Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

lagmys

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår kväll var jag hemma hos min tränare där hela laget åt tacos, åkte pulka o sopsäck och myste vilket var jättekul. Vi är ju rätt så många, ca 30 stycken så alla rum i hela huset togs upp av sängar och madrasser, men som tur var, va hennes familj bortresta ;)
Jag tycker att jag inte brukar blir så kvällstrött men jag och en annan var tvungna att lägga oss vid tolv (som jag ändå tycker är sent) för jag var verkligen såå himla trött. Jag kände mig väldigt tråkig, men det var ändå skönt att krypa ner. Dock somnade jag ändå vid tre och vaknade flera gånger under natten. Så gissa vem som är trött idag? Heh, jag kunde knappt gå när vi var och handlade så det förklarar ju lite... 
 
Jag har inte gjort särskilt mycket idag som ni kanske förstår förutom att äta naturgodis och tranbärsjuice, mmm.
 

These days

Skrivet:    ·  Allmänt


Jag har haft ganska fullt upp i veckan med prov och annat trix o fix så jag har inte haft så mycket lust till att ta fram datorn :/ Men här kommer lite bilder från olika tidpunkter de senaste dagarna!
 
- Målade just naglarna vilket jag inte har gjort på ett tag eftersom mina naglar är lite shletna så jag har velat vila de...
 
- Vi har nu börjat med träslöjd (efter flera borttagna lektioner) vilket jag tycker är rätt så skoj, förutom att vår lärare kan vara lite för skojig ibland om ni fattar vad jag menar?
 
- Jag var lite duktig och lagade mat, crepes blev det. Jag kanske gör lite för stor grej av när jag lagar mat men det händer inte så ofta så då blir man lite stolt när det väl händer haha
 
- Skolan rullar på men vädret är inte så kul. Ganska mycket gummistövelsväder tyvärr.
 
- Jag tror inte jag nämnt att jag klippte mig för ett par veckor sedan. Jag klippte ändå ganska mycket så det kändes  fräscht och skönt. Dock känns det  nästan slitet nu redan :(
 
 

1/2 reapriset

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår var jag i sickla för att gå tillbaka till stället där jag ska praoa och lämna en blankett. Jag fick prata med chefen och som det ser ut just nu har jag fått plats där och typ allt är fixat och klart, såå skönt!
 
Jag gick även till gina och Jc där de just nu har halva reapriset så det är exremt bra priser. Jeansen hade kostat 500 och nu var de nersatta till ca 175 kr och collegetröjan har kostat 199, men kostade nu 75 kr. Det var precis vad jag behövde och det var inget jag köpte bara för att det var bra priser... eller kanske lite haha, men jag lovar att de kommer komma till stor användning och det var ändå något jag letade efter ;)
Så se till att kolla in reorna nu innan de tas bort! 

lördagsgodis

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Kommer ihåg när jag var mindre och var jättestrikt med att jag verkligen BARA fick äta godis på lördagar, inga undantag eller ursäkter. Jag nådde ju heller inte till godisskåpet så jag hade ju inget val ;) Men det var mest för min egen skull som jag gjorde så och jag önskar att jag kunde fortsätta tänka så nu också. Nu tar jag godis när jag är sugen i princip och det är kanske inte så bra för tänderna eftersom det händer lite då och då, aja baja Felicia haha. Jag ska försöka ha det som mål nu har jag bestämt för då blir nog både tandläkarna och jag gladare!
Anyway - Jag fick en marabou i julstrumpan som jag fortfarande inte ätit upp så det är ju ändå framsteg, för choklad är ju såå gott...mmm marabou...
 

i toppen

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har inte lyssnat alls mycket på spotify den senaste tiden eftersom jag inte har hittat några bra låtar till min spellista. Så jag skulle inte tacka nej till låtttips! Firestone tycker jag är himla bra, men jag vill inte lyssna sönder på den, redan för att den är med i vårt nya fristående som vi kommer ha under en lång tid.
När jag sitter på bussen eller liknande brukar jag istället lyssna på poddar, som tar slut lagom till jag kommer fram till skolan. De som ligger på toppen nu är Nicky & Chloes och storfavoriten är nog ändå Andrea & Mathildas!
 
Nu är jag sjukt trött efter en lång dag i jakt på prao, som jag förövrigt har hittat och med största sannolikhet har jag fått en plats där (berättar mer om det i ett annat inlägg). En annan sak som känns skönt är att vi slutade runt 12 eftersom engelskan utgick och det är tredje gången den här veckan, hur tur får man ha?!

Favoriten

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Denna godingen är verkligen en stor favorit i min lilla body mist- och parfymsamling. Jag tycker alla jag har luktar jetegot, men den här sticker ut just för att den inte är så söt som de andra. Den ska lukta nytvättat och fräscht och den håller verkligen vad den lovat, för man känner sig så himla ren och mmm amaziin. Dock är det vissa dagar som jag inte tycker den luktar lika gott av någon anledning (kanske för jag är så ren och fräsch redan, haha ne skoja), men för det mesta älskar jag den <3
 

Skiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
En liten nyhet som jag har är att jag skapat en egen youtube-kanal som jag förhoppningsvis kommer uppdatera någon gång ibland. Jag kommer ju inte uppdatera en gång i veckan eller liknande, men när jag känner för att filma in något istället för att skriva så har jag kanalen till hands. Jag märker att det är ganska tidskrävande att filma och redigera en video, men jag tycker fortfarande att det är kul.
Jag var ju i hammarbybacken förra helgen med min gopro så då kände jag för att klippa ihop de filmer jag fått ihop :)
Här<-- hittar du direkt till min kanal
Hoppas ni gillar det!

pyssligt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Något som jag brukar göra när det är morsdag, farsdag och nära o kära som fyller år är att pyssla ihop kort. Det brukar den som jag ger det till uppskatta, eller egentligen vet jag inte haha, de kanske ljuger för att vara snälla ;)
Nejmen jag tycker ändå det är väldigt kul att pyssla så då är det ett utmärkt tillfälle att göra det när tex någon fyller år. Idag var jag och pappa hos kusinerna för att fira deras 17-årsdag som är på måndag- med god mat och semmeltårta till efterrätt. Innan det åkte vi även förbi frissan och så klippte jag mig, det var såå slitet så det var verkligen tid för det.

Prao

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Jag har haft rätt så fullt upp i veckan även fast jag endast haft en läxa, men jag har bland annat verit stressad över praon. Vi ska lämna in en blankett om en månad där det ska finnas en överenskommelse med den arbetsplatsen man vill praoa på, så det är ändå ganska lång tid kvar. Jag tycker det ska bli väldigt spännande att ge sig själv en inblick i arbetslivet, oavsett om det är på tex ica eller en tidningsredaktion. Jag har skickat 5 mejl till olika företag så nu hoppas jag på det bästa för jag är inte så bra på att prata i telefon. Är det bara jag som inte gillar att prata i telefon? Och särskilt inte med människor man inte känner, fy vad läskigt haha...
 

Skiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vaknade vid 9 och gjorde mig iordning för att åka till en skidbacke som ligger ca 10 minuter här ifrån. Där mötte jag upp Alva och Lovisa så umgicks vi i princip hela dagen. Det fanns bra med snö och vi hade jättekul! Dock var det nästan puckelpist i slutet av backen och vi var tvungna att äta lunch ute eftersom det inte fanns några platser. Så det var lite surt att sitta i kylan då det snöade och maten blev snöig buhu. Förutom det var det ett bra avslut på lovet :)
 
Godnatt och så ses vi imorgon, måndag vilket betyder första dagen i skolan :((((
 

 

växter

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår fick jag för mig att jag behövde städa ur på några ställen så idag har jag rensat ut min garderob och lådor med videos och filmer som bara har stått i mitt rum sedan vi flyttat hit. Så det var tid för att göra något åt det!
Jag fick mycket bra gjort även fast det inte jättekul, men man känner sig ju nöjd efteråt så varför inte ;3 
 
 Nu på eftermiddagen har jag letat efter kaktusar på ica, men de hade inte någon där så det slutade med att vi åkte till Blomsterlandet och så fick jag med mig två växter därifrån. Jag älskar att ha blommor och växter på rummet för det blir lite mer liv (typ) då och så är det ju fint. Jag har haft en rättså tråkig, halvdöd växt innan så nu tycker jag det är kul att se de växa och bli stora, nu låter det som om det är mina bebisar men nja ahah...
 

So nike

Skrivet:    ·  Allmänt
 
So nike
 
So nike by engstromfelicia featuring black leggings

Do u wanna build a snowman

Skrivet:    ·  Allmänt



Det har snöat större delen av dagen idag, yeey och det har faktiskt lagt sig ett lite tjockare lager. Jag passade på att gå ut o göra en liten Olaf som har blivit ännu mer täckt med snö nu. Vi hade tyvärr ingen morot men den blev ganska fin ändå hihi. 

Om någon undrar varför jag ser ut som jag gör på bilderna, ehem med skidhjälm så är det inte för att jag skulle undvika att slå mig. Jag ville pröva att filma med min gopro lite, jag måste ju lära mig hur den fungerar så att när jag väl står där i backen vet hur den fungerar ;)

zebra

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag var jag klädd i min nya mysiga, lufsiga tröja som jag fick av mamma i julklapp. Den passar bra till både vardags och en såndär tröja man har hemma och gosar i.
Jag har dock tovigt hår på bilderna eftersom jag tog fotona imorse och då var jag ju såklart lat och hade inte borstat håret eheh... 
 
Var tidigare idag på bio med mamma och såg Sune i fjällen vilket jag tycker var en roligt film som man blir glad av (tycker jag som inte gillar läskiga filmer hehu). Jag tycker nästa den här var bäst bland Sune-filmerna för det var mycket kuliga skämt och sånt. Jag är ingen bio-älskare för att jag tycker om att göra det mer hemmatrevligt (töntigt det lät) i soffan med filtar m.m. Men jag hade fått biobiljetter i födelsedagspresent som snart skulle gå ut så då passade vi på och jag tycker ändå det var en bra grej att göra på lovet! 

<3

Skrivet:    ·  Allmänt


Påbörjade ett projekt igår med att skriva ut och klippa ut foton som jag idag satte upp på min vägg ovanför sängen. 
Det var ganska tidskrävande, men jag är nöjd med resultatet!

Vad tycks?
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design