Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

mysdagar

Skrivet:    ·  Allmänt
Bara en sekund för vädret (även fast det typ är det enda jag pratar om hahah...)
På riktigt, man går liksom runt i jeans och jag har max badat 10 gånger vilket är väldigt lite för att vara mig, alltså what, trodde sommaren skulle komma någon gång iaf, men nej det verkar inte så.
 
Aja, igår skulle det varit sol och fint hela dagen så då bestämde sig jag och mamma oss för att åka till skärgården där våra kompisar har landställe. Det var himla mysigt, trots att vädret inte stämde, men vi gick en promenad, plockade blåbär och åt sommarlunch. Sedan fortsatte vi vidare till ytterligare två personer och på den sista destinationen sov vi över. Till lunch idag åt jag världens godaste hamburgare precis vid vattnet och jaa, såå gott var det. När jag kom hem mötte jag upp Annie och lånade sista boken av Divergent-trilogin som jag är så spänd på :PP Hittade en katt på vägen också :PP Sedan gick vi ut och fotade, pratade och hade det allmänt mysigt när solen visade sig på kvällskvisten!
 
Lång text, kortfattat: Två bra dagar helt enkelt!
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo