Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hej mitt vinterland

Skrivet:    ·  Allmänt


Nu kom snön. Äntligen!!

Ugg

Skrivet:    ·  Allmänt


Jag har länge velat ha ett par Uggs, men har inte köpt det med tanke på att de är relativt dyra i mina mått. 
Men när det var rea på Rizzo, 15 % om jag inte minns fel så slog jag till. 
Det var helt klart värt det för det är som att gå på moln och ja, det är skillnad mellan originalet och fake.
Jag har haft fake förut, då går de sönder efter en vinter och är inte alls lika sköna. Dessa är det ju riktigt får i också som gör det extra gosigt!!

Jag har mellanhöjden i färgen svart om ni undrar :p


Jul, jul, strålande jul

Skrivet:    ·  Allmänt
Tjena!!
Jag har varit borta ett tag. Julstressen ni vet. Men nej, det har inte varit så stressigt, mest roligt som det alltid är på julen åtminstone för mig. Jag hade en supertrevlig jul med släkten hemma hos farmor och farfar. 

Jag lyssnade på Måndagspepp - Hanna och Ellinors poddcast häromdagen ch de pratade om just julen. Jag har inte riktigt tänkt i de banorna som Ellinor har gjort. Hon tog upp hur hon tänker kring julen. Hon påstod att hon "hatade" julen. Just för att det är så många som knappt får några julklappar och kanske inte alls har samma starka band mellan familjemedlemmarna som ex. mig. Där de klistrar på ett leende och försöker ta sig igenom dagen medan havet av bilder på dyra julklappar sprids i media. Nu insåg jag att jag emot mig själv med tanke på att jag precis lagt upp några bilder på mina julklappar. Men det är förhoppningsvis sista gången. 
Och bilderna var fina heheh, men vi kan låtsas som att det är några saker jag har köpta bara...
Men uppskatta det ni har hörrni!

Felleflisens dagbok

Skrivet:    ·  AllmäntGick hem i fredags för att jag var sjuk, ingen feber men en himla förkylning. Men jag återhämtade mig snabbt så har varit i skolan den här veckan igen vilket är ganska skönt för det känns jobbigt att missa saker såhär i slutet av terminen för är ganska skoltrött. 
Jag säger det varje år och hela tiden, men den här terminen måste vara rekordet, hur snabbt gick den inte??
Helt sjukt. Det känns verkligen som att det var höstlov precis nyss och så bara bom, 2:a advent. Det kan dels beror på att jag slutade på gympan och att tiden bara flyter ihop. Dagarna ser ganska likadana ut och det har varit mycket i skolan som gör att tiden går så snabbt. "Tiden går fort när man har roligt" kanske inte riktigt stämmer nu, med tanke på allt pluggande, men jo det känns ändå som att jag har haft roligt på vägen. Efter att jag bytte "gäng" i skolan har allt känts mycket roligare. Inget hat mot de jag var med förut, men jag satt och tänkte på en sak häromdagen. Jag skrattade i princip 10 gånger ( på skoltid) under hela 7:an, känns det som åtminstone. Men nu skrattar jag minst 10 gånger om dagen. Jag tror ni förstår hur jag menar. Det är viktigt att inte vara med någon "bara för att", bara för att man hållt ihop med någon av personerna länge betyder det inte att du är fast där. Även fast jag kanske inte har så många vänner, eller ja det beror på vem man jämför med, men jag tycker det är bättre att ha färre jättebra vänner än att ha många varav flera av de inte är pålitliga alls. Jag tror många håller med om det också.

Nu blev det deep igen. Men det är skönt att skriva av sig ibland. Det är som en öppen dagbok ungefär :))
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign