Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Felleflisens dagbok

Skrivet:    ·  AllmäntGick hem i fredags för att jag var sjuk, ingen feber men en himla förkylning. Men jag återhämtade mig snabbt så har varit i skolan den här veckan igen vilket är ganska skönt för det känns jobbigt att missa saker såhär i slutet av terminen för är ganska skoltrött. 
Jag säger det varje år och hela tiden, men den här terminen måste vara rekordet, hur snabbt gick den inte??
Helt sjukt. Det känns verkligen som att det var höstlov precis nyss och så bara bom, 2:a advent. Det kan dels beror på att jag slutade på gympan och att tiden bara flyter ihop. Dagarna ser ganska likadana ut och det har varit mycket i skolan som gör att tiden går så snabbt. "Tiden går fort när man har roligt" kanske inte riktigt stämmer nu, med tanke på allt pluggande, men jo det känns ändå som att jag har haft roligt på vägen. Efter att jag bytte "gäng" i skolan har allt känts mycket roligare. Inget hat mot de jag var med förut, men jag satt och tänkte på en sak häromdagen. Jag skrattade i princip 10 gånger ( på skoltid) under hela 7:an, känns det som åtminstone. Men nu skrattar jag minst 10 gånger om dagen. Jag tror ni förstår hur jag menar. Det är viktigt att inte vara med någon "bara för att", bara för att man hållt ihop med någon av personerna länge betyder det inte att du är fast där. Även fast jag kanske inte har så många vänner, eller ja det beror på vem man jämför med, men jag tycker det är bättre att ha färre jättebra vänner än att ha många varav flera av de inte är pålitliga alls. Jag tror många håller med om det också.

Nu blev det deep igen. Men det är skönt att skriva av sig ibland. Det är som en öppen dagbok ungefär :))DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo