Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tips eller nåt sånt

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har faktiskt inte en aning om vad jag gör nu. Kanske åker skidor (störst chans). Kanske äter choklad.
Det jag ville säga är faktiskt ingenting. När jag skriver det här är jag i bilen på väg till Stöten och det är Söndag, kul ;3 Aja see u guys!!
 

Vilar i snön

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter i snön och vilar, väntar på min kompis och har det skönt förutom att jag är väldans varm. Heddååå

A Y L E S-

Skrivet:    ·  Allmänt

Old days

Skrivet:    ·  Allmänt
Var ändå ganska söt...
Jag saknar ändå den tid då jag var mindre även fast jag har det awesome nu men jag vill förbli liten ;D Nu är jag i Stöten och åker skidor, kul kul men aja see you!
 
 
Ps. Snygg glugg jag hade på andra bilden hahaahaha!!
 

SUMMERBOOST.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jordgubbar och jag från i somras, börjar faktiskt längta till sommarn lite eftersom jag ska göra 2 roliga saker och sedan kommer jag ju säkert göra en massa mer kul men det är mest det jag tänker på...
 
Inte nog med sommar för imorrn sak jag åka skidor och det är suuuperkul! WIII!
Om tio minutas är jag framme och ja, jag bloggar faktiskt ;). Pappa delar med sig av lite internet till mig från sin mobil, najsigt huh? Nu ser vi att det lyser från backen,måste gå!!!!!!!
 

Nu är jag på väg till...

Skrivet:    ·  Dagens planer!
Tidsinställt
Just nu är jag på väg till Stöten tillsammans med pappa, två andra klasskompisar och deras familjer och åka skidor, jättekul! På Torsdag skjutsar pappa ner mig till Tandådalen och där ska jag åka skidor ännu mer med min mamma :))  Vad ska alla andra göra på sportlovet???
 

Lördag och imorrn åker vi

Skrivet:    ·  Allmänt
Har målat naglarna. Blev inte nöjd men jag lägger upp det ändå Ô.Ô Imorgon åker vi var jag nu ska nånstans som ni kommer få veta imorgon, spännande! PUSSIII ;)))

Mellis-mys

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens mellis:
-Bananmjölk
-Myslibar
-En sked Ben&Jerry's Karamel Sutra glass
Nu är det sportlov och det är ju kul men jag kommer inte att kunna blogga under en hel vecka och det är ju tråkigt (kan hända att det kommer något mobilinlägg) men kommer att göra några tidsinställda inlägg så ni blir lite roade ;) Berättar sedan var jag ska fara :3

Love my life right now

Skrivet:    ·  Allmänt
Mitt liv är bra just nu och därför vill jag dela med mig av min glädje! Jo så här ligger det till, idag fick jag veta att jag kom in på en skola i 7:an och jag är så glad över det för att jag var den enda (förutom en) i min klass som inte hade fått besked så nu kan jag: PUST. Sedan så bokade jag och min pappa iförrgår en resa till Miami (i sommar). GAAAASH. Har aldrig varit i USA och det ska bli såå kul. Shopping, sol, bad, Disney world i två dagar. Perfekto! + att jag och min mamma kommer att åka till London också men det är inte bokat så då blir det ännu mer shopping, sol, museum och massa annat. Tack så mycket mamma och pappa!!!!!!!

Svartvitt...nästan

Skrivet:    ·  Allmänt
Pappa har köpt ett makroobjektiv som jag har testat lite med. Redigerat lite i photoshop och BAAM. Skoja bara.
Jag har inte varit ute och testat men det ser jag fram imot!! Kommer bli apfina blombilder och grejer i sommar, LOVAR! 
Har varit på gympa och nu är mina ben gele men nu måste jag gå, Hejdå!

Pretty little liars

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick en smart kommentar av min kompis när jag sa att jag tyckte att den här serien var läskig:
- Men tänk bara att det inte är på riktigt!
Smarta vänner jag har! Den får såhär många flisar (fleecar) av mig:

Sista beställningen och tagit hem slöjdarbete

Skrivet:    ·  Allmänt
Yeeey nu har alla beställningar kommit... eller rättare sagt JAG har kommit. Jag kom till pappa idag så då fick jag öppna de tre sista paketena (de andra två var pappas) MEN pappa tyckte inte om metallbumpern för han tyckte det var för mycket blingbling stenar på den så jag fick den (den där på bilden där uppe)!  Jag tyckte om klistermärkena, det var 4 stycken olika apor (Y) Men det dåliga var att jag inte kan ha mitt fina nya skal med klistermärkena ;(((((

Tidsinställd planering for the day

Skrivet:    ·  Dagens planer!

Hjärtligt Apptips

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag älskar den! Allting blir liksom mycket finare på sin Iphone! Ett tips är bara att INTE ta bort de vanliga apparna utan som jag, har lagt dem i en egen liten mapp för annars blir det inte bra ^^ Starkt tips till de som gillar rosa... haha nej det finns andra färger också.
 
Ps. Det finns wallpapers och ''stamps'' (som jag inte har någon aning om vad det är) också. Kram!

Alla ♥ dags grejs

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte så intressant, gick bara och köpte den så jag ska kunna ha egen tvål efter idrotten. Sååå däför eftersom det var tråkigt så visar jag alla (nästan förutom 2 bodylotions och  en bodybutter som jag har hos pappa...) sådana här saker som jag har. TYP.
 
Ps. ''I love mango & papaya'' luktar jäättegott (det är läppglans) ;)
 
 
 

Semmeldagen u no

Skrivet:    ·  Dagens planer!

Har precis tagit bort all mandelmassa och ätit upp dagens semla, inte fel det!

Trött och lat

Skrivet:    ·  Allmänt

Woho ! Jag mobilbloggar (Y). Nee men jag är trött och lat så att jag orkar inte gå in på datorn. Igår var jag i Romme med två kompisar och mamma. Det var jättekul! En annan rolig sak är att idag var jag hos kompisen som bjöd mig till Romme idag och var med ett gäng polare (haha). Vi har planerat att spela in en film så idag tog vi kort i våra roller till filmen med sminkade ansikten, fixat hår och fina kläder. Jag är huvudrollen ;D Superkul iaf!!!!!!

Bild från bussen till Romme ;)

Netflixare

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag minns inte om jag har tipsat om det här förut med det bästa minnet i världen som jag har men annars gör jag det igen hihi! Det är nämligen gratis en månad ;) Det finns även andra sådana här sidor som t.e.x http://www.swefilmer.com/
klicka på bilden för att göra dig medlem!
 
 

New case and other stuffs

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Fina, huh?
Jag kunde inte vänta med att lägga upp bilder på det som kommit hehe. Det är fortfarande ett paket kvar men det säger jag fortfarande inte vad det är utan det får ni se nästa vecka! Dem där pluggarna är inte helt lätta att hålla reda på, jag gissar att någon gång i framtiden har alla försvunnnit. Jag lyssnar på musik och kollar på program på min mobil rätt ofta så det här blir inte en lätt match. Det börjar bra också, jag glömde fjädern på soffbordet hos mamma idag, haha! 
 
Update: Fail, jag skrev fel på ''fjäder'' det ska vara ''vinge'' hahahaa

Bildbomb!!!! En liten iaf...

Skrivet:    ·  Allmänt
Foton - Jag och pappa
Kamera - Canon Eos 60D
Tog med kameran när vi var ute och gick i förrgår så att det skulle bli en lite roligare promenad ^^ 
Det blev ingen särskilt stor smäll men det är ju bara bra ;) Jag funderaded på att ta en av dem här bilderna till ''vinterheader'' men jag ångrade mig lite för det var inte så bra ljus på bilderna kände jag men bli inte förvånade om det plötsligt skulle ha bytt header! Nu ska jag duscha, tjena!

Lockat håret mihii

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Tycker ni att jag passar i lockit hår?
 Jag lockar nämligen näst intill aldrig håret så nu, på morgonen hade jag inget och göra så jag tog fram locktången som jag fick i födelsedagspresent för några år sedan hehe. Aja hejdå
 

Lördagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog kort på min nästan uppätna Jelly-beanpåse och nyköpta Ben&Jerrys för att vara lite sådär amerikansk och cool...typ.
 
Jag ser fram imot att skeda i mig den där glassen! Den enda gången jag har ätit Ben&Jerrys var på min mammas födelsedag fast då var det typ sherry och jag har höööga förväntingar eftersom att alla säger att det är såååå gott och köper det varje dag ungefär så upp till bevis, haha! 
 
Vad tycker ni om Ben&Jerrys glass? Gott?

Music ♪♫

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Hemliga saker från Fyndiq.se

Skrivet:    ·  Allmänt
När dem kommer hem till mig så visar jag vad för spännande saker jag har beställt! 
 
Natti natti

Pink, white and blue nails

Skrivet:    ·  Allmänt
Inspirationen fick jag här
Ella hade tipsat om att jag bland annat skulle lägga upp bilder på naglar som jag har gjort så nu gör jag det!
Jag gillar det här mönstret, jag blev ändå gaaaanska nöjd ;) Jag var hos min kompis först och då målade hon det här rosa nagellacket.  
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design