Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

i toppen

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har inte lyssnat alls mycket på spotify den senaste tiden eftersom jag inte har hittat några bra låtar till min spellista. Så jag skulle inte tacka nej till låtttips! Firestone tycker jag är himla bra, men jag vill inte lyssna sönder på den, redan för att den är med i vårt nya fristående som vi kommer ha under en lång tid.
När jag sitter på bussen eller liknande brukar jag istället lyssna på poddar, som tar slut lagom till jag kommer fram till skolan. De som ligger på toppen nu är Nicky & Chloes och storfavoriten är nog ändå Andrea & Mathildas!
 
Nu är jag sjukt trött efter en lång dag i jakt på prao, som jag förövrigt har hittat och med största sannolikhet har jag fått en plats där (berättar mer om det i ett annat inlägg). En annan sak som känns skönt är att vi slutade runt 12 eftersom engelskan utgick och det är tredje gången den här veckan, hur tur får man ha?!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo