Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

best of azores

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Förlåt mig för att jag inte har varit här på nästan en månad. Jag kände för att ta en lite paus och inte stressa över bloggen utan bara leva livet så att säga. Jag tror inte ens att jag har berättat att jag var på blockflöjtsläger för ett par veckor sedan. Jag, Lovisa och Annie åkte dit tillsammans och sedan träffade vi några nya och gamla kompisar där. Vi spelade i princip hela dagarna, men det blev inte alls långtråkigt som det kanske låter. Det var tvärtom såå roligt och jag längtar tillbaka jättemycket!! 
 
Men iaf... under tiden jag har haft min lilla paus har jag redigerat en video lite då och då, så nu är den äntligen klar! Den här videon skulle jag säga att jag är mest nöjd med eftersom den är lite kortare och jag har bara valt ut ''the best of Azores''. Prenumerera gärna på min kanal btw, jag har faktiskt 7 stycken nu, waoooww haha. Nej, men jag heter Felleflisen så kika gärna in där :P
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo