Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

lip-products

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Aco, Face cerat - Apotek: Mjukgörande för torra läppar. Med en svag doft av vanilj. Min kommentar: Det är det lipsylet som jag använder mest eftersom jag tycker att den hjälper väldigt bra om jag får torra läppar.
 
Lipsalve, Strawberry - Apotek Boots: Det är ett helt vanligt lipsyl som jag tycker funkar ganska bra, men nu har jag dock råkat bryta det (ehe woops) så jag kanske borde slänga det, men jag tyckte att jag kunde ta med den iaf ;)
 
Nivea, Lipcare - Apotek antar jag: Jag har inget att säga om den för den funkar lika bra som den innan.
 
Lipbalm, sunscreen - Walgreens i USA: Jag köpte den när jag var i Usa för att jag var jättetorr om läpparna så jag bara köpte något. Jag använder den inte så mycket längre, men den funkade helt okej då och man skyddas från solen. Den smakar dock väldigt äckligt och kemikaligt eller hur man ska säga så jag rekommenderar den inte.
 
 
Born lippy, strawberry lipbalm - The body shop (förpackningen har ändrats): Ett glossigt och fuktighetsbevarande läppbalsam med jordgubbssmak, som får läpparna att kännas mjuka och lena. Min kommentar: Jag har inte använt det jättemycket, men jag tycker det luktar supergott, är fint och hjälper lite mot torra läppar så aj lajk it. Det ända är att det ska lukta jordgubb, men jag tycker det luktar mer som hallon...
 
Nivea, pearly shine - Ica, Apotek m.m : Om man gillar när det är skimrigt och glittrigt så borde man antagligen gilla det här, men jag gillar det inte. Det är för skimrigt och jag vill inte att det ska synas så mycket, men jag har kvar det ifall jag skulle börja gilla det av någon anledning.
 
I love... mango & papaya - Kicks: Åhh det luktar såå gott att jag svimmar. Färgen är lite orange vilket jag inte gillar, men det smakar så gott att jag inte kan motså den ;))
 
Lipgloss - H&M: använder inte läppglans och om ni undrar så är det inte jag som köpt det. Det jag har fått intryck av är i alla fall att den är väldigt kladdig och kletig så jag tror inte man ska köpa läppglans på H&M om det är någon som vill veta. 
 
Nivea, lipbutter raspberry rose - Lindex, H&M, Kicks m.m: Jag älskar den här lukten med och den påminner mig så mycket om någon slags godis som jag åt när jag var mindre eller något. Jag använder den ganska mycket eftersom den inte har någon glans så det tycker jag om mycket!
 
Hoppas någon orkade läsa åtminsone några meningar. Jag tänkte att det var några som uppskattade mitt förra linande inlägg så jag kom på den här iden :3 Bara så ni vet så är det här inlägget tidsinställt och just nu är jag och städar för att få ihop pengar till Italien, kulkul...
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo