Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

måndagsmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
 
time for winter
 
 
Imorse vaknade jag och var supertrött, det var ovanligt jobbigt att gå upp. Sedan fick jag skjuts av pappa eftersom han skulle på däckbytning en viss tid och när vi kom dit ja, då blev jag plötsligt jätteyr som har hänt några gånger den senaste tiden och vet inte riktigt vad det är. Det gick hur som helst snabbt över, men sedan när vi kom in dit så tyckte jag det kändes lite luftigt i ena foten haha och då visade sig att dragkedjan på skon var sönder, woho. När vi skulle byta till vinterdäck så var det självklart någon bult som var sönder så då fick vi vänta ett tag till och det gick inte att laga.
 
Superlyckad morgon kan man ju inte säga att jag hade... Jag har för tillfället inga vinterskor förutom ett par slitna ''uggs'' som jag tror är för små detsutom. Jag har därför surfat runt lite på olika skor och tycker de två först timberland-skorna är så fiina, förutom att dem inte är gratis ;) Jag får se vad det blir för något!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo