Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Många frågor

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Visst är det läskigt att tänka att en dag, kanske vi bara försvinner.. Vad händer då? Kommer solen slockna? Kommer vi bli träffade av en komet? Eller är det så att vi människor skadar Jorden så mycket att allt bara dör ut?
Troligtvis är det vi som förstör den innan solen slocknar eller liknande. Hallåå, vad håller vi egentligen på med? Fast på ett sätt, tänker jag, att det ändå förr eller senare kommer hända så varför inte nu, förstår ni hur jag tänker? Fast sedan ångrar jag mig efter ett tag.
Eller så händer ingenting alls, och världen fortsätter att utvecklas i all evighet...eller??
 
Varför jag kom att tänka på det här är för att det var Earth hour igår, och nej, man sparar ju inte särskilt mycket på att släcka ner i en timme. Men det får en (iaf jag hah) att tänka till lite... 
Det här var troligtvis ett ganska oklart inlägg och jag vet inte själv vad jag ville med det, men det kanske fick er en liten tankeställare som man säger ;)

sneakpeak

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Sneakpeak
 
Sneakpeak by engstromfelicia featuring white shoes
 
Jag letar för nuvarande efter ett par sneakers nu till våren och det känns som att det ända jag gör är att surfa runt på skor hah...
 
Förra veckan var jag och mamma ute och kollade efter skor på stadium, men det slutade med att jag köpte ett par converse - vita höga. De var på rea så ska behålla dem, och dessutom skulle jag nog känna mig ganska tom utan ett par converse eftersom jag alltid har det och de passar ju till allt!! 
Angående sneakers, är jag väldigt sugen på ett par lite mer färgglada nike air max, såå snyggt. I helgen ska vi nog till stan och så ska jag se om de har de blåvita (på bilden)  eller liknande.
 
Jag tar emot alla tips om var det finns sneakers/nike air max, helst inte över tusenlappen :)

Latest on my IPhone

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Manchester & moln
Jag var bara tvungen att ta med två bilder från Österrike för åh vad jag längtar tillbaka när jag ser dessa bilder <33 
 
 
  • När vi väntar på väskorna, hemma i Sverige och jag kommer ihåg att jag var så sjuukligt trött, och lyckades tumma på det också...
  • Jag hade gjort fransk manikyr och kände för att ta en tumblrig bild hah.
 
  • Jag, leendes i skolan med min mysiga zebratröja och det skulle inte förvåna mig om det är hemnet som gömmer sig på skärmen ;))
  • Dagen avslutades med en prommis runt sjön i solnedgången
 
 
  •  Ännu mer sol på väg till skolan, och nej, ingen snö och kyla som det varit de senaste dagarna :(( 
  • Gårdagens lunch på restaurangen där jag praoar och det blir ju inte sämre när det är så god mat!

Nu ska jag gå upp och sen ta mig till ''arbetet'' (vad säger man annars haha??) och jobba till klockan fyra då vi slutar för dagen. Jag får ser om det blir någon gympa idag för jag är förkyld och har varit några dagar nu och idag har jag även varit lit hostig, så vi får se!
 
 

Alps vid

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Förlåt för att det tog så långt tid att få upp den, men det har krånglat en del och nu när jag väl fått upp den så är jag ändå inte supernöjd. Den blev lite lång och några saker i musiken blev också fel, men jaja... Hoppas ni gillar den ändå ;)

Jeans nu igen

Skrivet:    ·  Allmänt

<3333
Favvojeansen just nu måste nog vara dessa boyfriendjeansen eller vad det nu kallas. Jag har inte haft några slitna med hål innan, men kände för att variera mig lite. Dessa kommer från Cubus, är så himla sköna och snigga. Stort tips för er som inte gillar tighta och obekväma jeans ;)

all about essie

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag målade naglarna igår och jag blev för en gång skull ganska nöjd med resultatet. Annars brukar jag oftast börja fixa med något annat när det håller på att torka och ja, då skrubbas det oftast bort eftersom jag har rätt så dåligt tålamod och inte orkar sitta still länge :))) Just därför är det väldigt effektivt att använda ett snabbtorkande lack (som tex Essies good to go) som gör att det torkar dubbelt så snabbt, stort tips för ni som är lika rastlösa som jag! haha

3 steps to bananamilk

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Ända sedan jag var liten har jag druckit bananmjölk som vi kallar det, till mellis lite då o då. Förut var det för det mesta farmor som gjorde det, men nu när jag kan göra det själv så tycker jag det är gott o enkelt att ha till en macka (eller annat) när man vill ha något litet att äta! Vet inte om alla gillar det, men det är alltid värt ett försök ;)
 
Ingredienser:
2 dl mjölk
1 banan
1-2 msk oboy
 
Följ dessa tre steg:
  • Skär ner bananen till ''pengar'' och lägg i en mixer.
  • Häll i all mjölk och oboy
  • Mixa allt till en jämn dryck och häll upp i ett glas.
Klart!
 

kjol, matte o sol

Skrivet:    ·  Allmänt
 
stickad tröja-JC//kjol-lindex
Jag brukar aldrig ha kjol i skolan, men idag kände jag för det så jag tog på mig min zebramönstrade kjol. Jag köpte den för väldigt länge sedan och har knappt används, även fast jag tycker den är väldigt fin!
Men just idag skulle det vara typ minusgrader (inte riktigt) så det var lite kallt imorse, men som tur var blev det varmare till eftermiddagen. Om ni undrar så gick jag inte barbent haha 
 
Igår satt jag hela kvällen med att träna inför matteprovet som var idag. Det lönade sig inte direkt, för det gick så hiiimla dåligt. Jag hann med alla uppgifter som tur var, men åååh jag är sur för det :(( Varför finns matte?
Men vi får väll se vad jag säger när jag fått tillbaka provet...

filmmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag, Annie och Lovisa spenderade i princip hela dagen i vårt biorum som vi har i vår lägenhet, eller alltså, det är inte vårt rum utan alla som bor här får gå dit om ni fattar? Aja hur som helst, vi kollade på båda delarna av Breaking dawn. Och jag vet att det är sent, men det har bara inte blivit av att jag har kollat på de av någon anledning. Jag har sett de tre andra filmerna runt den tiden de kom ut och då det var en sådan stor hype runt Twilight. Ja tycker iaf de var lika bra som jag förutspått och åh vad Edward och Bella passar tillsammans <3 
Dock var det mycket jag inte fattade och det är i och för sig inte så ovanligt om man heter Felicia haha, men samtidigt kan det bero på att jag inte läst den sista boken heller. Den får 4/5 stjärnor av mig (bara för att jag inte förstod en stor del av det ehehe....).
 

hello sunshines

Skrivet:    ·  Allmänt
O ja vet att jag ser helt borta ut haha 

Jag började 10.15 idag vilket alltid är lika skönt så jag sov nästan 10 timmar i natt som även det var väldigt skönt. Jag har varit ganska stressad den här veckan så jag har känt mig ganska trött mest hela tiden. Angående stress så lyssnade jag på Andrea och Mathildas podd på väg hem då de pratade om just stress, så kolla in det för tycker alltid de har så bra tankar!
Jag har hur som helst ett prov och en redovisning imorgon som jag inte känner mig särskilt säker på så det gör ju det hela bara värre. Men jag tror innerst inne att det det kommer gå bra så det får vi hoppas på ;)
 
Det som gör en på bättre humör är att solen börjar komma fram från att ha gått i ide i ett halvår i princip haha. Så det betyder att våren är på väg!!
 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design