Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Movies

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har sett lite filmer nu när jag har varit sjuk så tänkte dela med mig av det!
Klicka på bilderna om ni vill kika in de här fyra filmerna på swefilmer.
 
 
If i stay tycker jag var en bra film och väldigt sorglig, men jag är ingen såndär som sitter och gråter framför film så det gjorde jag inte nu heller. Jag kollade i kommentarerna och nästan alla skrev att det var en ''snyftare'' så var beredd med näsdukarna I guess ;) Det enda negativa var att den kunde bli lite långtråkig ibland...
Swefilmer's beskrivning:
17-åriga Mia Hall står inför vad hon tror är sitt livs viktigaste beslut. Ska hon följa sina musikaliska drömmar och ta sin plats på Juilliard eller ska hon följa sitt hjärta och stanna hos sitt livs kärlek? Alla valmöjligheter kastas dock omkull när hon och hennes familj hamnar i en allvarlig bilolycka, och nu hänger Mias liv på en skör tråd.
 
 
Catching fire är som nog många vet, uppföljaren av Hungergames. Den är verkligen såå bra för det händer saker hela tiden och är jättespännande. Det har ju kommit ännu en till nu som heter Mockingjay och den verkar ha fått bra kritik den med. 
Swefilmer's beskrivning:
Katniss Everdeen och Peeta Mellark har återvänt hem efter deras gemensamma vinst av Hungerspelens 74:e upplaga. Segern innebär att de återigen måste lämna sin familj och sina vänner för att ge sig ut på en segerturné runt Panems distrikt. Längs vägen märker Katniss att ett uppror ligger i luften, men huvudstaden har fortfarande god kontroll samtidigt som president Snow förbereder för den 75:e upplagan av spelen, en tävling som kan komma att förändra Panem för alltid.
 
 
Divergent får nästan full pott av mig, vet inte varför men det är nog för att allt ser så verkligt ut, skådespelarna får till en bra känsla. Dont no how to explain men jag tycker den är helt klart värd att se om man gillar äventyr! Skådespelarna ''Hazel'' och ''Augustus'' (vet nt vad de heter på riktigt)  från The fault in our stars har stora roller i den här filmen oxå. 
Swefilmer's beskrivning:
I en avlägsen och dystopisk framtid är samhället indelat i fem falanger där var och en representerar olika förmågor. Som tonåring är man tvungen att bestämma sig för om man vill stanna i sin falang eller byta till en annan. Vad man än väljer, så väljer man för resten av sitt liv. En tonårstjej som just ställs inför detta valet är Beatrice Prior... Läs mer här.
 
 
Inte den bästa filmen jag sett men den var ganska mysig och de gjorde så galna saker som var lite roligt.  Jag fick lite inspiration från en viss person som la ut en viss bild på snapchat som kollade på en viss film (skämtosido) ;))
Jag skulle inte kalla det en komedi eftersom jag inte skrattade någon gång, men annars var den helt ok!
Swefilmer's beskrivning:
Om en kvinna som upptäcker att mannen hon dejtar är gift, och slår sig ihop med hans fru för att lära honom en läxa.
 
Nu har tiden dragit iväg så jag ska fixa iordning lite lunch :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo