Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

utflykt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
hola mis amigos
Idag var jag och pappa på en liten utflykt till Värmdö, och det var väldigt trevligt som en paus från pluggande osv ;))
Först åt vi lunch på en lunchrestaurang och vi satt faktiskt utomhus, waoww, och ännu mer wow, jag tog av mig jackan för att det var så varmt. Det var i och för sig inglasat, men ändå, solen sken och allt. Jag åt en jättegod panbiff och kollade på de tusentals båtarna som fanns där omkring då det är en jättestor marina. Sedan fortsatte vi vidare till Artipelag som är en väldigt cool byggnad, tyckte jag, där de har fik med utsikt över vattnet och konstutställningar. Den här gången hette utställningen ''Land möter vatten'', med fotografier och det fanns många fina foton, men vi stannade inte där särskilt länge, men det är alltid kul att umgås och göra något ändå!
 
 

Höstmys

Skrivet:    ·  AllmäntTjenare
Jag gillar hösten, eller ja, typ bara när
man är inomhus och myser med tända ljus medans det regnar ute.
Annars är det en rättså tråkig årstid om jag får säger det själv eftersom man varken kan bada, trampa i snö eller något sånt kul som man kan ägna tiden åt på vintern och sommaren. Men jag klagar inte, på något sätt gillar jag det ändå. Särskilt när de fina färgglada löven börjar falla. 

Jag borde blir poet eller hur? Sa ju det hehapolaroid

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag skulle ju vilja ha en polaroidkamera. En såndär man hade förr som jag har sett på tumblr osv, för tänk vad kul att göra ett fotoalbum med sina utskriva polaroidbilder som man kan visa för sina barn i framtiden hah, bara jag?
Man kan ju i och för sig framkalla på nätet, mennn det verkar ändå kul med en polaroidkamera ;)).
Appropå foton ska jag skriva ut lite bilder från lägret i somras osv som jag ska sätta i mitt skåp, så att det iaf blir liite roligare att hämta skolböckerna. Och appropå skolböcker måste jag plugga nu, som jag egentligen skulle gjort för länge sen men aja, bajbaj
 

I farten

Skrivet:    ·  Allmänt

Bild från förrgårdagen i farten. Jag börjar lära mig den där sträckan nu och känner mig ganska van, men kul är det!
Dock hände det lite sak idag ehem *host host...Vi har haft så fruktansvärt mycket den här veckan att jag typ redan känner mig utbränd (inte riktigt kanske...), hur ska jag klara hela den här terminen. Una paniica.
Men hur som helst, vi skulle haft ett hemkunskapsprov idag som var väldigt dåligt informerat om så vi gick och klaga hos rektorn och yesss de ändrade det så vi får ha det nästa vecka istället. Det lönar sig att berätta om man tycker något är fel! 
Och sen, den där grejen... Jag skulle åka med moppen hem och möta upp Lovisa som glömt sin nyckel hemma. Och självklart ska jag göra samma sak. Jag låser upp låset, lägger i det under sadeln, stänger. Och jepp, jag låste in både moppe- och hemnycklar woho. Så trodde jag skulle få stå där hela kvällen eftersom jag inte kunde lämna den olåst. Men som tur var, va mamma hemma sjuk så jag o Lovisa rullade hem moppen, måste sett rättså roligt ut. Så allt löste sig. Allt, iaf det mesta, löser sig till slut ;)

💇🏼💇🏼

Skrivet:    ·  Allmänt

Ready to run

Skrivet:    ·  Allmänt

Eftersom jag, som sagt, slutat på gympan och liksom avslutat det kapitlet om man säger så. så kände jag för att köpa nya träningskläder för har haft i princip samma i flera år med lagets logga på. Jag hade sett ut två par tights på nätet, men när vi gick till affären så kändes det inte lika bra. Så vi gick till Intersport och då hittade jag demdär träningsbyxorna och mmm, love them. Mönstret är supercoolt tycker jag och de är fruktansvärt sköna dessutom! 
Det gula passar väldigt bra till sporttoppen jag köpte på stadium som bara kostade 99 kr eftersom de har rea nu, yeayea. 
Nu är det bara en skaljacka som fattas :p

Jag har börjat springa lite grann också, och då använder jag mig av runkeeper som ni säkert känner till, där man kan se alla sina springturer uppradat, men även en karta på var man sprungit. Så det är en väldigt bra app som jag tipsar om!

Nu ska jag göra iordning middag för min dans som jag ska testa på idag börjar 19.30 och då blir det premiär för träningskläderna ;))
Långt inlägg igen men det är väl kul hoppas jag...

Baciller och såntdärt

Skrivet:    ·  Allmänt


Jag fick dessa hanspritar (/er??) i födelsedagspresent av mina snälla kompisar som doftar såå gott. De kommer från bath & bodyworks vilket förövrigt inte finns i Sverige buhuu. Men samtidigt är det väll det som är kul, att man känner sig lite speciell när man har något som bara finns i USA exempelvis hah, bara jag? 

Förut var jag helt beroende av handsprit så mina förra gick åt. Jag tog det alltid innan jag skulle äta osv. Men jag har glömt bort lite att använda de här, och det ser jag nästan som en bra grej... Jag kanske är lite mindre petig och bacillrädd nu, vem vet? ;) 

Även fast jag inte är så stressad över baciller... än, så är jag en aning stressad över skolan. Fyra prov den här veckan och läxor på det är ju sådär för psyket. Jag märker att mina tix har kommit tillbaka nu som jag trodde hade gått bort eftersom de verkat tagit paus under sommarlovet. 
Men nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska sova, natti!där tog det slut

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har nämt lite att jag inte kommer träna lika mycket som förut och så, eftersom jag har varit osäker på hur jag skulle göra. Nu har jag bestämt mig - jag ska sluta på gympan. Det kanske inte låter som någon bid deal för er, men det har verkligen varit en stor del av mitt liv (deeep). Jag har gått till gympahallen, tränat i ca 3 timmar, gått hem,  i många år. Totalt har jag gått på gympa i typ 10 år, jepp ni fattar. Mitt svar till varför jag inte kunde träffa mina kompisar osv har oftast varit ''nja, jag har träning då''.
Jag har funderat hela sommaren, men har hela tiden sagt att jag kör en termin till, men när skolan började blev jag lite tveksam. På första träningen kändes det ganska kul, men när vi började köra igång med det vi brukar så kändes det inte helt bra. Jag tänkte att jag bara skulle gå en gång i veckan, men ja som sagt kändes det fel så bestämde mig för att ta steget ;) 
Jag har funderat i över ett år så det var inget som jag bara kom på över en natt liksom. Jag tänker ju på det fortfarande och så, men jag tror att det var rätt beslut!
Men ja, jag får ju mer tid för skolan, vänner och så har jag ju alla möjligheter till att pröva något annat. Jag ska faktiskt provträna dans på torsdag, eftersom det är ganska likt fristående som jag tyckte var kul. Såå önska mig lycka till :3

Reunion

Skrivet:    ·  Allmänt


Bild från helgens återträff med bd-kompiisar <33 "Bd" är alltså blockflöjtslägret jag var på i Sveg och i helgen träffades vi igen, dock var flera sjuka och borta osv, men det var kul ändå! Och jag fick rekord i antalet steg på min stegräknar-app: moves. Vi gick runt i halva Stockholm city helt enkelt hah, men konstigt nog fick jag inte ont i fötterna som jag brukar. Måste vara mina braiga skor alltså, får nog ta och visa de i ett inlägg ;) 

Väldigt oklart inlägg men jaoo, är trött och det är sovtime nu, kanske därför... 

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign