Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Kolla hit!

Skrivet:    ·  Allmänt
(Klicka på bilden eller texten för att komma till min nya blogg)
 
Som ni kanske förstår så har jag bestämt mig för att byta bloggportal till nouw eller nattstad som det hette förut. 
Såå min nya adress är alltså den som står ovan. Jag kommer ha kvar den här bloggen ifall jag skulle ångra mig så och vill återgå till blogg.se, men det är mest troligt att jag stannar på nouw. 
Jag prövade att göra ett konto på nouw och det kändes för det första lite modernare och lite mer 2015 om ni förstår vad jag menar ;)
Men det bästa var att de har färdiga designer som är väldigt enkla att hantera och ändra om jämfört med blogg.se där man måste programmera med koder och sånt vilket jag inte är superbra på. 
Det känns lite tragiskt att lämna blogg.se haha. För jag har ju trots allt bloggat här vecka in och vecka ut i ca 4 år! Shit alltså. Jag hann göra kring 600 inlägg, det är värt applåder ;)) Eftersom jag har importerar bloggen kommer arkivet följa med till nästa, så det är inte en helt ny omstart.
Men jag har ändå inte varit en så duktig bloggare då jag inte uppdaterar varje dag som man egentligen kanske borde, men livet kommer imellan och jag skriver ju bara när jag har lust. 
 
 

Mask of magnaminty

Skrivet:    ·  AllmäntMask of magnaminty - Lush

Fick den här masken i julklapp av mina kusiner och ni har säkert hört en del bra om den, åtminstone ni som är lika beroende av youtube som mig ;))
Det jag kan säga är att allt det bra jag har hört om den stämmer för den är amazing helt enkelt.
Det står på förpackningen att den ska bekämpa utbrott av blemmor och kvisslor, vilket den gör. Första gången jag använde den blev alla pormaskar osv förminskade och många försvann. Huden blev len och ren, vilket är något jag har eftersträvat men inte lyckats med.
Jah funderar på att gå till en hudterapeut eftersom min kompis tipsade om det, just för att det faktiskt är gratis. Sedan lurar de väl på en, en massa dyra produkter men det kanske kan vara värt det. För det är ju viktigt att ta hand om huden eftersom det lätt kan bli ärr som inte försvinner. Det som också är bra med den är att den är ekologisk osv då de bara har använt naturliga ämnen, och inga färgämnen om jag inte minns fel. Vilket allt från Lush är!

Idag hade jag en riktig "tahandommigsjälv-dag". Jag sov ut, började dagen med ett pass på gymmet som vi har i intill vår lägenhet, gjorde ansiktsmask, duschade och tvättade håret och för en stund sen var jag ute på promenad. 
Ganska skönt ändå, men nu börjar det vara tråkigt att bara ta det lugnt. Så imorgon ska jag och mamma till stan. Vi har gjort det tre år i rad, såhär efter nyår. 
Vi ska äta lunch och strosa runt så det blir en liten aktivitet iaf ;)

Gott nytt år

Skrivet:    ·  AllmäntGod fortsättning everybodyy
Jag spenderade mitt nyår i stan, på en middag med gamla människor. Inte superkul kanske, men jag tycker ändå nyår är ganska tråkigt såå det gjorde inget. Men vi hade iaf den bästa platsen att se fyrverkerierna från! Vi stod på en balkong där man såg och hörde de dundrande fyrverkerierna poppa upp i olika färger över hela staden. Jag hade med kameran så jag lyckades fånga en del på bild, vilket brukar vara väldigt svårt när det gäller fyrverkerier, men jag lyckades faktiskt ganska bra den här gången.

Så nu är det 2016! Jag har inga nyårslöften hittills, men jag ska försöka sätta upp några mål eftersom det faktiskt hjälper en ganska mycket ay hela tiden utvecklas som person och upptäcka nya saker. 

Jag vaknade 11 idag hah, men det är inte så konstigt med tanke på vilken tid jag somnade. Jag har inte varit ute på hela dagen så det är nog dags att ta en lite tur ut, åtminstone en liten stund hah...
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign