Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Naturstädning m.m

Skrivet:    ·  Allmänt

Satte nyss upp min nya skrivbordsstol och jag tyckte det blev fint och det passar med skrivbordet :)

Idag har jag naturstädat med gympan och det var ju kul nej, men jag fick sällskap iaf och det är för Italien så det är det värt!

Mellis

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja såhär såg min fredagslyxiga mellis ut, jag känner att jag lägger upp väldigt mycket bilder (två stycken) på mina pannkakor och våfflor heheh, men det är väll trevligt...

Nightie nightie

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Ligger i sängen nu och kom på att jag inte uppdaterat så nu köttar vi! Nej skoja, men nu är det sent så natti natti :)

Jag är så duktig

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har påbörjat min önskelista redan, visst är jag duktig! Jag brukar dela upp så att mamma får en och pappa får en osv sedan också, men det här är bara en ide-lista ;)
 

Väntan på tåget

Skrivet:    ·  Allmänt
 Har varit hos Ella innan gympan som jag brukar och så var vi proffsfotografer och fotade på perrongen ;) Nu ska vi kliva av tåget så bye bye 

Sneak peak - studiedagspyssel

Skrivet:    ·  Allmänt


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår firade vi pappa för att han fyllde år och då var kusinerna här och farmor och farfar sov över, men de åkte hem efter lunch. Så jag tänkte, varför inte gå ut och hoppa studsmatta när man ändå kan (snart kommer vintern...) så jag tränade lite hjulning flickis på gräset. Fast det slutade i och för sig inte så bra för nu ha jag feet ont i min arm men det är lugnt, det ordnar sig haha!

Pankisar

Skrivet:    ·  Allmänt
Stekte pannkakor idag till mamma och mig för jag är bäst ;3 

God natt så ses vi imorgon!


Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign