Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

On my way home

Skrivet:    ·  Allmänt

Är på väg hem från gympan och fåglarna kvittrar. Ljuuvligt ;D Det är Måndag idag men den är snart slut så det är skönt! Ha en bra kväll så hörs vi hehe <3

Magnettavla

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag har jag varit hos min kompis i några timmar, åt lunch där och mina andra kompisar var också där så det var kul.

Det blir lite mobilinlägg när jag är hos mamma eftersom vi inte har internet och det kommer vi inte ha förrän vi flyttat men ni får stå ut med det! Men jag har ju internet hos pappa så jag kan blogga :) Bild på min fina magnettavla med en vacker och vissen ros hehe...

Glass i stora lass hos GB

Skrivet:    ·  Allmänt
Här är några glassnyheter från i år, längtar till när man kan bada och sedan gå upp och köpa en glass. Liiivet. Nu ska jag äta glass bara för det, mmmm...
 

New shoes

Skrivet:    ·  Allmänt

Var i forum och köpte KORTA converse som jag inte har haft förut. Innan hade jag rosalila och gången innan det hade jag mörkblå. Har bara gympadojor och ett par andra till våren och jag vill helst inte ha gympaskor på skolavslutningen... Tänkte ju köpa i USA men det är ju långt kvar men då kanske jag köper ett par till då :)
Vad tycker ni?

Schoolish

Skrivet:    ·  Dagens planer!

Mina naglar från igår!
Hejsan är på väg till skolan och snart ska vi på skolbio, Tomboy min kompis som går i en annan klass sa att den var jättedålig men vi får se ;) Sedan ska vi på Sal till natur och då ska vi promenera. Kul. Aja harebra

Smoothietime

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vill du också göra smoothie till frukost? Kolla då in här för att se hur jag gör.
Mår alla bra? Jag mår bra, ska snart äta LUNCH för att jag ska ju på tävling så det blir ganska tidig lunch men ha en bra Söndag till du som sitter och kollar på min blogg haha!

Tävling imorrn

Skrivet:    ·  Allmänt
(gammal bild)
...Imorgon och det ska bli kul även fast jag bara är med på en gren men önska mig lycka till!  

Dagen

Skrivet:    ·  Dagens planer!
Idag är det Fredag och jag har varit i skolan, spännande liv sådär och vi fick hamburgare och pommesfrites till lunch. På bildlektionen fick vi kolla på en film om han jag visade i ett annat inlägg som hade en bra utställning på Fotografiska: Ruud van Empel. Snart så ska vi på ett kalas hos våra kompisar, kuuuuuul. Bajbaj

Follow follow

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Har du bloglovin? Eller videofyme? Följ mig och min blogg på bloglovin och om du vill se den riktiga Felicia, följ mig då på videofyme!! 
 
Förlåt för den usla uppdateringen i veckan men jag har ingen internet där nu och det blir så segt om man ska dela från mobilen så det är anledningen till att jag inte har bloggat, men det ska förbättras. Tummis.
 

Äppelträd

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan kära bloggläsare!
Ville påminna er om att det går jättebra att kommentera, jag blir jätteglad av alla de fina kommentarer jag får men det skulle vara roligt med ännu mer ;) Det vore supersnällt ifall någon skulle vilja tipsa om min blogg också så att jag kan få ännu mera läsisar <33 Hittade en lite busig bild från i somras oxå....
 

Bolivia-basar

Skrivet:    ·  Allmänt
Det blev värsta googlecollaget här nudå men jag ska iaf på en basar som vi har varje år på skolan och då ska vi 6:or stå vid loppisen så det ska bli rätt kul! Och idag var det 3 Nationella prov i NO, det var ganska svårt... Skönt att det är öööveer. 

Jag är inte död

Skrivet:    ·  Allmänt

Ville bara säga att jag lever för jag har inte bloggat på två dagar men jag kommer tillbaka ikväll :)

Ps. Ni hade alldeles rätt att det var Zara Larsson jag hade ritat!

Work in progress

Skrivet:    ·  Allmänt
Vem kan det vara?
Men jag har faktiskt fuskat lite... jag hade en bild under men vi kan låtsas att jag gjorde den helt själv ;) Är inte riktigt klar men ni får se resultatet sen :D

London calling

Skrivet:    ·  Allmänt
Tumblr_mfa8plhejo1rm4xd0o1_500_large
 
 
Blir alldeles snurrig av bilden ^-^ Förlåt om jag tjatar för mycket om var jag ska resa i sommar men jag kan inte hålla mig ;) Tror att vi åker till London den 23 Juli men jag är inte säker. Men nu måste jag äta frukost, har inte gjort det än!!!
 
 

Videotime again

Skrivet:    ·  videor
 
 
 
Sweet nothing - Calvin Harris
 

Curlylicious mousse

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick den i julas och jag har bara använt den när jag har låtit håret självtorka men nu orkade jag föna det och då blev det bättre men jag rekomenderar det för de som har lite kortare hår! 
 
Ps. Förlåt för dåliga uppdateringen igår men det kommer en video idag :)

Kollar på tha masterkock

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Bara tre kvar i tävlingen O: Har följt det här varje år, det är kul ju! Blev typ jättespattig förrförraveckan då en av deltagarna flamberade huvudet. HAHAHHAHHAHHAHHAHHHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHA <----Det var jag. 
 
Har förövrigt varit i stan med min kompis idag och gick på Hollister men köpte dock inget, vi gick runt lite, köpte glass och var var lite sådär allmänna turister. See u guyyyyys!!!

Felicia äj en boooook

Skrivet:    ·  Allmänt

Tack bror

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag fick lite presenter igår av min brorsa för att han hade varit i New york så då hade han köpt två saker till mig som jag blev väldigt glad av :D Sedan hade hans flickvän fått några produkter som hon inte ville ha som jag istället fick. TAACK OM DU SER DET HÄR!
 

Did my own T-shirt with a friend

Skrivet:    ·  Allmänt
Yaaa, har gjort min egna tröja! Min kompis Agnes har hjälpt mig för att hon hade sådana speciella pennor som hon hade köpt i Usa och då kom hon över till mig. Jag var förberedd med en skiss och en tröja och så blev det ganska fint ju. Vad tycker ni?
 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign