Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Djurtema

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag passade på att testa mitt nya 10-kronorsnagellack från Nordic cap när jag kom hem .Det funkade ganska bra fast det var lite tjockt på något sett men jag blev ändå ganska nöjd. Jag hade ingen mall eller så, så jag blev ändå ganska nöjd ;) På andra handen är det zebramönster så det blev lite djurtema haha.

Autumn

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hehe jag har ganska många jackor redan men typ alla är för små så vi beställde från en sådan där tidning som kommer från H&M och den är väldigit fiin. Den tunna dunjackan gick jag och mamma förbi och tyckte den skulle vara bra så den har jag köpt också. Skor vet jag ungefär vad jag vill ha men det är ju fortfarande sommar ;) 
 
Nu ska jag åka till gympaträningen!

Kåment dawn belå

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vad brukar ni göra när ni har tråkigt? Jag vet aldrig det så det brukar sluta med att jag sitter med datorn och stirrar på den fast jag inte ens har något uppe... typ så. Jag ska försöka få upp ett till inlägg idag som handlar om något. Jag menar inte som det här som inte handlar om någonting hehhee.

Min fråga var ju såhär att

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Besatt... nej alltså inte jag!?

Skrivet:    ·  Allmänt
Har påbörjat den här boken och jag tycker den verkar ganska bra men det är inte riktigt sådana slags böcker jag vill läsa men jag har ju bara börjat så jag kanske tycker den är jättebra sedan?
 
Har någon anann läst den?

Slut på sommarlovet

Skrivet:    ·  Allmänt

:( Lovet är slut nu ju. Jag vill inte. Jobbigt. Så känner jag alltid den sista dagen på alla lov. Men sedan så blir det ganska bra iallafall för man får ju träffa kompisarna igen och det är alltid kul. Nu ska jag ju börja i en ny skola och jag kommer inte få med mig någon från klassen. Tur att Ella ( ellasworld.bloggo.nu) finns ;) Det har varit ett superbra sommarlov iallafall!!

See u gaaaaaajs!

 

Proffs, Nordic cap m.m

Skrivet:    ·  Allmänt

Var och handlade lite med mamma idag och då hittade jag den här fina koftan till hösten och lite andra stuffs ;3 Skolan börjar ju på måndag och det är bokstavligen sjuukt för att det har liksom gått så snabbt!! Jag är nog inte den ända som känner så...

Kofta Lindex - Hårspray Lindex - Nagellack Willys (bara 10 kr st.)

Gymnastic

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Jag har varit på gympaläger idag och det gick bra som jag inte trodde det skulle göra. Jag var nervös eller nåt innan för att det skulle gå dåligt och för att jag kände mig så dålig.  Jag har ju inte tränat på ganska länge så därför kände jag så men när jag väl var där så var det roligt och jag hade inte behövt vara orolig för något :) Man ska alltid tänka igenom vad man gör och testa tycker jag för i mitt fall så ändrade jag mig och då blev jag ju glad!
 
JAHAPP, god natt nu är jag verkligen trööött haha.

Hahhahhahahh

Skrivet:    ·  Allmänt
  
 
En anka som blir jagad av en katt med en hajdräkt på en robot-dammsugare!?

One pic from London eye

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har ju redan lagt upp en massa bilder från Usa så jag lägger bara upp en bild från London ;) 
 
Till en annan sak... Har ni märkt att jag har gjort om lite i designen? Jaså inte, neeeej det tror jag inte på. Jag ska fortsätta fixa lite men anledningen till att jag ändrade var att jag var trött på den förra och den var väldigt vintrig haha. Den här kommer jag inte få ha länge innan det blir höst och vinter igen, men den är bara lite sådär tillfällig. Jag blev inte jättenöjd men det funkar!
 
 

Färger av olika slag

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag gjorde de igår och jag bara började med att måla med ett ljusrosa nagellack och sedan bara gjorde jag lite utan att veta vad jag höll på med så det blev ganska färgglatt ;) 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt efter igår då vi åkte till stan med cyklarna på bilen och cyklade runt omkring på Djurgården så det var kul! Imorgon ska jag fixa present till min kompis för på Måndag ska jag på hennes kalas på hennes landställe och det ska bli jättekul för vi ska åka ring och bada och lite så. 
 

Fotohandlarn

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Jag har glömt att berätta att jag har skaffat photoshop till mac nu så att jag kan redigera bilderna här och det funkar bra än så länge och det är liite annorlunda än på Pc:n. I paketet hängde även ett filmredigeringsprogram, Photoshop Premier med så det ska jag ladda ner också! 
 

Beachen

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Japp det där var det sista du såg av sommaren för i år. Nej, kanske inte men det känns så eftersom det inte är det finaste vädret jag sett ute, nej faktiskt tvärt om... Jaja vi kan ju låtsas att det är 30 grader ute och sol så blir det ju mycket roligare! 
 
Idag har jag målat min pall från slöjden som ser ut som ett hus ni vet och igår gjorde jag också det. Den blir faktiskt väldigt fin :)  Imorgon har jag och pappa planerat att åka och cykla någonstans så det blir kul ;3

#stockholmstad

Skrivet:    ·  Allmänt
 
hårborste Kicks - 75 kr
hårinpackning Kicks - 100 kr
Balsam Coop - kommer inte ihåg...
 
Idag var jag och pappa in till stan och då köpte jag lite hårpryttlar som jag behöver och vi åt lunch där också. När vi satte oss för att äta kom svt så vi kanske kommer med på Lilla aktuellt, yeey heja mig ;) 
 
Nu ska jag ta ett nattdopp haha så hejdååå!

Bildbomb

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det tog jättelångt tid för mig att lägga upp de här bilderna och jag har missat några bilder från Miami beach men jag orkar inte fixa det men jag hoppas ni blir nöjda ändå! Jag kanske lägger upp bilder från London också :)
 
 

USA/Florida haul

Skrivet:    ·  videor

Förlåt för att den är så sen och förlåt för att jag säger: iallafall HELA TIDEN ;D

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign