Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

lemonad igen

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Skrev ju härom veckan om lemonad som jag tycker var så god, men nu gjorde jag min egna!
Himla gott det också, för var så fruktansvärt törstig idag av någon anledning haha, det är faktiskt ovanligt för att vara mig som inte är törstig alls ofta, så då slutar det med att jag får ont i huvudet typ hela tiden, ehe woops.
 Och något annat som var ovanligt för att vara mig är att jag faktiskt var ute och sprang, och har bestämt att jag ska göra det minst 1 gång i veckan eftersom jag inte kommer träna lika mycket och jag känner att jag mår bra utav det så får se hur det går!
Jag köpte även muggen/glasburken på coop som jag gillar veri mucho, känner mig inte alls mainstream ;))

best of azores

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Förlåt mig för att jag inte har varit här på nästan en månad. Jag kände för att ta en lite paus och inte stressa över bloggen utan bara leva livet så att säga. Jag tror inte ens att jag har berättat att jag var på blockflöjtsläger för ett par veckor sedan. Jag, Lovisa och Annie åkte dit tillsammans och sedan träffade vi några nya och gamla kompisar där. Vi spelade i princip hela dagarna, men det blev inte alls långtråkigt som det kanske låter. Det var tvärtom såå roligt och jag längtar tillbaka jättemycket!! 
 
Men iaf... under tiden jag har haft min lilla paus har jag redigerat en video lite då och då, så nu är den äntligen klar! Den här videon skulle jag säga att jag är mest nöjd med eftersom den är lite kortare och jag har bara valt ut ''the best of Azores''. Prenumerera gärna på min kanal btw, jag har faktiskt 7 stycken nu, waoooww haha. Nej, men jag heter Felleflisen så kika gärna in där :P
 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign