Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hemmaaaa

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är jag verkligen hemma i Sverige och inte i bara en dag... men däremot får jag bara sova i min egna säng en natt för jag ska till mitt landställe imorgon. Jag är supernöjd med resandet och det är inte något som gått fel eller som jag inte är nöjd med, förutom några panikfyllda timmar på vägen hem från USA då jag mådde illa. Jag har en jätteskräck för att spy så det var otroligt jobbigt men jag klarade det! Morsning så ses vi efter landet eller så och förlåt för att det inte kommit upp någon video men jag har ingen tid för det förrän jag kommer hem :(

London

Skrivet:    ·  Allmänt

Det var jättebra i Miami och Orlando och jag fick bara vara hemma en dag och nu åker jag till London så får se om det finns wifi på hotellet men annars ses vi när jag kommer hem!

Ps. Gör videon efter London :)

#shoppiii

Skrivet:    ·  Allmänt
 
En av alla bra grejer som Usa har är att det finns så mycket affärer så vi var på Lincoln Road idag och då köpte jag några saker men det tänker jag inte berätta vad det är förrän jag kommer hem för då tänkte jag göra en video med allt jag köpt. Jag kommer att köpa mer saker när vi åker till en mall. Nu ska vi gå till poolen så hejdå!
 

The day in the sunshine

Skrivet:    ·  Allmänt

Som ni kanske vet så är jag ju i Florida, Miami beach nu och det är jätteskönt och varmt :) Igår var vi på Lincoln Road och jag kollade på lite affärer och så åt vi middag och det var väldigt mysigt jämfört med i förrgår då vi var på Ocean Drive. Servitrisen råkade spilla hela mitt Sprite glas på mig så det var kul... Just nu sitter jag och äter godis och snart ska vi gå och äta middag hehe. Inte klockan elva på kvällen för det är ju LIITE tidsskillnad så klockan är 17:12 här ^_^ Ha det bra i Sverige alla!

Min dag idag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
På morgonen idag fick jag lite till paket bland annat en klocka och mjuka pennor och sedan gick vi ner och badade. Det var jätteskönt och särskilt när jag har min stora madrass som jag fick på mitt kalas ni vet. Sedan gick vi upp och åt en smarrig och fin hjärttårta som farmor gjort. Jag är nöjd med min födelsedag, men den är verkligen inte slut ;)
 
Jag bloggar från macen och jag har ju inget photoshop på den så det får bli oredigerade bilder. Imorgon åker jag ju så jag kommer inte kunna uppdatera bloggen alls mycket då, men ni får stå ut...

Last day

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Imorgon fyller jag 13 år och jag hoppas att det blir en bra dag innan min färd till la Amerika ;) Jag har blivit firad  för tredje dagen i rad idag så det är ju trevligt haha. Idag fick jag tre böcker så de ska jag se till att läsa i solstolen i värmen skööönt. Fast det skulle tydligen vara väldigt varmt så jag hoppas att vi inte storknar av värme, eller att det istället blir jobbigt... det är det ända jag är lite nervös för hehe...

Macbook Pro

Skrivet:    ·  Allmänt

Gaaash!!!! Jag har fått en macbook och jag blev chockad eftersom jag inte önskat mig en eller ens pratat om det men jag är jätteglad och tacksam! Kommer älska honom.../henne/det?!

 

Pewdiepie talks to Evie

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Prövade att prata med den där Evie idagi när min kompis var här. Det jag kan säga är att hon är skum...

Bästa vännen för tillfället

Skrivet:    ·  Allmänt

Var på Ikea idag och då såg jag att de sålde jättesöt pandor (mitt favoritdjur är panda, Me ❤ pandor) och då sa jag det till mamma och jag fick den!! Hehe jag fick den i tidig födelsedagspresent :) Älskar honom...

 

Dagens klädsel - shorts

Skrivet:    ·  Dagens klädsel

Mer presenter

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår kom mina kusiner och min faster hit för att fira mig för jag fyller år om 9 dagar (och om 10 dagar åker vi till Florida!!!!!!!!) så då fick jag lite tidiga presenter av dem som jag blev väldigt nöjd över!
 
Bikini - Nagellack från Essie - Örhängen - Tecknarbok
 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign