Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Glassigt o stressigt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Yeey nu är det Fredag igen och jag vet inte om den här veckan har gått snabbt eller inte för jag har tänkt att det har varit fredag nästan varje dag hah. I förrgår kväll satte jag klockan på halv åtta eftersom jag tänkte att vi började fem i nio, men nja där blev jag nog lite virrig. Igår morse så gick jag upp som vanligt och satt mig och åt frukost som , jag slog på mobilen och smsade med Lovisa och Annie. Då sa jag att jag var hemma och hon svarade att jag börjar ju åtta... Det blev vääldigt stressigt så jag gjorde iordning mig på 10 minuter, det måste vara rekord och tro det eller ej, men jag hann i tid! 
 
Idag har det istället varit en lugn dag och vi avslutade med dans på idrotten för vi håller på med egna koreografier som inte går superbra, men vi har i alla fall fått ihop något. När jag kom hem tog jag en glass och den var så himla god, mmm och efter det gick jag och hade fredagsmys hos Loffan ;)
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo