Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

lätt som en fjäder

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag fick det här kitet igår av Agnes och jag var väldigt spänd på att testa det så gjorde det imorse. Det var lite pilligt när man skulle klippa och särskilt med fel hand ;) Men det blev en väldigt fin effekt och det var kul att göra trots allt. Jag tänkte att jag inte skulle använda upp alla fjädrar på en gång så målade resten av naglarna med lacken och dottingtoolen jag fick av Annie. Det blev fint det med, men kanske inte matchade med fjädrarna??

Dagen i bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår var jag på Alvas kalas vilket var väldigt kul och idag hade jag mitt eget! (haha festar i dagarna två). Jag fyllde ju år för över en månad sedan, men har inte haft tid någon annan helg så det fick bli nu. Vi åt nachos och tacos till lunch och innan det fick jag äran att öppna presenter. Jag fick bland annat flera coola nagelgrejer, ett av de fick jag inte med på bild (kan visa när jag fixat naglarna med det) och så fick jag lite saker från Usa <3 Supernöjd med allt! 
 
Sedan var vi och badade vilket var vääldigt kallt, 16 grader så jag tror inte jag skulle kalla att vi badade... 
Hade även planerat två tävlingar som var att köra en bana med min radiostyrda bil på kortast tid och så att göra det finaste konstverket av glass och massor av topping. Lovisa vann båda tävlingarna så hon fick nerds och mentos som pris. Dock visste hon redan var det var innan hon öppnade det, hur kan man höra och ha rätt!?
 

skola

Skrivet:    ·  Allmänt
 
heyy
Mådde inte så bra igår så hade ingen lust att ta fram datorn och det hade säkert inte blivit något roligt inlägg i alla fall. Det började efter idrotten, jag stod bara i kön till maten och så plötsligt började jag må illa, bli jättesnurrig, ljudet blev dåvare och det kändes typ som om jag skulle svimma. Har aldrig svimmat förut, men mina kompisar sa att det nog var det jag höll på och göra. Hur som helst så gick jag ut direkt och tog några djupa andetag, gick en bit och var alldeles kallsvettig. Sedan blev det mycket bättre förutom att jag frös om händerna och hade ont i huvudet. Mycket märkligt! Jag har en ny erfarenhet iaf haha och nej, man måste inte alltid vara på topp.
Idag har jag mått bra igen och imorgon väntas en låång, men rolig dag!

TFIOS

Skrivet:    ·  Allmänt
<3
Nu har boken, som sedan blev film och är väldigt omtalad, äntligen kommit ut på swefilmer. Jag läste boken förra sommaren och hade ingen aning om vad det var för bok. Jag läste igenom den på typ en vecka vilket är olikt mig som nästan aldrig läser böcker. Jag tyckte att den var bra skriven, men mest tyckte jag att den var deprimerande och sorglig (vilket den är aha). Igår kollade jag på filmen och ååh den är såå bra! Jag förstår själv hur bra jag egentligen har det, Boken är säkert minst lika bra, men jag är ingen bokmal antar jag ;) Om du inte har sett den så gå och se den nuu 

Fläta

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det var flera som frågade om min fläta som jag hade gjort här om dagen. Den är väldigt enkel att göra så jag hoppas man förstår mina instruktioner!
 
1. Gör en helt vanlig fläta, jag brukar börja precis vid pannan så att man sedan i slutet kan sätta fast flätan med hårnålar på sidan av huvudet.
 
2. Håll i de två yttersta delarna av flätan med ena handen och håll i den mittersta med andra handen. 
 
3. Dra sedan de två yttersta uppåt, tills det tar stopp eller ser ut som på bilden.
 
4. Sedan drar du ut den lite och fixar tills den ser ut som du vill ha den. Klart!
 
Tror jag förklarade lite dåligt heheee
 

lite regn bara

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Nu börjar sommarn närma sig sitt slut, jag skulle nästan kalla att det är höst nu. Därför tog sig jag och mamma in till stan för att leta efter något fint till nya terminen. Hur som helst hade jag fått pengar för att handla på hollister i present som jag ville utnyttja. Det var jättejobbigt där inne som vanligt och vi hade otur med i princip allt. Det var en halvtimmes kö till provrummen, kön till kassan var låång, jag hittade ingenting jag ville ha och allt var bara allmänt kaos. Till slut hittade jag iaf en fin vit t-shirt och en kofta som jag kan visa lite tydligare när jag har på mig den någon dag!
 
Efter Holister var vi vrålhungriga eftersom klockan dratt iväg så vi gick och åt på en asiatisk restaurang, pong tror jag den hette. Det var buffe och det var jättegod mat, men det var lite trångt där inne så kommer nog inte gå dit någon mer gång. Jag är nöjd med dagen i stora hela trots det halvdåliga vädret ;)
 

Bombäpple och mörkis

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Ser inte det där vääldigt gott ut? Om man gillar choklad och granatäpple förstås, men det är Inte superonyttigt och väldigt lätt att göra själv så det ska jag nog pröva på någon gång ;)

Nästan höst

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Chic
 
Gjorde den här outfiten för rätt länge sedan, men är ganska säker på att jag inte lagt upp den. Tycker hur som helst att det passar in på hösten och är väldigt feeiin. 
 
Idag hade jag skolfoto, woho superkul... eller inte ;) Det är så svårt att låta bli att bli stel på fotot då när man står där ihopträngd med sina klasskamrater och fototgrafen säger: le nu! Det kändes nog helt ok ändå så jag kan vara rätt lugn trots allt (förutom att några gjorde dubbelhaka haha). 
 
Jag kom hem till mamma idag och jag har inte träffat henne på två veckor eftersom jag var i Italien så det ska bli kul att berätta om allt. Har ju sagt att jag ska göra en room tour, men det är bara det att det blir ju så dålig kvalitet med mobilen och det är inte så mycket bättre med kameran jag har här, men får se hur jag löser det.
 

Jobbigt läge

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har fått lite slut på ideer och det är aldrig någon som kommenterar så då vet jag inte vilka slags inlägg de som läser min blogg, gillar. Snela kommentera!!

Italyy

Skrivet:    ·  Allmänt
Förlåt för att det inte har kommit upp något på en hel vecka, men den här gången har jag något bra att skylla på. Jag har varit i Italien med gympalaget, i Bologna och det har verkligen varit superkul! Igår hade jag bara en slappardag så hade verkligen ingen lust att starta igång datorn, men nu har jag laddat över bilderna och tänkte visa some moments från resan :) 
 
Vi kom fram runt lunchtid efter att ha stigit upp ca klockan 3 och sedan rest från Sverige till italien. Värmechock!
Stranden var mysig även fast vi inte spenderade så mycket tid där för det var inte lika mysigt att bada eftersom det var en massa krabbor på bottnen...
Favoritglassstället som har jäättegod glass, det var ju absolut inte där som nästan alla mina pengar spenderades heh.
Vi kör dubbelvolter ner i skumgummigropen vilket var väldigt kul förutom att man nästan drunkar haha.
På torsdagen åkte vi till stan för att äta god middag på restaurang!
Vulcano hette min pizza som jag åt på restaurangen och den var såå god och blev supermätt efter hela ;)
Vi bodde åtta i ett rum, liite chaos ibland.
Sedan var det dags att åka hem vilket var tråkigt, men samtidigt började man längta hem lite.
 
Vi var även på ett vattenland som jag inte har bild på som ni kanske förstår haha, annars hade det nog inte blivit några bilder alls ;)

Kräftor

Skrivet:    ·  Allmänt
 
I am back in bussiness as you can tell ;)
Det har inte varit särskilt tråkigt den här gången på landet haha. Jag har ju inga kompisar överhuvudtaget där nere så därför skulle Lovisa följt med, men då mådde hon inte hundra efter att hon precis kommit hem från Usa (!!). 
Jag fick roa mig med att lägga pussel som var tusen bitar. Det la jag på två dagar, fick sitta i någon timme i sträck varje gång (bara liiite utråkad). Sedan till det roliga var att vi fiskade kräftor vilket jag inte gjort på ett par-tre år och det tycker jag är jättespännande. Vi fick inte så många, under 50 men det var kul ändå! 
Jag ser dock lite stel ut på bilden och det beror på att jag inte tycker det är lika spännande att äta kräftorna heh. Jag åt en kräfta (applåder) och nja, jag är fortfarande lika skeptisk som jag var senast jag åt en...
 

Landet

Skrivet:    ·  Allmänt


Nu är jag på väg till landet och har ca 3 timmar framför mig sittandes i bilen. Kommer inte ha internet på ungefär fyra dagar och därför betyder det att jag inte kommer kunna blogga. 
 
Bilden är från igår då jag och pappa avslutade vår semester på en restaurang ganska nära där vi bor. Vi cyklade dit och det var jättemysigt och precis vid vattnet. Jag åt oxfilé, mmm det godaste köttet jag vet och efterrätten var chokladmousse som också var god! 

Varför inte göra det själv?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Har inte haft särskilt mycket för mig de senaste dagarna mer än att kolla på youtube. Jag blev sugen på att pyssla så jag gjorde lite födelsedagskort och sedan kom jag och tänka på den där videon som jag la upp här på bloggen för ett tag sedan. Då var det en youtuber som hade gjort egna t-shirtar med hjälp av transferpapper, vilket är ett papper som man kan trycka t-shirtar med. Vi åkte och köpte sånt papper och jag hade redan en tröja hemma, men ne det gick inge bra. När vi var och handlade igen så åkte vi till Biltema (wow) och köpte vita t-shirtar och så prövade jag igen. Då gick det rätt bra förutom att ananasen blev lite ''blekt'', men det är den ni ser till höger ;)
Idag gjorde jag den med elefanten och den blev jag nog mest nöjd med. Phu, lång förklaring haha!
 
Vilken tycker ni bäst om?

Grått o vitt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
När jag och mamma var på väg till landet för några veckor sedan så svängde vi förbi Lager 157 i Linköping. De hade mycket fint till ett väldigt mycket bättre pris än vad tex Bondelid kostar här hemma. Jag köpte lite basic plagg vilket är ett stort plus då man kan ha flera lager och andra saker som piffar upp det hela. Den vita blusen eller vad man ska kalla det kostade 150 kr och hade kostat 500 kr, hur bra? Jag hade velat ha en korallrosa, men det fanns inte i min storlek tyvärr. Det var rätt mycket som inte fanns i min storlek :/
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design