Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gymnasiet

Skrivet:    ·  Allmänt


Hola mod amigos
Skolan tar kål på en säger jag bara och särskilt nu när det är ytterligare en börda med gymnasievalet. Förra fredagen och lördagen var jag på gymnasiemässan, först med skolan och sedan med pappa. Det var väldigt givande eftersom jag inte visste alls mycket om de olika skolarna innan jag kom dit. Efter mässan hade jag flera alternativ av skolor jag ville gå på, men nu har jag hört dåligt
om vissa och jag har räknat bort vissa av andra anledningar så det känns som att jag knappt har några alls längre. Därför har jag lite smått panik, eller ja, lite smått är nog en underdrift. Sedan är jag kluven på om jag verkligen kommer klara ekonomi-programmet. Jag har ställt in mig lite på Sam, men samtidigt vill jag gå ekonomi, men det känns jobbigt med matte 3 som tillkommer på ekonomi. Ni som är födda senare än 2000 kanske inte förstår riktigt vad jag snackar om, men hah jag måste få ut mina känslor.

Någon som har lite tips och råd inför gymnasievalet??

Anyways
Det är vinter, eller nåt. Det har ju inte kommit någon snö här än, vilket är lite tråkigt. Om det inte finns snö på marken på julafton vet jag inte vad gör. Det får inte hända igen!!! 
Det är nästan jul också, sick maan vad tiden går fort.
Nu ska jag fortsätta kolla på idol, tjaja

♡Olivia♡
Skrivet: 2015-11-28,  kl. 14:49:07

Då kan vi ha panik tillsammans Lamis 😘 😯😰

Svar: Yeahh hah una panica por favor
Felicia
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo