Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Wazzzzup???

Skrivet:    ·  Dagens klädsel
Allt bra med allihopa? Jag vill passa på att tacka alla sååå vackra människor där ute som jag får kommentarer av <33333 Älskar er allihopa, ge mig en pandakram nudå ;) Förlåt för att jag kanske inte har världens bästa update men jag tycker att jag inte ska blogga som ett måste utan jag gör det lite sådär när jag känner för det!
 
Ps. Jag tror inte att jag kommer att beställa något från a&f ifall någon undrar hehe

Abercrombie & Fitch

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har länge inte vetat vad jag ska spara till, och köpa för mina egna pengar och då kom min kompis och sa att dem hade rea och ja, vad säger man? Väldigt bra grej tycker jag ;) Jag kommer antagligen beställa den där rosa koftan med knappar och något mer men jag måste bestämma mig innan storlekarna tar slut!!! O: Passa på ni också bara inte någon norpar åt sig för mycket så att det inte finns kvar något till mig, hihi 

Vinnaren av Veckans braiga...lite...sent

Skrivet:    ·  Veckans braiga
The winner!! Hon har en väldigt bra blogg med fin design, mycket tips och vardag, klicka här uppe för att göra den här söta tjejen gla! Förlåt så mycket till att jag är tre dagar sen och hoppas ni inte blev arga men tack för att det har varit så många som velat vara med ;)
 
 

I am bad

Skrivet:    ·  Allmänt

Förlåt för att jag inte har bloggat :( Jag tog en liten paus och jag glömde därför helt bort Veckans Braiga men det kommer ikväll förhoppningsvis!

Svar på frågisarna

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 Shnygg stillbild haha ;D
 
Bara för att jag inte tänker så bra när jag gör den här videon och sedan är det lite otydligt så jag skriver också:
 
Frågor: 
blå/grön 
Abercrombie/Hollister
hund/katt 
sommar/vinter 
vår/höst 
djur/inte djur =Jag gillar djur men har inget
kompisar/familj 
musik/inte musik 
Fristående/hopp + matta
 
Favorit Klädsel? Jeans, t-shirt och kofta, trååkigt...
Favorit smycken? Type örhängen (gillar fjäderörhängen) och långa halsband med ganska stor berlock.
Favorit smink? Jag änvänder inte smink ^ ^
Favoritgrej i ditt rum? Mitt smyckesträd ;3 
Favorit märke? Hollister :):) 
Har du något djur? Nope
Favorit mat, färg och djur? Thaimat omnomnom, lila och turkos, pandaaa
Hur många läsare har du per dag och vad är ditt rekord på läsare ? Haha runt 18 och rekordet är typ 25... Men jag älskar er som finns!!! <3

Är din blogg Awesome?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Ps. Glöm inte frågestunden! Klicka här för att komma till frågestunden.

Frågestund, det är bara att fråga...

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu börjar frågestunden så det är bara att fråga på!
 
Btw så fick jag fler tips om vad jag kan skriva om från Ella (http://ellasworld.bloggo.nu) så ni får se vad som händer helt enkelt men aja nu måste jag göra annat! Vi kanske inte ses imorgon för att då ska jag fira mina kusiner som fyller 15 idag ;) Skriv en grattis kommentar här så blir dem säkert superglada!!!

TipsKommentaris

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Tack Matilda! ;) Jag har lagt upp en videoblogg en gång men efter en kvart fick jag dåligt samvete och tog bort den haha! Den var ju såå dålig men jag hade inget att prata om heller men isånnafall kan jag göra en frågestund som alla får fråga i en vecka och sedan så gör jag en video med alla svar som Matildas förslag :D Frågestunden hade jag tänkt att den börjar ikväll eller imorgon! 
 

Vad vill alla läsa om?

Skrivet:    ·  Allmänt
Jepp, hejsan! Jag skulle vilja att alla som ser det här kommenterar ;) Du kommer inte att lyda mig men endå..
Jag vill att du skriver vad du tycker att jag ska skriva om eller vad det en är. Det kan vara allt från en video av något slag eller tips på något! Det skulle underlätta lite för då kan jag kanske blogga ännu oftare om jag har en massa ideer :D ;) <333

True story ;)

Skrivet:    ·  

Thailand 2011

Skrivet:    ·  Veckans braiga

Jag har suttit och tänkt här vad jag ska skriva om men så kom jag på att jag kan skriva om när jag var i Thailand under jul och nyår!! En resa med bland annat gummiträdstillverkning, apor, elefanter, julklappar, James Bond ö, kloster och en massa annat (bilder från mitt fotoalbum) :

Ny datorväska

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Efter skolan åkte jag och pappa och köpte en ny vattenkokare eftersom våran gamla var helt knäpp och strömmen gick så det bläv svart. Mörkt. Så vi kollade bland annat på Siba och vi hittade ingen vattenkokare där men däremot hittade vi en ny datorväska till mig. Tyckte om den <33 Jag får plats med min ritplatta och allt superbra så jag är helt klart nöjd. Fin också!!

Imorgon är det skola

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Nej det är INTE kul att jullovet är slut men det har varit en bra sista dag iaf. Jag har haft det skönt med min kompis och kollat på film, målat naglar och varit ute. Typsikt att det skulle vara Tisdag imorgon och det är den dagen i veckan då jag har mest saker på gång och då blir väskan som om man har stenar i den. JOOOOBBIGT.
Nu ska jag inte tänka på imorgon nej, jag kan tänka på hur bra mitt jullov har varit och det är jag verkligen nöjd över för det har i princip bara hänt roliga saker... Åh nej nu drog texten iväg sådär långt igen. HEJDÅ

Life of Pi

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter lunch ska jag gå och kolla in den här filmen och jag har faktiskt inte en aning om vad den handlar om? Vem är Pi, Tigern eller människan? Jag får nog svar på det om några timmar ^ ^ 
 
Jag tänkte tipsa om en sida som heter Netflix. Det är en hemsida där man kan kolla på filmer som dem rekomenderar efter det man gillar! Man får kryssa i hur ofta man tittar på t.e.x komedier. Det bästa är att första månaden är det helt gratis så jag har passat på och kollat på en massa filmer haha. Det är jullov, då får man vara lat...För att påbörja din gratismånad klicka då här!

Äventyr i stan

Skrivet:    ·  Dagens planer!
Hajsan! Nu är utflykten utförd och jag kom faktist inte hem tomhänt. Jag kom hem med två påsar från Hollister. 
Fast ja, båda var ju inte mina men en av dem ;D Nu har jag visat mamma vad som finns där och nu verkar det som att vi kommer hamna där fler gånger. Bra va? Btw (<--Kolla jag har lärt mig något) så gick vi och åt på Tasty Thai och gick sedan på Medelhavsmuseet. Det var inte särskilt intressant men det var kul ändå för att göra nånting. 
 
Jag är nöjd med dagen och här kommer bilder:
 
 

Mörkt, hög musik och amerikaner... men dit ska jag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har varit där en gång för ganska länge sedan och då köpte jag ungefär en sådan här   <-------Klicka ^__^
Men den är inte lika mysig längre... Jag fick ett presentkort i julklapp så idag ska jag uttnyttja det. Vi ska äta lunch där också så det blir roligt ;) Jag gillar inte så mycket själva butiken, den är cool men inte så rolig för man ser ju typ inget och jag menar. Hur tänker dem att de ska få bra med kunder om man inte ens ser något. (fast jag har ju lite fel).OJ! NU MÅSTE JAG GÅ.
 
Tack och hej leverpastej

Tecknar verkstad på jobbet

Skrivet:    ·  Allmänt
För att slippa vara ensam hemma idag så följde jag med mamma till jobbet och det är roligare för då är jag inte själv + att man får dricka 3 koppar choklad på hela dagen och vem tackar inte nej till det en sådan här dag? 
Ja så jag har suttit och ritat av mamma med ritplattan + en okänd tjej + en panda (Jag♥pandor). Jag prövade på att göra lite annat hår en vad jag brukar göra, slarvigt men hyfsat fint. SER NI HÅRMUNKEN/DONUTEN? Åh nej jag kom på att hon skulle haft ett halsband...men vem bryr sig... 
 
Har suttit och tänkt på det här med den där uttrycket btw. Vad betyder det? Hoppas jag inte är den enda i  världen som inte har den blekaste aning vad det kan betyda. Jag trode först det var but the rest men sedan kom jag på att det blir konstigt i meningen och för det andra så är sista bokstaven i uttrycket W inte R...Must google it. AAAAH by the way men det visste jag... kanske

Do your own outfit

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite inspiration sådäääär pröva själv ;) Jag tycker det är fint sådär med en tröja över en skjorta och så sticker kragen fram lite, vad tycker du? Vilken är din favorit? Jag tycker nog mest om den i mitten med fransarna!
 
 

Cute

Skrivet:    ·  Allmänt
Aww titta vad gulliga :3 
 
Jag är nog inte den ända som är trött men nu är det 2013, nya utmaningar väntar ;D Förresten har jag bytt header som jag personligen inte tycker är särskilt snygg förutom pandan men den är bara tillfällig men den får vara tills jag har tid att ta nya kort med kameran! oooo jäsp...jag ska gå och lägga mig snart känner jag så bajibajiäppelpaji
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design