Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Sorry for the bad update

Skrivet:    ·  Allmänt
Förlåt för att jag typ inte uppdaterat på typ 4 dagar, men jag har faktiskt något att skylla på! Jag och mamma har varit in till stan och gått på Abba museumet för att vi hade fått en grej i tidningen om att man skulle få gratis inträde om man la upp en spciell bild på instagram och visade upp det i kassan. Annars hade det kostat ungefär 400 kr för oss två så det var väldigt bra :) Sedan har det varit olika typer av påskmiddagar och då har jag inte varit hemma hela tiden. Sedan var det gympaläger igår så jag har faktiskt något att skylla på ;3
 
Till något annat så har jag tänkt på en sak, och det är att alla ska tycka att nästan allt man säger handlar om rasism. De har ju för det första tagit bort en svart docka på Kalle ankas jul och i en Åhlens tidning var det några fler svarta dockor som fick dålig kritik. Sedan om jag t.e.x säger att jag tycker mer om färgen vit än svart, ja då kommer någon och säger att man är rasist!? Om det är någon som tycker att det är något fel i det är det väll ändå den som sagt till mig, eftersom den ifrån allra första början kommit och tänka på just rasism. Jag har absolut inga åsikter om att det är någon skillnad beroende på vilken hudfärg man har, jag hoppas ni tycker likadant som jag!
 
Lite random bild ;)DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo