Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

T-shirt DIY

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 

Malm

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Stor skillnad!?
Jag tycker att det såg lite stökigt ut innan och det kändes lite opraktiskt med den där hyllan. Den hade vi i vår gamla lägenhet som bokhylla i vardagsrummet och där passade den, men träslaget passar inte direkt så bra här. Så därför ville jag ha en ny och då bestämde jag mig för att ha en byrå istället. Det var lite krångligt att sätta upp den, men jag gjorde faktiskt tre lådor själv, wow alltså. Jag är nöjd och snart kanske jag kommer filma en room tour om det är någon som är intresserad??
 
Åker till Norrbotten imorgon så kommer inte kunna blogga på ca två dagar. Densamma var de här senaste dagarna då jag har varit borta.

Kreativitet

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, sådana dagar kan man behöva ibland. För att göra någonting så kollade jag runt lite på weheartit efter ''nailarts'' och blev inspirerad. Resultatet blev ganska bra tycker jag och det känns som att det är lite somriga färger så att man blir lite uppmuntrad och får lite sommarkänslor... Idag var det dock lite bättre väder gämfört med de andra närmaste dagarna då det har regnat konstant. Sedan bestämde jag mig för att måla min skål som jag faktiskt gjorde av blålera som jag och Maria hittade nere vid stranden i förrgår hah. Fick även en blus från hm av dem som tack för lite grejer och jag är jättenöjd!

Mysigt väder

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det är supermys väder idag med, regn och kyla vilket man inte längtar efter när det är sommarlov. Hoppas det kommer en värmebölja snart! Dock är det ganska mysigt, på riktigt för då kan man vara inne och kolla på film, spela och så kan man baka med en kompis ;) Vi kollade runt lite på youtube och nätet och så kom jag på att Andrea Hedenstedt hade gjort ett inlägg med det här receptet. Tycker det blev supergott och det var inte alls svårt heller. Tips är bara att kanske göra en halv sats om man inte vill göra så många. Nu blev det två hela påsar hah, så det räcker nog ett tag...
 
Klicka här för att hitta receptet!

Sommarpod

Skrivet:    ·  Allmänt
Klicka på bilden för att komma till inlägget
 
Blev jätteglad när jag såg att mina kusiner, Linn och Sandra har gjort en pod! Jag håller på att lyssna på deras första avsnitt just nu och mitt första intryck är att den är väldigt bra. De är ju så kreativa så tror att det kommer bli super ;). Om ni vill lyssna på den så klicka här och den finns även att ladda ner på Soundcloud.

Blommor och glada miner

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Glad midsommar!
Jag har spenderat dagen med min pappa, hans tjej och hennes barn Maria. Vi missade precis dansen runt midsommarstången vilket var lite synd, men, men man kan inte få allt... och jag tyckte det var ganska skönt för annars hade jag blivit meddragen att dansa själv hah. Det har inte varit världens roligaste väder för att ena stunden regnade det och andra så kom solen fram. Dock var det kallt så jag frös ihjäl om mina händer, mysigt...
 
Det blev ändå ganska bra och strax ska vi äta och nu väntar Maria på att vi ska gå ut och hoppa studsmatta så kanske borde gå heh.

Sött

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det skulle inte sitta fel med att ha hennes garderob skrev Linn Ahlborg i kommentarerna och nej, jag håller med...

Supermodel I guess

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag vet redan att jag kommer bli supermodell såå ja...
Jag har inte orkat blogga på ett par dagar eftersom jag har varit förkyld och sedan har jag inte haft någon inspiraton heller. Nu känner jag mig iaf nästan frisk! I morse så var jag betydligt sämre med halsont och snuva, så såg framför mig att sitta bredvid på träningen och kolla på, men så var inte fallet ;) Jag kände knappt av det på eftermiddagen och heller inte träningen vilket var väldigt skönt eftersom vi körde väldigt roliga saker. 

Tre stilar

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur fint? Klicka på bilden för att hitta var allt kommer ifrån.
Är väldigt sugen på att skaffa mig ett par ''pösbyxor'', det verkar såå skönt att gå runt i ett par luftiga byxor. Sedan är det ju snyggt också! Jag har skrivit upp det på önskelistan ;)

Mys

Skrivet:    ·  Allmänt
Myser i mina nya mjukisbyxor från Lindex som jag fick av mamma, supermjukaa <3
 
Har varit jättetrött idag av någon anledning men har kämpat mig igenom den ändå. Jag var i forum med Lovisa och försökte hitta ett par byxor som jag ville prova, men hittade de inte. Hon köpte i varje fall lite presenter till hennes pappa bla. Smakade även frozen yoghurt eller froyo som vissa säger och det var gott, men smakade typ som mjukglass tycker jag fast det var jättegott tillbehör. Dock var det inte så prisvärt tycker jag eftersom det kostade 40 kr (!!) så kommer nog inte köpa det för mina egna pengar igen heh snåljåp som jag är. 

Hej hej sommartider

Skrivet:    ·  Allmänt
Bilden är från Usa, Miami beach förra sommaren.
 
Omajgad, har inte fattat att det är tio veckors, två månaders, ca 70 dagars lov (!!). Jag hoppas att den här sommaren kommer bli lika lyckad som förra sommaren, fast kommer nog inte kunna överträffa den. 
Det är ändå skönt att ha en ganska lugn sommar så att man kan ta det lugnt och slippa vara stressad. Jag måste ju förbereda mig för åttan som säkert kommer fyllas med högar av läxor och prov.
 
Det var inte världens roligaste skolavslutning, men antar att det är så det går till på högstadiet. Vi fick kolla i aulan på när musikklasserna sjöng en psalm och lite annat, sedan fick vi våra betyg i ett kuvert och sedan fick vi gå. Jag är ganska nöjd med mina betyg, har höjt mig i några ämnen och lyckligtvis inte sänkt mig i något men är fortfarande sur över historian... Aja, man kan inte få allt ;)

Showerroutine

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag gör inte det här varje gång som ni kanske förstår, men jag tänkte att det kanske är lite intressant ;3
 
1.Moringa body scrub - The body shop: Jag skrubbar igenom hela kroppen och sköljer sedan av ''smulorna'' i duschen.
 
2. Loreal Elvital smooth and polish shampoo - Ica m.m: Jag tycker det renar håret bra och luktar även väldigt gott. Jag tror de flesta vet hur man schamponerar sig så behöver nog inte berätta ;)
 
3. Schwarzkopf GLISS hairrepair conditoner - Ica m.m: Jag använder balsam bara i topparna för att annars kan det lätt bli fettigt i hårbotten. Jag antar att den fungerar bra, men om jag ska vara ärlig så märker jag inte på balsam så mycket om det är bra eller dåligt. Dock tycker inte jag att det luktar alls gott och heller inte något från Schw...orkar inte skriva hela namnet haha.
 
4. Aussie 3 minute hårinpackning - Åhlens m.m: Fick den i julklapp och jag tycker att den gör håret lent och man behöver inte ha i den alls länge, från 1-3 minuter. Det blir också lättare att borsta ut håret efter.
 
5. L300 body lotion, tre body lotions och en body butter från the body shop: Jag tar först body lotionen från L300 och den tycker jag är väldigt bra eftersom jag alltid blir väldigt torr efter en dusch. Det kliar inte alls så mycket på benen som om när jag inte tar. Sedan brukar jag oftast ta body buttret i papaya för att lukta gott och så återfuktas huden. De andra lotionsen använder jag inte lika ofta längre eftersom jag håller på o ta slut på body buttret, men tycker de luktar supergott och har alla de fördelarna som de andra produkterna. 
 
Hop ju lajked it <33

Grönan med bästa laget <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Haircut

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har velat klippa mig ett litet tag nu för att det var väldigt slitet och det var rätt länge sedan jag klippte mig. Dock var det var bara en frisör som var öppen så hade inget val.
Det kändes inte lika bra som den jag gick till förra gången, Headspot. Jag hade ganska smutsigt hår och ändå så tvättade hon det inte, men jag vågade inte fråga ifall det inte ingick... Jag tycker ändå att resultatet blev bra och jag vågade klippa lite kortare än bara topparna som jag annars alltid gör, en applåd till mig ;) Jag har tagit torrschampo och får ta det imorrn också för vill ha det nyklippta iaf en dag i skolan ju! Hoppas det håller sig fint till skolavslutningen hih.

Nuttepluttar

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Naaa, är inte bebisar för söta? Är det bara jag som tycker det?
 
Pssst, Ella hoppas du ser det här nu när jag har tillägnat en bild till dig <3333

Grymma tjejer

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Gillar den sista bilden, snygg pose ovanför marken ;)
 
Yeey idag var det Usm (Ungdoms SM) och det är första gången vårt lag tävlar det så vi förväntade ju inte finalplats. De körde så himla bra och jag tror aldrig jag sett oss köra så bra! Det var lite småmissar, men det kan ju hända de bästa. Vi kommer inte till final, men vi kommer ändå långt ifrån sist så jag tycker det är jättebra kämpat.
Jag var inte med eftersom jag inte är riktigt på den nivån som krävs för usm, men något jag vill säga är att man inte kan göra mer än sitt bästa!
 
Efter tävlingen var jag och pappa till Brisak och köpte ett stativ till hängmatta. Vi har haft en hängmatta i flera år, men vi har inte haft några bra trän att sätta den mellan för där är det bara en massa mygg där, mysigt. Så nu har vi satt upp den och har den på uteplatsen istället och jag sitter i den just nu med en filt, superskönt :))
 
Imorgon ska jag åka på finalen i alla fall eftersom tränarna sa att det var nyttigt att få se sådan hög nivå, men kanske hinner blogga ändå...
 
 

Bananaglass

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Kom hem för runt en timme sedan och jag var sugen på att baka fast ändå inte heh, såå det blev ingen bakning. Jag tog mig i alla fall en glass och lite frysta bananer och det var gott fast lite för kallt kanske. Frysta bananer gjorde jag förut lite då och då, men har inte gjort det på länge så blev påminnd av hur gott det är när jag var hos kusinerna så det är ett tips. 
 
Nu drar alla studentflak igång och man känner att det är nära till sommarlov! Som tur var är det nationaldagen imorgon så det är alla lediga woho. Jag har inga speciella planer för morgondagen, men har tänkt att pumpa cykeln och göra lite nödvändiga saker som att städa o sånt :/

Q/A

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur gammal är du om fem år? 18
Vem var den sista du träffade? Mamma
Hur lång är du? 163, typ
Vilken var den senaste film du sett? Janne långben - the movie, hah klassiker
Vem ringde du senast? Mamma
 
Hur löd ditt senaste sms och till vem? Aa (fancy)
Vad är dagens planer? Blogga o sen sova
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
När såg du senast din mamma? Nyss
 
Vilken ögonfärg har du? Blå
När vaknade du idag? 7.23 om jag ska vara exakt
Har du en katt? Nej
Vilken är din favoritplats? Borta bra, men hemma bäst
Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis på ett trivsamt arbete.
 
Vad skrämde dig som barn? En barbiefilm, häxor och stora hundar
Vem fick dig att skratta senast? Lovisa eller mig själv heheh
Hur många kuddar har du i sängen? Två
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota på sommarn, strumpor när jag är kall och skor på asfalt.
Är du social? Ja, ganska
  
Vilken är din favoritglass? Lemoncurde-glass och Salted caramel från Häägen dazs
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Just nu: Kläder, inredningsprylar. Framtiden: Sparpengar till lägenhet.
Tycker du om kaffe? Ja
Vad dricker du till frukost? Apelsin/grape juice
 
Och här har vi busfröet ;)
 

Sommar, sommar o sol

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Helluu
Nu börjar det närma sig sommarlov med bad, sol och inga prov eller läxor. Betygen sätts på onsdag så det känns spänt och lite nervöst för är såå rädd att jag har sänkt mig i något ämne, men, men får hoppas på det bästa. 
 
Vi hade som en liten avslutning på gympan med uppvisning inför Usm för de som ska tävla i helgen och så fick vi fika. Det gick bra för mig och jag tycker faktiskt de senaste träningarna har varit väldigt roliga! Jag har ju varit lite osäker med gympan, men som det ser ut just idag, för stunden vill jag verkligen inte sluta. Jag har börjat lära mig att skruva i volterna vilket jag haft lite problem med, men nu så känner jag att det börjar lösa sig :))
 
Nu ska jag sova, men vi ses imorrn hoppas jag...
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design