Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

där tog det slut

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har nämt lite att jag inte kommer träna lika mycket som förut och så, eftersom jag har varit osäker på hur jag skulle göra. Nu har jag bestämt mig - jag ska sluta på gympan. Det kanske inte låter som någon bid deal för er, men det har verkligen varit en stor del av mitt liv (deeep). Jag har gått till gympahallen, tränat i ca 3 timmar, gått hem,  i många år. Totalt har jag gått på gympa i typ 10 år, jepp ni fattar. Mitt svar till varför jag inte kunde träffa mina kompisar osv har oftast varit ''nja, jag har träning då''.
Jag har funderat hela sommaren, men har hela tiden sagt att jag kör en termin till, men när skolan började blev jag lite tveksam. På första träningen kändes det ganska kul, men när vi började köra igång med det vi brukar så kändes det inte helt bra. Jag tänkte att jag bara skulle gå en gång i veckan, men ja som sagt kändes det fel så bestämde mig för att ta steget ;) 
Jag har funderat i över ett år så det var inget som jag bara kom på över en natt liksom. Jag tänker ju på det fortfarande och så, men jag tror att det var rätt beslut!
Men ja, jag får ju mer tid för skolan, vänner och så har jag ju alla möjligheter till att pröva något annat. Jag ska faktiskt provträna dans på torsdag, eftersom det är ganska likt fristående som jag tyckte var kul. Såå önska mig lycka till :3DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo