Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Kungsträdgården

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag vaknade jag upp hos kusinerna, Linn och Sandra och har sovit där i tre nätter. Vi hade bestämt att vi skulle avsluta med att  åka tillbaka till Stockholm och att dem skulle följa med. Det var tyvärr lite krångel med tåget så vi var tvungna att åka med en buss som gjorde att det tog en timme längre så vi kom inte dit förräns vid två och vi var vrålhungriga. Vi slog oss ner på Jensens böfhus och det var himla gott och prisvärt så jag åt upp varenda smula ;) 
 
Sedan fortsatte vi med att gå igenom Gallerian och gå in lite snabbt på River Island som öppnat där och sedan fortsatte vi till Kungsträdgården. Körsbärsträden har ju blommat så det var supermysigt och vi tog lite kort. Jag hann med gympan efter det så pappa skjutsade mig dit och det var också kul.
 
Jag har verkligen haft det roligt med dem och jag hoppas vi kan göra något liknande någon annan gång! Jag har alltid haft bra kontakt med dem och de har varit lite som mina förebilder i sedan liten <3 Besök gärna deras intressanta blogg också, här: lofholms.vionno.seDITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo