Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Mask of magnaminty

Skrivet:    ·  AllmäntMask of magnaminty - Lush

Fick den här masken i julklapp av mina kusiner och ni har säkert hört en del bra om den, åtminstone ni som är lika beroende av youtube som mig ;))
Det jag kan säga är att allt det bra jag har hört om den stämmer för den är amazing helt enkelt.
Det står på förpackningen att den ska bekämpa utbrott av blemmor och kvisslor, vilket den gör. Första gången jag använde den blev alla pormaskar osv förminskade och många försvann. Huden blev len och ren, vilket är något jag har eftersträvat men inte lyckats med.
Jah funderar på att gå till en hudterapeut eftersom min kompis tipsade om det, just för att det faktiskt är gratis. Sedan lurar de väl på en, en massa dyra produkter men det kanske kan vara värt det. För det är ju viktigt att ta hand om huden eftersom det lätt kan bli ärr som inte försvinner. Det som också är bra med den är att den är ekologisk osv då de bara har använt naturliga ämnen, och inga färgämnen om jag inte minns fel. Vilket allt från Lush är!

Idag hade jag en riktig "tahandommigsjälv-dag". Jag sov ut, började dagen med ett pass på gymmet som vi har i intill vår lägenhet, gjorde ansiktsmask, duschade och tvättade håret och för en stund sen var jag ute på promenad. 
Ganska skönt ändå, men nu börjar det vara tråkigt att bara ta det lugnt. Så imorgon ska jag och mamma till stan. Vi har gjort det tre år i rad, såhär efter nyår. 
Vi ska äta lunch och strosa runt så det blir en liten aktivitet iaf ;)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo