Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

En dag i Skara

Skrivet:    ·  videor

 Lite sen, men bättre sent än aldrig. Förlåt för tråkig låt, men min mobil är pappas gamla och det var det ända jag hade hah ;) 

little buddies

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Kan inte låta bli att spamma lite med kattbilder för de är soo cute!
De börjar bli lite större nu så, så fort man släpper ut de så bli de som galna och springer runt. Just då när jag skulle fota så låg de och sov så de var sömniga och inte lika pigga när vi öppnade till dem.
 
Själv har jag aldrig haft några husdjur eftersom att vi inte har tid och heller inte det intresset, men det är alltid så kul att få se och gosa med andras katter och hundar m.m. De är mycket smartare än vad många kansker tror!

Perfektion

Skrivet:    ·  Allmänt
<3

Växt inte upp kvinna

Skrivet:    ·  Allmänt
T-shirt-Mylovebasket // Byxor-Födelsedagspresent
Fancy va? ;)
Jag tycker bara att man ska få vara barn och njuta av sin tid som barn för snart är den tiden över. Det är inte fel att leka med dockor och bygga med lego i femman för man är trots allt fortfarande ett barn. Gör inte något bara för att andra gör det, utan gör precis vad du trivs med. Det viktigaste är ju att du mår bra! Man måste ju såklart inte leka med dockor om man inte tycker det är kul, me vill bara markera att det INTE är fel.
 
Btw, oseriös rubrik haha

Frulle

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Frukost är så gott tycker jag, det är bara det att jag oftast inte är hungrig på morgonen, men jag äter ändå haha.
Jag upptäckte för ett tag sedan hur gott granola är och det är ganska nyttigt, inte så mycket socker som det är i andra flingor och ändå så är det godare än musli.
 
Idag ska jag inte göra något speciellt förutom att bada och planera vad som ska hända i veckan. Vi har pratat om Skara sommarland, Kolmården eller något liknande så får se vad det blir!
 

Firande i dagarna tre

Skrivet:    ·  Allmänt
 
I'm back!
Jag kom hem från landet i förrgår, men hade ingen tid över igår så nu tänkte jag att jag skulle lägga ner lite tid åt bloggen. Idag har faster, kusinerna och farmor o farfar kommit hit för att fira mig. Det var jättetrevligt och det är kul att samlas, hela släkten. Vi badade innan lunch, efter lunch och jag badade för en stund sedan för att det har varit så himlans varmt idag! 
 
Sedan fick jag presenter... igen hah och jag är jättenöjd med allt som jag har fått nu. Jag fick bland annat en jättefin sommarpyjamas, örhängen och en väska som ni ser på bilderna!
Det borde vara slut med födelsedagsfirandet nu tycker man, men nej ska nog ha ett kalas med kompisarna i Augusti också hah. 

Landet

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Om ca en timme åker jag till mitt landställe med mamma och kommer vara där i en vecka vilket betyder, inget internet. Därför kommer jag tyvärr inte kunna blogga på en vecka om inte något mobilinlägg när vi är och handlar för ja, det finns knappt någon teckning eller någonting så ni förstår nog.
 
Om en månad är det detsutom dags för Italien med laget! Jag hoppas det blir lika kul som förra gången, men jag är nervös och jag måste sluta vara det. Jag vill inte berätta varför, men jag vet ju att det inte är något jag behöver oroa mig för... Aja jag ser iaf fram emot en massa gymnastik, bad och sol!
 

The past 3 days

Skrivet:    ·  Allmänt
 
1. Presenterna jag fick av mamma som jag gjorde en video på igår, men så idag när jag hade redigerat klart i runt en timme så raderade jag videosarna från kamerarullen... Sedan upptäckte jag att så kunde man INTE göra så hela den där **** videon försvann :)))
 
2. Citronkladdkaka som jag bakade under dagen på min födelsedag och blev inspirerad av ett femtioårskalas ;) Gjorde även en mall som jag klippte ut och silade florsocker igenom, fint?
 
3. Gårdagens lunch/rester som bestod av pastasallad med kyckling och rostbiff tror jag det var (bra koll...).
 
4. Inte dagens, men gårdagens klädsel som var en kjol/shorts från Lindex, t-shirt från Abercrombie, espadrillos från crocs och nya solbrillorna från Peak performence.
 
See u! <3
 

Presenter 2014

Skrivet:    ·  videor

 


Förlåt för tråkig video, men hoppas ni uppskattar den iaf...

Fjortis

Skrivet:    ·  Allmänt


Jaa, jag fyller år idag! Jag orkar inte gå in på datorn så ni få stå ut med mobilbild. Kommer nog bilder imorgon :)

 Jag är såå nöjd med min dag och alla dessa presenter (känner mig ju en aning bortskämd)... Det är så många som gratulerat mig på bla Instagram och jag blir så himla glad <3
Vill bara tacka alla som förgyllt min dag!


Cutegirlshairstyles

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Tycker det är så fint med olika slags flätor + att det är kul att göra, idag gjorde jag en inbakad fläta som ett hårband och sedan en låg ''messy bun'' baktill vilket blev väldigt fint!
 
Imorgon ska jag på en äventyrsgrej i Norrköping typ hela dagen och det ska bli jättekul, dock kanske jag inte hinner blogga, men får se om jag hinner.

Berrie salad

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Mums, man kan göra så mycket gott med bär! Snålvattnet rinner som man brukar säga ;)

Hemma igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är jag hemma från Norrbotten och nu får jag äntligen lite sommar... nejdå det var inte is på vattnet som ni kanske tror hah. Det var runt 20 grader, men det slår inte vilken värme som kom idag, 27 grader!? 
Tänkte hur som helst visa tre bilder från hemresan:
 
När vi stannade vid Högakustenbron för att titta på den, fota och så för att pappas tjejs barn var sugen på att leka i lekparken ;)
Stugan i Sundsvall som var jättrfräsch och så fanns det en fin badstrand också!
Direkt när vi kom hem till pappas tjej så gick vi in till de söta kattungarna, såå söta är de <3
 

Sommar i Norrbotten

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Förlåt för dåliga uppdateringen... igen.
 
Är uppe i Norrbotten just nu och det är inget roligt väder alls, tittar ut på sjön och det ösregnar :/
Vi kom hit i söndags kväll och imorgon bär det av hemmåt, så det blev en ganska kort vistelse. Det har i varje fall varit jättemysigt, kul och det har ju varit rätt så fint väder de andra dagarna så jag är nöjd. Vi har hälsat på lite folk som hör till familjens släkt och så har vi ju fått slåss med myggen också, usch vad det kliar+att solen lyser hela natten hah. Annars har jag absolut inget mer att klaga på ;)
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design