Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

vlogg - segway

Skrivet:    ·  Allmänt

 

Mysfaktor

Skrivet:    ·  AllmäntPåslakan, Hemtex// Kuddar, Åhléns//Fårskinn, ikea

Det börjar bli riktigt mysigt häruppe nu!
Det som saknas är en sängkappa ( det som sitter där nu är ett lakan hah... vad gör man inte för en fin bild) och lite dekorationer till min hylla, kanske en ljusslinga? Annars är jag nöjd med hur det ser ut. :p Tycker om mitt nya påslakan veri mucho för tyckte det passade väldigt bra och det är ett väldigt mjukt material som jag älskar!
Det som är så skönt nu på vintern är att man faktiskt kan vara där uppe utan att svettas ihjäl. Eftersom det är ett loft och ganska lågt i tak så blir det alltid kokhett där på somrarna menn jag klagar inte ;)

Pumpan Bernard

Skrivet:    ·  AllmäntJag har alltid klätt ut mig på halloween tills förra året då ingen annan av mina kompisar skulle göra det och jag kände inte heller för att göra det då hah. Nemen åh jag har så mycket minnen från halloween bl.a. när Lovisa hade halloweenparty varje år och jag blev jätterädd när det var dags att berätta spökhistorier haha. Men jag ville "fira" det på något sett så när vi va inne i stan så fick jag en pumpa av pappa från en marknad när vi var inne i stan. Bernard heter han. 
Det tog en stund att karva ut den där, och jag filmade samtidigt så vet inte om jag ska ta med det i min kommande vlogg eller en separat video?? Något förslag? Men tycker det är roligt med sånt där småpyssel iaf så det gjorde mig inget att det tog långt tid ooch det är ju lov så då har man all tid i världen ;))

Segga

Skrivet:    ·  Allmänt


Äntligen höstlov allihopa !!
Ifall att någon missat det.
Jag fick en bra start på lovet med att gå upp hyfsat tidigt för att sedan åka in till stan med pappsen och köra/åka Segway. Det tog bara några minuter innan man lärde sig att hantera den så det var inte lika svårt som när man skulle lära sig cykla ;). Vi åkte runt i stan, runt slottet osv som riktigs turister. Folk vi åkte förbi tog kort på oss så man kände sig ganska så cool nivet. Det var en 1,5 timmes tur vilket var väldigt lagom med tanke på att man fick rättså ont i fötterna av att stå på den där hårda plattan. Men det var väldigt kul!!
Sedan gick vi förbi en marknad och köpte en pumpa som jag karvade ut när jag kom hem, och det kommer komma upp bilder på den som snarast. Vi åt även en lunch på fridays vid kungsan som var lyckad och vi kunde t.o.m sitta ute vilket var skönt. Bra dag helt enkelt :))


Kappa...hl

Skrivet:    ·  AllmäntHola española
Jag har en ny jacka/kappa, eller ja, ny och ny, men köpte den för en månad sedan ungefär och kappan kommer från Kappahl (ni fattar vaa, jätterolig eller hur?). Den var hyfsat dyr men vi hade någon rabatt så fick den 250 kr billigare vilket var väldigt värt. Den är jätteskön nu på hösten och den går säkerligen att ha på vintern också! Jag har inte frusit en enda gång när jag har haft den här vilket jag tycker att jag har en tendens till att göra i min andra jacka så jag är väldigt nöjd *tummenupp-emoji* heha.

Jag kom nyss hem från jobbet och är helt slut som vanligt. Nu förstår jag att det kanske inte är så himla lätt att jobba jämfört med att gå i skolan, men skulle fortfarande hellre jobba framför att gå i skolan... Mellis

Skrivet:    ·  AllmäntDet här är ett väldigt gott mellis (om man gillar ägg) som är mättande och inte särskilt onyttigt heller. 
Jag har gjort det någon gång förut, men jag blev påminnd igen när jag såg en på youtube (ofc vad annars?¿) göra det. 
Det man gör är att ta något typ av bröd, lingongrova eller rostbröd tycker jag är godast, för att sedan göra ett hål i mitten av brödet. Ett glas är nog det bästa, och sedan steker man det i lite smör för att sedan kläcka i ägget.
Supergott tycker jag :pp

Appropå ingenting funderar jag på att byta bloggportal för har ju haft samma under hela tiden jag har haft den här bloggen. Och det händer inget känns det som, jag vill göra en förnying, men vi får väl se ;))
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign