Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gott nytt år

Skrivet:    ·  AllmäntGod fortsättning everybodyy
Jag spenderade mitt nyår i stan, på en middag med gamla människor. Inte superkul kanske, men jag tycker ändå nyår är ganska tråkigt såå det gjorde inget. Men vi hade iaf den bästa platsen att se fyrverkerierna från! Vi stod på en balkong där man såg och hörde de dundrande fyrverkerierna poppa upp i olika färger över hela staden. Jag hade med kameran så jag lyckades fånga en del på bild, vilket brukar vara väldigt svårt när det gäller fyrverkerier, men jag lyckades faktiskt ganska bra den här gången.

Så nu är det 2016! Jag har inga nyårslöften hittills, men jag ska försöka sätta upp några mål eftersom det faktiskt hjälper en ganska mycket ay hela tiden utvecklas som person och upptäcka nya saker. 

Jag vaknade 11 idag hah, men det är inte så konstigt med tanke på vilken tid jag somnade. Jag har inte varit ute på hela dagen så det är nog dags att ta en lite tur ut, åtminstone en liten stund hah...DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo