Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Movies

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har sett lite filmer nu när jag har varit sjuk så tänkte dela med mig av det!
Klicka på bilderna om ni vill kika in de här fyra filmerna på swefilmer.
 
 
If i stay tycker jag var en bra film och väldigt sorglig, men jag är ingen såndär som sitter och gråter framför film så det gjorde jag inte nu heller. Jag kollade i kommentarerna och nästan alla skrev att det var en ''snyftare'' så var beredd med näsdukarna I guess ;) Det enda negativa var att den kunde bli lite långtråkig ibland...
Swefilmer's beskrivning:
17-åriga Mia Hall står inför vad hon tror är sitt livs viktigaste beslut. Ska hon följa sina musikaliska drömmar och ta sin plats på Juilliard eller ska hon följa sitt hjärta och stanna hos sitt livs kärlek? Alla valmöjligheter kastas dock omkull när hon och hennes familj hamnar i en allvarlig bilolycka, och nu hänger Mias liv på en skör tråd.
 
 
Catching fire är som nog många vet, uppföljaren av Hungergames. Den är verkligen såå bra för det händer saker hela tiden och är jättespännande. Det har ju kommit ännu en till nu som heter Mockingjay och den verkar ha fått bra kritik den med. 
Swefilmer's beskrivning:
Katniss Everdeen och Peeta Mellark har återvänt hem efter deras gemensamma vinst av Hungerspelens 74:e upplaga. Segern innebär att de återigen måste lämna sin familj och sina vänner för att ge sig ut på en segerturné runt Panems distrikt. Längs vägen märker Katniss att ett uppror ligger i luften, men huvudstaden har fortfarande god kontroll samtidigt som president Snow förbereder för den 75:e upplagan av spelen, en tävling som kan komma att förändra Panem för alltid.
 
 
Divergent får nästan full pott av mig, vet inte varför men det är nog för att allt ser så verkligt ut, skådespelarna får till en bra känsla. Dont no how to explain men jag tycker den är helt klart värd att se om man gillar äventyr! Skådespelarna ''Hazel'' och ''Augustus'' (vet nt vad de heter på riktigt)  från The fault in our stars har stora roller i den här filmen oxå. 
Swefilmer's beskrivning:
I en avlägsen och dystopisk framtid är samhället indelat i fem falanger där var och en representerar olika förmågor. Som tonåring är man tvungen att bestämma sig för om man vill stanna i sin falang eller byta till en annan. Vad man än väljer, så väljer man för resten av sitt liv. En tonårstjej som just ställs inför detta valet är Beatrice Prior... Läs mer här.
 
 
Inte den bästa filmen jag sett men den var ganska mysig och de gjorde så galna saker som var lite roligt.  Jag fick lite inspiration från en viss person som la ut en viss bild på snapchat som kollade på en viss film (skämtosido) ;))
Jag skulle inte kalla det en komedi eftersom jag inte skrattade någon gång, men annars var den helt ok!
Swefilmer's beskrivning:
Om en kvinna som upptäcker att mannen hon dejtar är gift, och slår sig ihop med hans fru för att lära honom en läxa.
 
Nu har tiden dragit iväg så jag ska fixa iordning lite lunch :)

julbak

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag har varit ännu en till lugn dag hemma, för det mesta med datorn eller ipaden i knät. På förmiddagen gick jag en liten promenad eftersom jag inte varit ute sedan i förrgår (!!). Det var skönt och solen sken så starkt att man fick hålla ögonen på marken, haha men det är väll härligt! Jag mår iaf mycket bättre idag och känner mig piggare men jag tror att jag är lite väl optimistik om jag skulle träna imorgon så nja, det väntar jag nog lite med. 
Igår började vi ta fram julprylar inför första advent som är imorgon (wiii) och jag har även fått en chokladkalender, är det bara jag som tycker den chokladen är jeetegod? Hur som helst satte vi igång och bakade lussebullar och det var llika mysigt som vanligt och det är ju så gott!

mbmj, a&f, ysl etc

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Luxury
 
Klicka på bilden för att se var allt kmr ifrån!
Jag ligger just nu i sängen och snörvlar medans resten a klassen sitter och skriver so-prov. Jag vet inte vilket som är roligast, men jag var inte supersäker på allt som skulle komma på provet så jag antar att det är skönt att få ett par dagar till på mig. I förrgår började jag få lite ont i halsen och under natten hade jag såå ont i halsen att jag inte visste var jag skulle ta vägen (kanske överdriver liite hihi). Igår var jag jättetrött, hade halsont hela dagen och kände mig febrig så gick hem innan slöjden. Jag har inte varit sjuk någon gång den här terminen så det måste man ju få vara någon gång ;) Det är iaf därför jag inte bloggat+ att jag har pluggat, men jag är på bättringsvägar!
 

Mysigt

Skrivet:    ·  Allmänt

Igår sov jag o Annie över hos Lovisa och det var jättemysigt med mycket flams och skratt haha. Vi lagade tacos och kollade på partaj. Dock sov jag sådär inatt eftersom det blev sent och jag var ju tvungen att gå upp tidigt för gympan som börjar 9 :/

Idag har vi firat farfar hos mina kusiner vilket var trevligt och kul som alltid! Men nu ska jag sovas, natti <3

den glada geten

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var jag och pappa runt och köpte lite saker bland annat present till farfar som vi ska fira på söndag. Hur som helst har jag kollat på skal ett tag och igår kollade vi på telia-butiken och där hade de en del ''plånboksskal'' vilket jag var ute efter. De hade ett jättefint zebraskal, men såklart var det till Iphone 6 så jag valde det här blå skalet istället, dock var det en seg o lång kö. Så då orkade vi inte, men idag när pappa hämtade mig så hade han varit och köpt det till mig, taack! Den är mer klarblå i verkligheten, men det är inte mitt fel att solen har gömt sig typ förevigt ;)

thats how it is

Skrivet:    ·  Allmänt

inte långt kvar

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Det är bara 15 dagar kvar tills julkalendern drar igång och vi får börja tända första ljuset, ååh så mysigt. Jag har inte haft så mycket att göra i helgen så har suttit ganska mycket och kollat efter vad jag önskar mig till jul. Jag har påbörjat önskelistorna, men det var rätt svårt att komma på i år måste jag säga hah. Jag kommer ofta på någonting i skolan eller när jag inte är hemma och så tänker jag att jag ska komma ihåg det, men icke så om man är smart skriver man ju ner det direkt ;)  

clarks

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag och mamma har sprungit runt som galningar efter skor de senaste dagarna, men det har knappt varit några som har passat bra. Förut kollade jag på Crispin och Nilsson shoes och idag mötte jag upp mamma i sickla, så gick vi till rizzo. De hade någon slags klubbdag så det var rea på nästan allt i hela butiken. De här var dem första jag provade och kände direkt att de var såå sköna så slog till ganska snabbt. Ska köpa ett par ordentligare vinterskor till vintern också, men de här kommer funka när det är lite snö på marken!

mat

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har börjat gilla italiensk mat väldigt mycket, förut gillade jag inte alls tomatsås/soppa och sånt. Men nu tycker jag det är supergott! På höstlovet prövade jag Keldas egna tomatsoppa som jag fick fram snabbt och enkelt, stort tips för tex lovdagar och man är hemma själv.

måndagsmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
 
time for winter
 
 
Imorse vaknade jag och var supertrött, det var ovanligt jobbigt att gå upp. Sedan fick jag skjuts av pappa eftersom han skulle på däckbytning en viss tid och när vi kom dit ja, då blev jag plötsligt jätteyr som har hänt några gånger den senaste tiden och vet inte riktigt vad det är. Det gick hur som helst snabbt över, men sedan när vi kom in dit så tyckte jag det kändes lite luftigt i ena foten haha och då visade sig att dragkedjan på skon var sönder, woho. När vi skulle byta till vinterdäck så var det självklart någon bult som var sönder så då fick vi vänta ett tag till och det gick inte att laga.
 
Superlyckad morgon kan man ju inte säga att jag hade... Jag har för tillfället inga vinterskor förutom ett par slitna ''uggs'' som jag tror är för små detsutom. Jag har därför surfat runt lite på olika skor och tycker de två först timberland-skorna är så fiina, förutom att dem inte är gratis ;) Jag får se vad det blir för något!

tillbaka

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår var jag i Enskede på gympatävling med hälften av laget på golvet och resten som hejarklack. Jag är nöjd med min prestation, dock är jag lite beskviken på domarna som räknade fel i poängen arggh haha. Det slutade med att vi fick två bronsmedaljer så det är jag nöjd med! Idag var det andra delen av laget som körde och då hejade vi på. De körde superbra och vi skrek som bara den uppe på läktaren :)) På vägen hem stannade vi till för att kolla på mobilskal och jag hade blå färg i ansiktet efter vi hejade på så alla stirrade på mig, lite piin. 
 
 
Anledningen till att jag inte uppdaterat på ett tag är att den här veckan har verkligen gått i ett. När jag inte har varit i skolan har jag i princip antingen tränat, ätit, sovit eller pluggat och skolan går ju först tyvärr. 

trött

Skrivet:    ·  Allmänt
gammal bild  
Är supertrött nu eftersom vi hade läger i 6 timmar idag, det är tävling på lördag så då hade vi som en liten uppvisning för de andra grupperna. Sedan var alla ganska trötta på att köra de vanliga redskapen att vi fick leka, vilket var väldigt kul. Vi fick hoppa på trampolin, och falla från ett ''torn'' med klossar ner i skumgummigropen, läskigt men kul :))
 
Imorgon börjar skolan vilket jag inte är så tagg på, inte alls faktiskt för nu under lovet har jag verkligen kunnat kopplat bort alla läxor och allt sånt. Vi har prov på fredag som jag inte har pluggat till alls eftersom jag glömde boken i skåpet och det är typ 50 sidor vi ska kunna och läsa igenom, oj vad kul...
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design