Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Goodis

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Pappa har precis varit i Madrid och då köpte han lite godis till mig, tjockis jag är då ;) Jag har smakat bönorna och det fanns några goda, men konsisten var lite mjölig bara. Kinder vet jag ju redan hur det smakar och det är gott!
 
Nu har jag äntligen gjort klart Judendomen hemskrivningen och jag känner mig ganska nöjd. Efter det har jag börjat kolla på Pojken i randig pyjamas och den verkar väldigt bra. Det är ju rätt bra tajming att se den nu när jag har jobbat med just Judendomen.

9 saker du kanske inte visste om mig

Skrivet:    ·  Allmänt
1. Jag har tix, ungefär överallt hah. Jag rycker i axeln varannan minut, gör något konstigt med tårna, rycker med ögonbrynen när jag har mössa och biter på naglarna :/
 
2. Jag tycker att kaffe är gott.
 
3. Jag har bott på 6 ställen sammanlagt, alltså jag har flyttat 5 ggr.
 
4. Jag älskar att bada och har alltid gjort :)
 
5. Jag har aldrig haft några husdjur.
 
6. Jag kollar på talang just nu.
 
7. Mina mobiler har nästan alltid något fel, för ca 2 veckor sedan fick vi t.e.x lämna in den för att den stänger av sig hela tiden :))
 
8. Jag heter Cecilia i mellannamn. 
 
9. Jag har gått på gymnastik i 9 år O:
 
 
 

MM

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag fick jag sovmorgon efter gårdagen då jag gick upp klockan 5, puh. Jag vaknade tjugo över 7 så det var inte särskilt trevligt, men aja. Gympan började 10.30 och då fick vi göra fristående och köra igenom hela med formation så det är skönt att kunna det. Sedan har jag haft det rätt lugnt och hoppat mycket studsmatta :) Nu ska jag fortsätta kolla på Mästarnas mästare!
 
 

Linn Ahlborg

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 

RM 3 yngre

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte världens bästa kvalitet på bilderna, men jag fick låna lite bilder som farmor och farfar tog från deras Ipads, ooh moderna de är hihi ;) 
 
Jag är nöjd med min insats idag och hela lagets prestation. Vi kom fyra vilket är rätt tungt eftersom det är precis under pallplats, men det är bra ändå för att det var 12 lag med. Vi hade ändå väldigt bra poäng i fristående och på den så kallade C-poängen som är att vi ska ungefär måla hela ytan och hur vår tränare har byggt upp det- fick vi ett poäng i från det högsta! Superduktiga har vi varit och jag hoppas det går lika bra om två veckor på Vikinga cupen :)
 

Poplärt #2

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag gjorde för ett tag sedan ett collage med populära skor och nu gör jag med ''beaty products''. Gissa vad som blir nästa gång? ;)
 
Förlåt åter igen för den dåliga uppdateringen, men jag har faktiskt velat umgås med farmor och farfar eftersom de är här. 
Hur som helst så fick jag skjuts hem av de så jag kom hem tidigt så jag passade på att sätta på mig shorts och solbrillor och sätta mig ute i solen. Det var skönt och så tog vi varsitt wienerbröd som var himla gott. Sedan har jag satt i gång att skriva den dära pipippippip Judendoms hemskrivning och ja, den är inte så kul. Jag har skrivit en sida nu och jag har typ hälften kvar och den ska in på Onsdag. Ajaj, men jag tror att jag hinner om jag jobbar hårt på Tisdag då jag har tid. 
 

Sorry for the bad update

Skrivet:    ·  Allmänt
Förlåt för att jag typ inte uppdaterat på typ 4 dagar, men jag har faktiskt något att skylla på! Jag och mamma har varit in till stan och gått på Abba museumet för att vi hade fått en grej i tidningen om att man skulle få gratis inträde om man la upp en spciell bild på instagram och visade upp det i kassan. Annars hade det kostat ungefär 400 kr för oss två så det var väldigt bra :) Sedan har det varit olika typer av påskmiddagar och då har jag inte varit hemma hela tiden. Sedan var det gympaläger igår så jag har faktiskt något att skylla på ;3
 
Till något annat så har jag tänkt på en sak, och det är att alla ska tycka att nästan allt man säger handlar om rasism. De har ju för det första tagit bort en svart docka på Kalle ankas jul och i en Åhlens tidning var det några fler svarta dockor som fick dålig kritik. Sedan om jag t.e.x säger att jag tycker mer om färgen vit än svart, ja då kommer någon och säger att man är rasist!? Om det är någon som tycker att det är något fel i det är det väll ändå den som sagt till mig, eftersom den ifrån allra första början kommit och tänka på just rasism. Jag har absolut inga åsikter om att det är någon skillnad beroende på vilken hudfärg man har, jag hoppas ni tycker likadant som jag!
 
Lite random bild ;)

Vardagsbilder

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
  1. När jag var hos kusinerna och vi satt och skapade konstverk ;)
  2. Jag fick åka moppe för första gången yeey, fast jag fick inte köra såklart. Det var väldigt kul och jag ser fram emot till när jag fyller 15 och kanske, på något sätt skaffar mig en moppe.
  3. Vi äter frukost och målar tjusiga, påskiga ägg.
  4. Vi har tagit oss med tåg och buss till Stockholm för att sedan efter lunch har gått till Kungsträdgården, där Körsbärsträden blommat!
  5. (Bakgrunden och bilden i förra inlägget) Jag är hemma själv och sätter upp fjädrar i buskarna. 

Påsknytt

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är den nya designen uppe som jag hoppas märks ;)
Jag har fixat mycket bredare inläggssida så då kan jag ha stora fina bilder! Jag kanske kommer justera lite smågrejer, men jag är ändå ganska nöjd och det är skönt med något nytt. Nu ska jag äta med pappa som precis kom hem eftersom de flesta jobbar halvdag idag och det gör han också. Jag hade lagt kortet som jag pysslade ihop härom dagen - på bordet och han blev glad för det.

Kungsträdgården

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag vaknade jag upp hos kusinerna, Linn och Sandra och har sovit där i tre nätter. Vi hade bestämt att vi skulle avsluta med att  åka tillbaka till Stockholm och att dem skulle följa med. Det var tyvärr lite krångel med tåget så vi var tvungna att åka med en buss som gjorde att det tog en timme längre så vi kom inte dit förräns vid två och vi var vrålhungriga. Vi slog oss ner på Jensens böfhus och det var himla gott och prisvärt så jag åt upp varenda smula ;) 
 
Sedan fortsatte vi med att gå igenom Gallerian och gå in lite snabbt på River Island som öppnat där och sedan fortsatte vi till Kungsträdgården. Körsbärsträden har ju blommat så det var supermysigt och vi tog lite kort. Jag hann med gympan efter det så pappa skjutsade mig dit och det var också kul.
 
Jag har verkligen haft det roligt med dem och jag hoppas vi kan göra något liknande någon annan gång! Jag har alltid haft bra kontakt med dem och de har varit lite som mina förebilder i sedan liten <3 Besök gärna deras intressanta blogg också, här: lofholms.vionno.se

The forest

Skrivet:    ·  Allmänt
 
skor - converse, jeans - Crocker JC, skjorta - Polo ralph lauren, stickad tröja - Jc
 
Hej hej! Idag har varit en rolig dag eftersom jag är hos mina kusiner (deras blogg: lofholms.vionno.se) som jag alltid har roligt med. Jag vaknade dock halv sju vilket inte var särskilt kul, men jag har hållt mig hyfsat pigg hela dagen. 
 
På förmiddagen så målade vi naglarna och var inte orolig, jag tog inte bort mina hamstar ;) Sedan tog vi en fotopromenad och ja, det blev minst sagt lite bilder om man säger så. De blev väldigt fina i alla fall och jag har gjort en ny header så det dröjer inte långt tid innan den nya designen dyker upp! Snart ska vi kolla på Top model och sedan ska vi kolla på Catching fire som jag inte sett innan så jag hoppas den når mina förväntingar. 
 

Happy easter

Skrivet:    ·  Allmänt
Glad påsk allihopa <3
Nu är det äntligen påsklov och jag har inga stora planer för lovet förutom att jag ska till kusinerna på Söndag som ska bli kul, och så ska jag måla påskägg, äta godis med familjen och allt det där! 
 
När jag kom hem gjorde jag iordning en macka, glass och hallon på mmm så gott. Sedan har jag gjort ett påskkort som jag blev ganska nöjd med, det tog en stund, men det var det värt ;) Jag tycker det är väldigt kul att pyssla och göra födelsedagskort och har alltid gjort. När jag var mindre så önskade jag mig alltid minst en sak som var relaterat till pysselprylar till min födelsedag.

Hamstrar

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag har vi studie dag wohoo! Så nu har jag varit på donken med Lovisa och ätit chicken nuggets och det var väldigt trevligt heh, förutom att det regnar ute nån stopp... Innan lunch hjälpte hon mig att måla naglarna och visst blev de söta? De är små hamstrar som egentligen skulle bli monster, men nja det lyckades vi inte så bra med ;)
 

Inte likt mig

Skrivet:    ·  Allmänt


Nu kör vi mobilinlägg för en gång skull bara för att jag inte har tid eller ork till att komma på ett välskrivet inlägg...

Jag har äntligen tagit tag i att börja läsa lite igen vilket är olikt mig, eller ja med lite hjälp förståss ;)  Jag läser i vanliga fall kanske en eller två böcker om året, heja mig. Jag har väldigt svårt att leva mig in i böcker om det inte är väldigt tyst och sedan tycker jag inte det är speciellt kul heller. Nu tycker jag ändå att jag fått tag på två ganska bra böcker  som inte är alltför långa och är inte fantasy för det gillar jag inte. 

Nu ropar mamma på mat men jag hoppas vi ses imorrn!

Like happiness isn't trouth

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag lyssnar på musik nästan varje dag och det är jag nog inte ensam om heller. Det är så skönt om det är helt tyst eller om man är ute och går, då är det alltid rätt läge att sätta på lite musik. Det ska igentligen inte vara med någon låt som jag tycker är lite halvbra för då vill jag bara byta så ja, det är därför jag frågar nu. Jag har börjat tröttna på mina låtar så jag är ute efter något i den stilen som jag redan har fast inte samma såklart. Jag är inte säker, men tror att man kommer till min spellista här
 
Några av mina favoriter just nu är: Happy, Don't look back in anger, I need a dollar som jag aldrig kan sluta gilla och Beyonce!
 
 

lip-products

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Aco, Face cerat - Apotek: Mjukgörande för torra läppar. Med en svag doft av vanilj. Min kommentar: Det är det lipsylet som jag använder mest eftersom jag tycker att den hjälper väldigt bra om jag får torra läppar.
 
Lipsalve, Strawberry - Apotek Boots: Det är ett helt vanligt lipsyl som jag tycker funkar ganska bra, men nu har jag dock råkat bryta det (ehe woops) så jag kanske borde slänga det, men jag tyckte att jag kunde ta med den iaf ;)
 
Nivea, Lipcare - Apotek antar jag: Jag har inget att säga om den för den funkar lika bra som den innan.
 
Lipbalm, sunscreen - Walgreens i USA: Jag köpte den när jag var i Usa för att jag var jättetorr om läpparna så jag bara köpte något. Jag använder den inte så mycket längre, men den funkade helt okej då och man skyddas från solen. Den smakar dock väldigt äckligt och kemikaligt eller hur man ska säga så jag rekommenderar den inte.
 
 
Born lippy, strawberry lipbalm - The body shop (förpackningen har ändrats): Ett glossigt och fuktighetsbevarande läppbalsam med jordgubbssmak, som får läpparna att kännas mjuka och lena. Min kommentar: Jag har inte använt det jättemycket, men jag tycker det luktar supergott, är fint och hjälper lite mot torra läppar så aj lajk it. Det ända är att det ska lukta jordgubb, men jag tycker det luktar mer som hallon...
 
Nivea, pearly shine - Ica, Apotek m.m : Om man gillar när det är skimrigt och glittrigt så borde man antagligen gilla det här, men jag gillar det inte. Det är för skimrigt och jag vill inte att det ska synas så mycket, men jag har kvar det ifall jag skulle börja gilla det av någon anledning.
 
I love... mango & papaya - Kicks: Åhh det luktar såå gott att jag svimmar. Färgen är lite orange vilket jag inte gillar, men det smakar så gott att jag inte kan motså den ;))
 
Lipgloss - H&M: använder inte läppglans och om ni undrar så är det inte jag som köpt det. Det jag har fått intryck av är i alla fall att den är väldigt kladdig och kletig så jag tror inte man ska köpa läppglans på H&M om det är någon som vill veta. 
 
Nivea, lipbutter raspberry rose - Lindex, H&M, Kicks m.m: Jag älskar den här lukten med och den påminner mig så mycket om någon slags godis som jag åt när jag var mindre eller något. Jag använder den ganska mycket eftersom den inte har någon glans så det tycker jag om mycket!
 
Hoppas någon orkade läsa åtminsone några meningar. Jag tänkte att det var några som uppskattade mitt förra linande inlägg så jag kom på den här iden :3 Bara så ni vet så är det här inlägget tidsinställt och just nu är jag och städar för att få ihop pengar till Italien, kulkul...
 

Glassigt o stressigt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Yeey nu är det Fredag igen och jag vet inte om den här veckan har gått snabbt eller inte för jag har tänkt att det har varit fredag nästan varje dag hah. I förrgår kväll satte jag klockan på halv åtta eftersom jag tänkte att vi började fem i nio, men nja där blev jag nog lite virrig. Igår morse så gick jag upp som vanligt och satt mig och åt frukost som , jag slog på mobilen och smsade med Lovisa och Annie. Då sa jag att jag var hemma och hon svarade att jag börjar ju åtta... Det blev vääldigt stressigt så jag gjorde iordning mig på 10 minuter, det måste vara rekord och tro det eller ej, men jag hann i tid! 
 
Idag har det istället varit en lugn dag och vi avslutade med dans på idrotten för vi håller på med egna koreografier som inte går superbra, men vi har i alla fall fått ihop något. När jag kom hem tog jag en glass och den var så himla god, mmm och efter det gick jag och hade fredagsmys hos Loffan ;)
 
 

Opha Serena-style

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Klicka på bilden om du är nyfiken vart alla plagg är ifrån!
Jag tycker att Blake Lively alltid har så fiina kläder i Gossip girl, men det är klart de har typ tillgång till världens bästa mode där. Jag har kollat klart på det och jag blev så ledsen att jag var tvungen att kolla om haha, jag vet att jag är galen. Hur som helst så fanns det ett extra avsnitt där man fick se hur det gick till bakom kulisserna osv. och där berättade de lite om deras kläder och sånt.
 
Idag har det varit läxdag för mig så jag har suttit med matte i typ en timme eftersom vi har prov imorgon. Jag känner mig inte helt säker på allt, men jag får hoppas att det går bra ändå! 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design