Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gymnasiet

Skrivet:    ·  Allmänt


Hola mod amigos
Skolan tar kål på en säger jag bara och särskilt nu när det är ytterligare en börda med gymnasievalet. Förra fredagen och lördagen var jag på gymnasiemässan, först med skolan och sedan med pappa. Det var väldigt givande eftersom jag inte visste alls mycket om de olika skolarna innan jag kom dit. Efter mässan hade jag flera alternativ av skolor jag ville gå på, men nu har jag hört dåligt
om vissa och jag har räknat bort vissa av andra anledningar så det känns som att jag knappt har några alls längre. Därför har jag lite smått panik, eller ja, lite smått är nog en underdrift. Sedan är jag kluven på om jag verkligen kommer klara ekonomi-programmet. Jag har ställt in mig lite på Sam, men samtidigt vill jag gå ekonomi, men det känns jobbigt med matte 3 som tillkommer på ekonomi. Ni som är födda senare än 2000 kanske inte förstår riktigt vad jag snackar om, men hah jag måste få ut mina känslor.

Någon som har lite tips och råd inför gymnasievalet??

Anyways
Det är vinter, eller nåt. Det har ju inte kommit någon snö här än, vilket är lite tråkigt. Om det inte finns snö på marken på julafton vet jag inte vad gör. Det får inte hända igen!!! 
Det är nästan jul också, sick maan vad tiden går fort.
Nu ska jag fortsätta kolla på idol, tjaja

Hur kan du säga saker

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Den här låten har verkligen fastnat på mitt huvud efter att jag lyssnade på ett avsnitt av ''den fantastiska resan'' med Zara och Noel, där de berättade att även Noel har släppt musik tillsammans med några andra. Första gången jag lyssnade på den tyckte jag bara att den va tjatig och tråkig, men andra gången så blev den helt plötligt jättebra. Stort tips!!

Walkin on sunshine

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom hem från dansen för en stund sen, har duschat och ska strax sova. ja, det där med dansen tänkte jag uppdatera er lite om hah. Till en början tyckte jag att de andra kändes bättre än mig och jag tyckte de kändes lite tråkiga om jag ska vara ärlig. Men nu när jag har lärt känna de lite mer känns gruppen väldigt bra! Ingen är särskilt framåt och pratar så mycket, men jag gillar det ändå för då känner jag mig inte så blyg själv, och alla är liksom på samma nivå. Vet inte om ni förstår men det känns ändå kul, trots att det är ganska annorlunda jämtemot gymnastiken med tanke på att det inte är lika strikt och de klagar inte om man inte sträcker på tårna liksom vilket är både positivt och negativt. Men allt som allt tycker jag det känns bra!

Nu när ni har fått en lägesrapport ur livet så ska jag försöka sova, gonatt! ;))
 

Jag ska bli ett planeringsfreak.

Skrivet:    ·  Allmänt


Personligalmanacka.se

Jag glömmer saker och tappar bort saker hela tiden så nu kände jag att det var dags att ta tag i det hehe...
Jag har försökt att skriva in i min kalender på mobilen, men nej det funkar inte för jag kommer inte ihåg att jag skrivit ner det på samma sätt som när jag skriver för hand. Så därför kände jag för att beställa en personlig almanacka!
Den kanske kan hjälpa mig lite iaf. Mak kan ju såklart köpa i affären där den är billigare men det som var så bra är att man kan välja startmånaden. Jag orkade inte vänta till januari så då kunde jag börja min almanacka i November så räcker den till November 2016. Superr
Jag gjorde min framsida och baksida i Photoshop och jag är väldigt nöjd!

Men nu ska jag göra mig i ordning för ännu en måndag ://

Hösten i bild

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är det November alltså. Shit vas tiden går snabbt. Jag låter som en gammal tant när jag säger så hah, men det är sant ju. Jag var på Azorerna för två veckor sen ju?? Eller inte. När man var liten tyckte man att tiden gick för långsamt,  sommarlovet var som en evighet och de flesta ville bara "bli stor" men det ville inte jag. Jag ville vara barn så länge som möjligt och det vill jag fortfarande. Man blir aldrig nöjd alltså, och om man nått dit man ville så vill man ändå bara ha mer. Deep det blev men kände bara för det. 

Men det jag tänkte skriva från början var att hösten snart är slut och det är inte långt kvar till jul. Galet :pp. Men det gör inget att tiden går fort nu för julen är ju bland det bästa som finns ju! Förutom maten haha... MEN, om jag är på humör så kanske (jag sa bara kanske) jag smakar lite sill och sånt där läskigt. Vi får väl se hur det går...Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign