vara hos pappa i år på julafton så därför kommer jag få några julklappar idag!
 
Kommentera om ni vill att jag ska visa mina julklappar efter julafton?

Förrgårdagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Japp, det här var vad vi gjorde hos min tränare och det var väldigt kul. Vårat bidrag blev fint tycker jag :) 
Nu tar mitt batteri slut så baj baj...

Skrämmarskolan

Skrivet:    ·  Allmänt
Hihi, har ibland inget att göra när vi sitter och väntar på nästa lektion så då har jag kollat på den här disneyfilmen som jag inte hunnit med att kolla in. Den var mysig och rolig så jag gillade den. Disney har gjort det igen! ;)

Kärlek o passion

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hade som sagt uppvisning igår och ja det gick bra för alla förutom att allt blev lite chaos med alla små barnen i slutet ;) Vi har alltid olika teman på uppvisningarna och i år var det känslor som gällde. Vår grupp och en annan var kärlek och passion så det är därför vi har hjärtan på våra linnen, fyndigt va? Haha

Julbord

Skrivet:    ·  Allmänt

Är på julbord och det var mysigt här och god mat! Hade ju uppvisning idag så jag lägger upp bilder imorrn på det tror jag :)

Snabb inspo

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Slängde ihop det här inlägget på typ tre minuter men hoppas ni blir nöjda nu för jag måste verkligen gå. Jag och pappa ska gå och äta innan träningen som börjar om en timma så hejdå!

Schoolish

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Japp, väldigt kul med läxor måste jag säga... eller inte. Musikhistoria måste väll vara det tråkigaste som någon kommit på i världshistorien, men det är väll bara att köra ( hoppas inte min musiklärare ser det här nu ;) ).
Idag hade vi två prov och imorgon är det där musikförhöret så man har inte lite att göra nu alltså. Jag ska spela lite julsånger på blockflöjt nu så hejdå alla mina små läsare  <3

Lussekatter och knäckiga knäck

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag har jag och mamma bakat lussebullar och knäck som blev stenhårda... igen... Men imorgon ska jag göra pepparkakor iaf! Detsutom är det någon julfika här i huset imorrn så det blir mys. 
 
Nu ska jag kika på så mycket bättre så tjadåååå ;)

Julkort hos missglamorazzi

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Jag blev så sugen på att pyssla efter jag sett det här så jag var tvungen att göra ett par jag med, men de får ni inte se för jag vet nämligen inte vem jag ska ge de till...

Julen är häär och...

Skrivet:    ·  Allmänt
Hoppas jag fick lägga upp den här Agge O:
Nu har jag varit dum igen som inte bloggat, men jaja jag gör det när jag har lust som sagt. 
Jag längtar för den delen till julafton sjuukt mkt, men julen är ju här iaf och det är mysigt. Längtar till pappa då jag får öppna sju luckor med choklad mihiii ;)
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign