Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Valborg

Skrivet:    ·  Allmänt


Nu står jag här vid elden och har det mysigt... Hoppas ni oxå har en bra Valborg eller vad man nu säger ;))

Fruktplugg

Skrivet:    ·  Allmänt



Det är rätt så fullt upp i skolan nu, när det bara är ca 7 veckor kvar (!!). 
Jag är på väg till skolan nu och snart väntar matteprov huhö. Såå nervös har jag varit inför det här eftersom jag inte fattat någonting av de där *** ekvationerna hahah, men nu har jag pluggat massor hemma så jag hoppas på att det ska gå bra ;)
Jag brukar sitta ganska länge och plugga istället för korta etapper, vilket inte är något tips...men hur som helst måste jag fått i mig något att äta för annars går det INTE. Så den här gången gjorde jag "fruktsallad", gott,nyttigt o enkelt!
 

americano pancakos

Skrivet:    ·  Allmänt
I två veckor har jag litterally gått och längtat efter pannkakor?? Jag vet inte varför , men det är inte så ofta man äter det, så jag fick bara ett pannkaksryck helt enkelt haha. För lite variation ville jag testa att göra amerikanska pannkakor som jag faktiskt aldrig gjort själv, och vi har inte gjort det någon gång hemma heller. Det ända som fattades var lönnsirap, men jag körde på hederlig jordgubbssylt och det blev gott ändå!
 
Recept: här


eftermiddagsshoot

Skrivet:    ·  Allmänt
 
jacka-hm//t-shirt-abercrombie//jeans-lee//sneakers-nike air max
 
Väldigt ofta när jag inte har något att göra och har brist på idéer till bloggen, går jag ut och fotar. Det kan vara vad som helst, men det är bara kul tycker jag! Det är som att jag tycker det är skönt att gå promenader själv. Nu låter jag väldigt ensam känner jag, men jao, alla vill väll ha tid för sig själv någon gång? 
Och förlåt för att jag i princip spamar med bilder på mina skor, på sociala medier hahah. Men jag är ju nöjd med dem och nu var det för att jag inte hade något annat intressant att fotografera ;)
 
Jag har lust att gå och lägga mig nu, fast klockan bara är 6 hah. Jag har varit matt hela dagen, inte fysiskt, men psykiskt på något sätt. Men det är ju fredag hallåå, och jag slutade 14.05 vilket var skönt så då kunde jag komma hem lite skapligt!
 

Back in the backe

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag bestämde mig för att lägga upp den ändå :)) 
Jag blev ändå ganska nöjd med redigeringen på den här, så varför inte dela med sig av det? 

maxar i air maxen

Skrivet:    ·  Allmänt
 
I förmiddags gick jag och mamma en promenad i solskenet, för oj vad fint väder det var. På vägen hem gick vi förbi forum för att kolla om Inter sport eller Stadium hade fått in ett par skor som jag gillade i min storlek, eftersom i princip alla affärer har haft slut på storlekar innan. Men nu, äntligen hade de fått in dessa Air maxen på barnavdelningen, och åh, ni skulle sett min blick när jag såg de haha. De kanske kommer bli lite svåra att matcha, men eh de är så snygga så det får jag leva med ;) Så jag har gått runt med de i lägenheten ett tag här på eftermiddagen  👌👌 #äntligenärdeminaa
 
Jag har funderat lite kring det här med bloggen... är det bättre att jag lägger upp fler lite ''sämre inlägg'' och med det menar jag mobilinlägg då det inte är lika bra kvalitet på bilderna m.m ELLER ska jag göra färre inlägg med bättre kvalitet?? Hmm... hjälp mig gärna genom att skriva en kommentar här nere!!
 
 

men vad händer sen...??

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det var exakt ett år sedan dessa bilder togs i Kungsan med kusinerna och körsbärsträden som blommade precis vid den här tiden som de gör i år också. Ett år går faktiskt väldigt fort om man tänker efter... jag kommer precis ihåg vad som hände den dagen och jag minns det som igår. Men jag kommer dock inte ihåg vad jag gjorde igår för stunden haha... Men tänk ändå, rätt som det är har man tagit studenten och ska ut för och jobba. Eller? Jag blir skrämd av att inte veta vad som kommer hända i framtiden. Tänk om jag inte hittar ett jobb och får bo på gatan... eller tänk om jag kommer leva resten av livet helt ensam?? Okejj, troligtvis kommer inte, åtminstone inte det första alternativet hända, men ändå. Jag kan inte tänka mig själv sitta där vid middagsbordet, vuxen, gift barn och villa, kommer det ens hända? 
 
Bara jag som tänkt så långt?
 
#deepjavet

Ba några timmar kvar

Skrivet:    ·  Allmänt



Är nu på väg hem från fjällen och hoppade just in i bilen efter en glasspaus utanför OK. Har hört lite blandade åsikter kring B&J's nya glass "Cinnamon buns", så tänkte att jag skulle testa den. Den var faktiskt riktigt god! Kanske för att jag var väldigt sugen på glass nu också hehe. Nemen den kanske inte är någon man vill äta mycket av eftersom den är så söt, men go var den. Om man inte gillar kanel så är det nog ingen idé ;)


mopspåsk

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Den där mopsen är nog det sööötaste jag sett...dör...
Förövrigt har många youtubers börjat vlogga, vilket jag tycker är så kul...dör hahah nejdå, jag lever!!
Jag är så speedad, därför jag skriver så konstigt tror jag hahah

solnedgång

Skrivet:    ·  Allmänt
 
För en stund sedan gick solen ner här i idre fjäll och det var så fint så var bara tvungen att dokumentera det lite ;)
Idag har vi iaf åkt skidor hela dagen och det var jättefin snö och bra väder- väldigt lyckat! Jag filmade med gopron som vanligt så ska klippa ihop en till video, men tror inte jag ska lägga upp den dock... 
 
Förutom det åt vi såå god mat igår på Pernilla Wibergs hotell som ligger i närheten av vår lägenhet.  Jag vet knappt vad det var haha, men något slags fläskkött med morotspure, rostad palsternacka och nåt annat, mmmm

Påsk

Skrivet:    ·  Allmänt





Gla påsk!!
Jag har redan ont i tänderna efter allt godis hehe, men jag har ändå inte ätit såå mkt... Hur som helst kom min storebror hem hit och så hade vi påskäggsjakt som är vår tradition och görs alltid på påsken i vår familj! För en gång skull var det väldigt klurigt och det tog ett tag innan jag hittade mitt ägg. Där i fanns det två par örhängen som jag hade varit med och valt, men som tur var, hade jag glömt bort det (mitt minne är ju på topp) och även lite godis såklart. Sedan åt vi påskmiddag med sill, köttbullar, kyckling, lax m.m, och jag vågade inte smaka på sillen som vanligt buhu. Imorgon bär det av till Idre så jag får se hur uppdateringen blir då...
 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design