Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hemfärd

Skrivet:    ·  Allmänt

 
Om en halvtimme går bussen till flygplatsen och i eftermiddag är jag förhoppningsvis hemma i Sverige. Om det inte blir några förseningar eller nåt sånt ;) 

Ses snart!

+/-

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Bild från förra året
+ Det är looov
- Jag drar mig för att göra saker som plugg m.m
+ Jag åker skidor i Alperna nu och gör det jag tycker är bland det roligaste man kan göra, åka skidor <3
- Mitt huvud är fullt med massa strunt som gör att jag inte mår på topp
+ Bara tre veckor i skolan efter lovet, sedan prao yeey
- Snön smälter hemma i Sverige

Kaprun

Skrivet:    ·  Allmänt




Ser ni hur bra jag har det eller??
Idag var vi varit i Kaprun som ligger ca tjugo minuter härifrån med buss. Det var klarblå himmel, sol och knappt någon is i backarna. Näst intill perfekt! 
Igår åkte vi i Zell am see och det kommer vi även göra imorgon. 

Jag kommer dock inte kunna uppdatera från datorn för såklart så glömde jag laddaren och batteriet ligger på 3%. Jag släpade på datorn i mitt handbagage och jag typ bröt axeln (om man nu kan göra det...) i onödan :)) Men jaja, det är bara saker!

Frulle

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har hittat en ny youtuber som jag tycker gör väldigt kreativa och proffsigt redigerade videos. Hon heter Linn Moberg och är svensk som hörs på namnet, men hon pratar Engelska i sina videos. Fattar inte hur man kan prata så bra engelska även fast hon är helsvensk?! 
 

Bye Sweden

Skrivet:    ·  Allmänt


Nu åker vi!!

alps

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Imorgon lyfter flyget till Zell am see, Österrike och jag är väldigt taggad!!
Jag är bara lite nervös för flygresan som vanligt, men jag får helt enkelt intala mig själv att det kommer gå bra. 
Vi åker hem nästa lördag så kommer alltså vara där en vecka. Det kommer bli så mys att bo på hotell i den där lilla byn och sedan åka skidor hela dagarna. Jag tar med datorn, men kommer nog inte spendera särskilt mycket tid bakom den som kanske förstås, men ska uppdatera så gott jag kan!

as simpel as black

Skrivet:    ·  Allmänt
All black
 
All black by engstromfelicia featuring Nixon
 
Tycker det är hiimla snyggt att bara köra på antingen helsvart eller helvitt, väldigt enkelt men veri najs.
 

fettisdagen

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Imorse hörde jag på radion att de pratade om semlor och då tänkte jag att det måste vara semmeldagen eller fettisdagen som det också kallas, idag. Och ja, det var det! Jag har faktiskt inte ätit någon semla idag, men det brukar jag alltid göra annars. Jag såg även bilder på blogg.se's startsida, att de hade gjort en twist av vanliga traditionella semlor på olika sätt. Jag är själv inget stort fan av semlor i vanliga fall, men jag vet att många andra gillar det ;)

casual

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Glad Alla hjärtans dag i efterskott! Eller nått
Jag valde att hoppa över träningen idag eftersom jag var uppe så pass länge igår och var igång hela dagen. Så jag kände att jag inte hade orkar det. Jag har varit ganska trött idag och på morgonen kände jag mig lite förkyld. Det är ganska ofta jag känner täppt och har ont i halsen när jag vaknar, men sedan går det över efter nån timme, skuumt. 
Anywayz
Det var jättefin väder igår i Romme och perfekt för skidåkning. Jag filmade ganska mycket med gopron den här gången med, men vet inte om jag ska lägga upp det eftersom jag redan har gjort en liknande video. Kanske blir efter jag varit i Alperna istället!

Rån o Romme

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag blev jättesugen på att baka när jag kom hem från skolan av någon anledning, men det slutade med att jag inte orkade och att jag inte skulle ha tillräckligt med tid. Men jag ville ändå hitta på något eftersom jag var så sötsugen. Vi hade inte så mycket hemma så jag bara slängde ihop något som verkade gott. Jag smälte lite choklad,tog fram smörgåsrån, bredde på chokladen och la in det i frysen i ca 5 minuter. Det blev faktiskt mycket godare än förväntat måste jag säga även fast det låter lite cray. Dock kanske de inte var så nyttigt hehhe... Men det är ju fredag!
 
Imorgon bitti ska jag upp supertidigt, runt 5 för att sedan åka till där min kompis bor och åka en buss upp till Romme. Vi ska åka skidor hela dagen och så åker vi hem på kvällen, så det ska bli jättekul!

appar för iphone

Skrivet:    ·  Allmänt
 
1. (och 6. oops) Rookie: Jag har inte använt den här appen så länge, men än så länge tycker jag att den är riktigt bra, det finns många fina effekter, stickers m.m. Den har blivit en stor favvo ;)
 
2. Squaready: Det jag gör i den här appen är att duplicera bilden, så att den finns i bakgrunden också, fast lite suddigt. Då kan man välja vilken färg man vill ha på bakgrunden osv, jätteenkelt!
 
3. Instasize: Man blir alltid så irriterad när inte hela bilden syns när man ska lägga upp den på tex instagram. Så då kan man förminska den som man vill vilket är super.
 
4. Framemagic: Den här appen fungerar bra att göra kollage, men även att ända ljusstyrka eller vända dem mot varandra, 
 
5. VSCOcam: Den här appen har också blivit en favorit eftersom det finns så fina effekter framför allt.
 
Hope u liked it <3
 

Internprao

Skrivet:    ·  Allmänt


 
Sitter just nu i skolans kiosk o har internprao ledans alla andra är på lektion. Det händer inte så mycket kul direkt och det kommer nästan inga kunder. Men det är alltid skönt att inte ha vanliga lektioner, men jag ser inte fram emot när vi ska torka bord i matsalen med hårnät och allt...

Jag kommer ju få vara med om liknande om några veckor då jag ska praoa på en restaurang. Det jag ser mest fram emot är nästan att jag kommer få italiensk restaurangmat varje dag i två veckor hahah
Aja, önska mig lycka till ;)


nostalgisk

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har varit så sjuukt trött idag men jag förstår inte varför, för jag sov som en sten i natt!?
Därför har jag inte orkar göra så mycket mer än att bara vara hemma. Jag spenderade allt för mycket tid framför datorn genom att kolla på gamla bilder. Förra veckan hittade jag nämligen en skiva som vi fick när vi slutade lågstadiet, som jag konstigt nog inte har kollat på förrens nu. Där fanns en massor av bilder från förskoleklass-trean. Jag blir så nostalgisk och vill bara tillbaka. Det ända man oroade sig för då var om man skulle missa bollibompa som någon skrev på instagram. Är det bara jag som vill spola tillbaka tiden för en stund?
 
Nu ska vi vara positiva och glada istället tycker jag haha. Jag har faktiskt fått en massa plugg gjort vilket är jätteskönt. Och om ett tag börjar även första programmet av Melodifestivalen för i år, taggaaad (!!).
 
och yezz, det är jag på bilden ;))

Hemnet-freak

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag vet inte vad som är fel på mig, men på senaste tiden har jag blivit ett Hemnet-freak. Jag går på riktigt in på Hemnet minst en gång per dag, oftast flera. Ni som inte vet vad detta är så är det en hemsida där man kan se vilka bostäder som är till salu m.m. Jag tycker bara det är så intressant och kul att drömma sig bort och kolla på hur man kan tänka sig att bo i framtiden, när man flyttar ut, men också drömhus. Jag trivs jättebra där jag bor, så det är inte det, men jag tycker bara att det är kul att få lite inspiration ;)
 
Någon annan som har konstiga intressen??

En vanlig skoldag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag känner mig ganska pinsam i den här video hehe och jag tycker själv den blev ganska tråkig. Man ser även att jag har olika tröjor och att mitt hår ser annorlunda ut för filmade det under olika dagar hahaha.
Men jag kanske inte skulle sagt det, ingen kanske märkte det?? 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design