Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fjällen

Skrivet:    ·  Allmänt

Sry för uppdateringen, men det finns inget internet här och det är rätt tråkigt med mobilinlägg. Hoppas vi kommer hitta något sätt att lösa det, men annars kanske ni bara får se mobilinlägg den här veckan. Jag kommer lägga ut en film i slutet av veckan så håll utkik ;)

Det har inte varit det roligaste vädret här, det har varit varmt, dimmigt och blåsigt uppe på toppen. Det har iaf gått att åka och det har varit väldigt kul eftersom jag har med så mycket kompisar. 

PS. Hoppas Lovisa kryar på sig till imorgon <3

Sommar mitt i vintern

Skrivet:    ·  Allmänt
Som rubriken säger så fliker jag in med lite sommar en dag som den här. När jag vaknade var det vitt utanför fönstret som förvånade mig lite eftersom det var på väg att bli vår nästan, men så kom vintern tillbaka igen, ett tag i alla fall... Jag får inte börja längta till sommarn än eftersom jag ska bort och åka skidor i helgen och det ska bli jättekul!

Btw så håller jag på och letar efter några frågor om mig eller liknande, men hittar inga bra så ska fortsätta leta vidare :)

Ryggskydd

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag fick ju ett ryggskydd i julklapp som var för stor och då tänkte vi byta det, men så hade de inte i min storlek så då skrev tjejen som jobbade där i en pärm att de skulle ringa oss när de fick in de. De har inte hört av sig så det är lite kris med den saken för att jag åker på lördag. Jag hoppas jag hinner köpa det iaf och att de har i min storlek. Jag tror att det var den som är på bilden inte för att någon bryr sig ;) Jag måste gå till gympan nu så det här var bara för att uppdatera ungefär...

Färger u no

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Lazy day

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vet inte varför, men jag är så himla trött. Jag har inte sovit mindre än jag brukar. Jag skyller på vädret. Det är regningt och tråkigt. Jag har inte gjort något speciellt på hela dagen.
Nu ska jag sluta med deepigheterna hah, jag är nog helt enkelt bara trött på att vi inte kan få en lite roligare vinter. Just nu ser det ungefär ut som om det vore höst och nja då är det betydligt bättre med en lång vinter. Så tycker jag i alla fall!
 
Ska hitta på något kul att göra nu och kolla på Melodifestivalen så småningom. Hoppas det blir lite bättre låtar dne här gången :)
 
 

Fridayfrifay whoo

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Yeey nu är det fredag igen, men jag har inte riktigt fattat det. Jag är förberedd att gå till skolan imorgon för att ja, det som jag alltid säger på fredagar, ni vet svaret ;) Vi fick åka skridskor idag med och det var inte så superkul, men ändå bättre än att ha fotboll eller något sådant där tråkigt haha. Respektera att jag inte tycker om fotboll för jag kommer nog ändra mig så det är lika bra att vänja sig. När jag kom hem så var jag trött och kunde inte motstå att titta på ett par avsnitt av gossip girl. 
 
Ikväll ska vi äta tacogratäng med philadelphia ost och lite sånt så det blir gott! Jag ska kolla lite på OS nu med mamma. Hejdå!

A gift

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Snart är det alla hjärtans dag och jag brukar alltid ge något till mamma eller pappa, det beror på vem jag är hos och ibland till båda. Jag längtar tills jag får gelehjärtan mmmmmm. Satt hur som helst och gjorde ett kort till henne och blev helt okej nöjd. Jag har mycket prov och sånt på gång nu så ni får respektera att jag inte har bloggat så bra den här veckan. Ska äta soppa och ugnspannkaka nu så hejdå!

Träning

Skrivet:    ·  Allmänt


Har precis tränat och sitter och äter middag nu. Det gick ganska bra och vi fick fortsätta att lära oss det nya friståendet så det är kul! Igår gick det ännu bättre och jag blev dagens gymnast som jag typ inte trodde att jag skulle bli nån gång,men så blev jag det :)

Leilas cupcakes

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har sagt att jag ville pröva min nya sprits som jag fick i julas så nu gjorde jag det och den fungerade bra! Cupcakesen blev inte så bra bara hehe eftersom vi har fryst in hälften av muffinsarna så jag gjorde en halv sats av frostingen. Och det blev för lite så då fick jag göra en gång till, men då gjorde jag med chokladsmak och då blev de lite snyggare ut än vad de gjorde innan haha. De blev lite crazy ;) 
 
Därför tänker jag dela med mig av Leilas recept! (du kan också hitta det här)

Classic cupcakes

Ingredienser:

12 cupcakes

  • 3 ekologiska ägg
  • 2 ½ dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 100 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 3 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • Skal och saft av 1 citron
Gör såhär:
  1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
  2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt krämigt.
  3. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner detta i smeten.
  4. Rör ner rivet citronskal och pressa ner saften av en citron.
  5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll dem till 2/3 med smet.
  6. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. 
    Låt dem svalna helt och hållet.
Cream cheese frosting
  • 60 g mjukt smör
  • 5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk färskpressad citronsaft
  • 100 g philadelphiaost
  •  
  • Strössel eller blommor till garnering
  1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphiaost krämigt.
  2. Bred frostingen på kakorna och garnera med strössel eller blommor
Jag gjorde även en frosting med samma ingredienser som den klassiska bara att jag hade i 0,5 dl kakao också.
 
Lycka till!
 

Frozen

Skrivet:    ·  Allmänt


Har suttit och kollat på Frost eller Frozen vad man nu vill säga. Den var faktiskt väldigt bra och jag tycker absolut inte att den är för "barnslig" för jag älskar animerat fortfarande ;) 

Idag är det fredag igen och jag säger det varje fredag, men den här veckan har gott så fort! Faktiskt ovanligt fort hah. Idag har jag i alla fall haft en kort dag och den slutade med skridskoåkning på idrotten. Vi ska sluta kvart över ett (yää) men vi fick typ sluta en kvart tidigare för att de var två stycken som hade gjort illa sig. Så det var skönt förutom för de två som gjort illa sig förstås. Sedan jag kom hem har jag inte gjort så mycket förutom att ha ett facetime samtal i över två timmar heheh.

Flappy flappy birdy

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag tror de flesta känner igen det här spelet och det är sååå beroendeframkallande. Det är igentligen väldigt tråkigt, liksom en fågel som flyger upp och ner mellan rör, hur kul är det? Ja det blir faktiskt rätt kul haha, men jag ger den fyra stjärnor för den har inte så bra grafik eller något sådant. Lite gammaldags ;) 
 
Mitt rekord är 30, hur långt har ni kommit? (nu kommer säkert ingen kommentera som vanligt haha...)

Wip

Skrivet:    ·  Allmänt

När jag kom hem idag så satte jag mig och gjorde läxor och sedan blev jag sugen på att teckna lite. Kan ni gissa vem det är? Nej det kam ni nog inte för den blev såå olik, men jaja. Hon är för fin för att rita av ;) Sitter i pyjamas och är på väg upp för att sovas så god natt!

Längtar <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Black and gold

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Kände för att jag var tvungen att piffa upp mina naglar efter att jag pillat bort det senaste, oopsie. Jag fick sådana här nageldekorationer av mina kusiner i julklapp och nu ville jag pröva det! Det blev fint och stilrent tycker jag :3 Det ända dåliga var att de var så stora i från början att jag var tvungen att klippa av typ hälften och det var lite petigt.
 
Förlåt igen för att jag inte uppdaterat, men har gjort saker hela helgen, igen. Jag sov över hos min kompis och så bowlade vi (igen, jag e pro) och den här gången gick det väldigt bra faktiskt. Och nej jag blev inte sur mihi ;) 
God natt!
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design