Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Så fiiiiinaa

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag letar efter nya höstskor och Primeboots är ju fina men de är ju lite dyra tycker jag så igår tittade jag på liknande och idag ska vi gå och titta på Crispin och se om jag hittar några andra fina och sköna såklart :)
 
Sorry för den dåliga uppdateringen, men det är så högt tempo i skolan så jag hinner inte riktigt. Hoppas ni förstår ;)

Detaljer

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag har vi fått massa läxor som ska göras imorgon har jag tänkt så det blir ju kul... Nej, nu måste jag stänga av datorn för jag har spenderat lite väl lång tid vid den idag hehheheh. 

Hairstyle

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
På den senaste tiden har jag tittat väldigt mycket på youtube, blandat med roliga och mer ''skönhetsvideos''. Jag tycker Missglamorazzi gör väldigt bra videos så jag tipsar er till hennes kanal om ni vill ha tips på bra produkter och så!

Gula löv

Skrivet:    ·  Allmänt
Testade lite med makroobjektivet och det blev inte så jättebra bilder eftersom jag är en amatör med kameror fortfarande, men jag lär mig mer och mer för varje gång!

Aj dont no ver ju baj it

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag tar ju min dator från mamma till pappa och då behöver jag något smidigt fodral som jag kan ha i skolväskan så att den inte blir repig men jag vet inte var man köper det riktigt. Det skulle kunna finnas på Media markt och Accent tror jag har några. Jag löser det ska ni se hehe ;)

Vacker man är då

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är det dags för friståendeträning och jag känner mig peppad på att träna igen eftersom jag har varit förskyld så jag kunde inte komma i Måndags men nu känner jag mig mycket bättre!

Miss it

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Saknar Usa för det var ju så kul där och varmt. Drömmer om när jag ligger där på stranden, solen skiner, vattnet är turkost. Jag hoppas jag kommer dit fler gånger i framtiden men jag hoppas de har uppfunnit att man kan teleportera sig för resan dit var minst sagt jobbig haha!

Nike

Skrivet:    ·  Allmänt
Köpte de här på Inter sport i helgen och jag blev väldigt nöjd så de ska användas flitigt ;)

Tips caseapp

Skrivet:    ·  Allmänt
(bara ett exempel på hur man kan göra)
Jag hittade den här sidan och den verkar vara bra så man blir ju lite sugen på att beställa sitt eget designade skal men jag vet inte om jag vill lägga mina pengar på ett när jag redan har några stycken hehe. 
 
Det är ett tips till er andra som vill ha ett personligt skal!
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign