Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

^_________________________^

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har försökt få upp en video men det är för dålig internet så det funkar inte så jag är lite sur men det får gå ;) Ses imorgon för nu orkar jag inte göra några fler inlägg!

Inspiration

Skrivet:    ·  Allmänt
 Det är så att vi ändrade planerna igår eftersom att vi inte hittade någon stuga och så var det lika bra att åka direkt upp men vi var på djurparken och såg dem intesåsnällamengosiga björnarna! Vi fick även se vargarna matas :D Så det betyder att vi är här, i Niemisel!! Jag och pappa sover i deras husvagn och det är väldigt mysigt :) Jag hade tänkt att visa hur fint det är här meen så kommer pappa och säger att kameran har slut på batteri så ni får en inspirstionsbild istället (: Ni får hålla er i styr och vänta ett tag ^ ^ Jag kanske t.o.m filmar allt om det är någon som är intresserad?? 

På väg på väg på väg!

Skrivet:    ·  Allmänt
I natt har jag sovit i en liten och VÄLDIGT enkel stuga i Örnsköldsvik och nu ska vi inte åka så långt för vi ska åka till Lycksele! Där ska vi gå på en djurpark och kolla på massa gosiga djur!! ^   .   ^  Det är typ bara svenska djur som björnar och älgar! Björnar ser så himla snälla och mysiga ut meeeen de är dem tyvär inte och det är synd ):
Det är inte bara björn-problem utan väder-problem också...Det är helt fuuult och grått på himmlen och så regnar det, hur kul? Inte kul men vi får hoppas att det klarnar upp! Det finns faktist en bra sak med att det ser ut så på himlen. Jag får ha mina söta stövlar!!      <-------- Klicka!

Har du missat?????

Skrivet:    ·  Allmänt
Klicka på bilden för att komma till fokiwa.se 

Leka leka lite med ps, tjoho!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
nemen tjenare! Kul att träffa dig! Det är bara det gamla vanliga sådär. Jag har suttit och lekt med photoshop och nu kollar jag på lite foton på tv:en så jag har suttit med den här texten ett tag men nu ska jag gå och bada!!!! Skööönt! heeejdåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå!
 

Niemisel !! ;) <33

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev liten bild altså ^^

Heeemm!!

Skrivet:    ·  

Hej! Förlåt så mycket för den katastrofala uppdateringen! ): Det har liksom inte funnits någon internet alls eller om jag var på ett speciellt ställe gick det att ladda upp bilder på Instagram och Facebook men inte blogginlägg D: Nu är jag iaf på väg hem så när jag kommer hem kommer jag klampa in och sätta mig vid datorn (: jag har haft det asbra på landet och i Göteborg 😄 Hejdå :3 Här e jag som spelar biljard utomhus, väldigt cool e jag ;D

Mobilbloggar igen!

Skrivet:    ·  

Hej! Det har inte funnits någon internet på landet men jag har inte berättat att jag skulle till Liseberg men jag var där igår iaf! Vi har sovit hos mammas kompis i två nätter (: Det var jääätteeekuul på Liseberg! Jag var där med min kompis som jag har känt sedan jag var 5 år och gissa vad vi åkte? Balder! Den första backen var INTE rolig men resten var jättekul. Vi var där från 12 till 8 på kvällen :D jag var supertrött när jag kom hem men det var en väldigt rolig dag! Hoppla nu blev texten lång men det göör inget! Hejdå nu ska jag fortsätta bilresan till landet igen! Följ mig på Instagram så blir jag gla, som sagt!

Mobilblogga!

Skrivet:    ·  

Tjenare! Nu kan jag blogga från mobilen och det är ju bra även fast det inte kommer att bli världens bästa bilderna men jag kanske hittar någon app som jag kan redigera bilderna med men ni vet ju inte var jag är på väg. Knasigt men jag är på väg till mitt landställe! Det är därför jag inte har med någon dator men hoppas att internet funkar så att jag kan blogga från mobilen (: det regnar jättemycket som ni ser /:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3371237/images/2012/pic_500285079606ee7dcd000f21.jpg" class="image">

Blääääääääää

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni får den sne också för det gick inte att rotera den heller :/
 
HEEEJ idag har jag badat två gånger, första gången var det jätteblåsigt och andra gången regnade det! Mysigt ;) Det är inte kul och behöva säga det här...det blir antagligen det sista blogginlägget på... två veckor!! Hur kommer ni att klara er? Hoppas ni överlever fast jag är borta men nu kom jag på att jag kanske kan få ordning på mobilen och kunna blogga där ifrån! Jättebjaa! Nu ska jag firas ännu liite till för att mamma hade glömt någon present förut och sedan tror jag att jag kommer få en liten prisent av min bror. hejidåå :D

Skalet har kommit! iiioooo, iiioooo!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Den hann komma! Den kom på fem dagar. Jag är nöjd förutom att den inte satt fast sådär bra men den är skön att hålla i och inte nog med de, den är gullig! ;) Jajijajajajaaaaajjaijaaajaaajaaa ;3 Jag vil baaada! Vi ska snart gå ner för nu har åskan slutat. Var de åska hos er? De var det här hemma iaf men det har inte regnat konstigt nog, det börjar klarna upp. Det är så härligt att bada nu när det är 20 grader i havet! Jag kan inte sluta när jag väl har börjat. Nog med de! Nu ska jag titta lite på ''kompisar på nätet'' igen. Kul kul...

New in!

Skrivet:    ·  Dagens klädsel
Wohoo nu har jag äntligen köpt dem dära strumporna som jag har velat haft så länge! Ett par lite kortare och ett par lite längre. Jag tror jag mest gillar dem lite kortare! Jag är väldigt nöjd och sedan har jag ju skaffat nytt pass och bilden blev sådär...ni får se hur den blev när den kommer hem i brevlådan. Nu ska jag gå och bada snart. Var? I havet ;) eller så ska vi äta först? Jag vet inte men nu har ni iaf fått se mina nya strumpisar! 

Ta ny bild till pass och köpa lång strumpor!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag så ska jag först ta en ny bild till mitt pass och sedan ska jag köpa strumpor på hemvägen för jag har velat haft sådana länge och jag hade önskat mig det men då fick jag inte det så jag är spänd ;D Tokigt att jag är spänd över att köpa ett par strumpor! Jaja det ska jag göra idag förutom att titta på ''Kompisar på nätet''! Det är ju askul det gick på barnkanalen förut men det går inte där längre men kika in de ni också, Här:http://www.svtplay.se/sok?q=kompisar+p%C3%A5+n%C3%A4tet

Bläääääääää

Skrivet:    ·  Allmänt
Ritade den här igår och jag bkev vääääldigt missnöjd, jag ritade deb först på papper och på pappret blev den helt okej men sedan vart det bläääää! Aja jag får hoppas att mitt skal iaf kommer typ imorgon eller nåt för en läsare sa att hon hade beställt där ifrån och att hon hade fått den efter två dagar. Jag vill ha den nu och tänk om den har kommit idag? Förrästen följ mig på Instagram, jag heter: FelleEngstrom

Pingvinskal!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår kväll så hjälpte pappa mig att beställa ett gulligt skal till min nya älskade Iphone 4s yeey! Jag tror jag kommer att bli jättenöjd men jag kommer inte att hinna få den innan jag åker till landet så pappa sa att han kunde skicka den dit! Vi ska köpa ett till skal som jag kan byta mellan för pappa tror inte att det är så bra kvalitet på den :/ Aja det här är iaf ett tidsinställt inlägg för jag kommer nog inte årka göra några fler inlägg!

Skateboard! shnyyygg också!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är allt kalasandet slut...nästan, på lördag ska jag fira lite med min brorsor och mamma fast igår kom min ena bror och mamma och gissa vad jag fick då? Megasvår fråga eller hur? Nerå jag fick bland annat en skateboard! Jag har så gärna velat ha en även fast jag knappt stått på en men det verka bara såå coolt att kunna åka på en sån! Men jag måste ha skydd på mig men det är väll klart! Nu kanskeeee jag lovar att skriva om något annat i nästa inlägg!  

It is my birthday, do you remember?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Yeey så jag har längtat. Jag är jättenöjd med mina presenter! Jag blev lite såhär vaaaa?! :D i morse när jag såg att jag hade fått en iphone 4s för jag hade pratat jättemycket om att jag hade velat ha en men sedan ångrade jag mig och sa att jag skulle vänta till i jul istället men så fick jag det iaf!! Jag är glad som en lärka! Jag kommer bo i min nya keps och min pippitröja! Det var lite kul också med pippitröjan för jag hade inte skrivit det på önskelistan utan jag sa till mina kusiner att jag tyckte det var så fint med en sån och att jag hade glömt att skriva det på min önskelista och då sms:ade dem min faster och talade om de och den är så fin!  Nu kommer snart några andra som ska fira mig! tjolahopp tjolahej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemmaaa!

Skrivet:    ·  Allmänt
wow nu håller jag på och flippa ur snart meeen eftersom pappa är och tittar på utemöbler och har med sig smakråd så måste jag vänta på presenterna i över två timmar! Jag har nästan glömt vad jag har önskat mig så det kommer blir jättekul att öppna presenterna men jag får ta det lugnt och njuta av stunden...Har iaf ätit lunch på Mcdonalds så jag är rätt mätt fortfarande! Nuuu luktar det gott här för fina farmor håller på med tårta!

söt bakgrund på datorn till att skära grönsaker.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Yeey! Har hittat en söt bakgrund till min dator... äntligen! jag har hela tiden haft så fula bakgrunder på min dator som jag bara blir sur av och nu blir det tvärt om, jag blir  glaad! Har iaf ätit klubbor och nu så ska vi skära grönsaker till middagen som äääär bombedibombedibom...Tacos! Gooott! Nu har ni fått höra om min middag och  min dag i detalj... ungefär så fast jag glömde en sak, vi har badat och inte bara något litet dopp utan länge men nu måste jag gå. Grönsakerna väntar på oss!

Längtar så mycket att jag spricker!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag fyller ju år på måndag så släkten ska fira mig och min faster imorgon och jag längtar så mycket! särskilt när mina kusiner säger så här: Jag vet vad du ska få! öööööööööööh Jag kan inte hålla mig i skinnet! Det har varit en rolig vecka med farmor och farfar och kusserna och veckan är snart slut! Vi har badat varje dag och jag har lärt mig lite nytt i photoshop och sedan så har jag skaffat twitter bara för att mina kusiner gick runt och tweeta hela tiden och skrev roliga kommentarer och det ville jag ju också läsa så jag skaffade det med men jag håller mitt namn hemligt mwohahahahaa! ;3 
Har ni haft en bra vecka?

Nytt!

Skrivet:    ·  Dagens klädsel
 
Ääääntligen...jag har krånglat som en...som en...jag vet inte vad med det här inlägget. Jag hade fixat med bilden så bra och så när jag skulle ladda upp den så var den för stor fil eller nåt men nu så till slut fick jag upp den! ;3 Nu är vi glada och jag är glad för jag fick pengar av farmor och farfar så vi gick ner till stan och så köte jag den här mysiga tröjan! Ett fynd, den hade kostat 199 kr och när det var rea så blev det till 74 kr! Hihii nu ska vi spela kort och då ska jag vinna! :) Hare bra alla gosiga harar!
 

Små troll

Skrivet:    ·  Allmänt
Har ingen inspiration vad jag ska skriva så jag vill att om ni har något som ni vill att jag ska skriva om så skriv det i en kommentar här nere ! ;) Jag sitter iaf i soffan med mina kusiner (flamsiiiga.blogg.se) och vi sitter alla med varsina datorer och ritplattor! Jag var bara tvungen att visa det fina trollet som dem har här!

Ritar lite granna

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
 
Sitter och ritar lite galna grejer medans bullar bakas bakom mig! Jag höll på att rita en hamburgare men så såg jag att jag hade ritat på bakgrundslagret när jag skulle färglägga och då var det kört men jag började på en ny, en bulle! Den vart ju riktigt snygg tycker jag ;3
 
 
 

Yeey!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har inte velat gå in på datorn så mycket nu eftersom jag har umgåtts med farmor och farfar men idag ska vi kanske cykla ner och bada,  iaf jag! (: På torsdag kommer antagligen mina kusiner också och sedan på måndag fyller jag år så vi ska fira mig och min faster på söndag! Åååh vad jag längtar efter att träffa alla och alla presenter förstås om jag ens får några? ^^  Det får vi hoppas! Jag kommer nog visa det som jag fick sedan om det är någon som är nyfiken? ;)

farmor och farfar och toystory

Skrivet:    ·  Allmänt
Har suttit och tittat på toystory såhär på morgonen utav det som jag hade börjat av den igår.Detsutom på videofilm! Idag ska pappa skjutsa mig till farmor och farfar så ska jag ha det mysigt med dem så det kommer antagligen inte vara så bra uppdatering men jag tar med datorn (:
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design