Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Baciller och såntdärt

Skrivet:    ·  Allmänt


Jag fick dessa hanspritar (/er??) i födelsedagspresent av mina snälla kompisar som doftar såå gott. De kommer från bath & bodyworks vilket förövrigt inte finns i Sverige buhuu. Men samtidigt är det väll det som är kul, att man känner sig lite speciell när man har något som bara finns i USA exempelvis hah, bara jag? 

Förut var jag helt beroende av handsprit så mina förra gick åt. Jag tog det alltid innan jag skulle äta osv. Men jag har glömt bort lite att använda de här, och det ser jag nästan som en bra grej... Jag kanske är lite mindre petig och bacillrädd nu, vem vet? ;) 

Även fast jag inte är så stressad över baciller... än, så är jag en aning stressad över skolan. Fyra prov den här veckan och läxor på det är ju sådär för psyket. Jag märker att mina tix har kommit tillbaka nu som jag trodde hade gått bort eftersom de verkat tagit paus under sommarlovet. 
Men nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska sova, natti!


DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo