Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

maxar i air maxen

Skrivet:    ·  Allmänt
 
I förmiddags gick jag och mamma en promenad i solskenet, för oj vad fint väder det var. På vägen hem gick vi förbi forum för att kolla om Inter sport eller Stadium hade fått in ett par skor som jag gillade i min storlek, eftersom i princip alla affärer har haft slut på storlekar innan. Men nu, äntligen hade de fått in dessa Air maxen på barnavdelningen, och åh, ni skulle sett min blick när jag såg de haha. De kanske kommer bli lite svåra att matcha, men eh de är så snygga så det får jag leva med ;) Så jag har gått runt med de i lägenheten ett tag här på eftermiddagen  👌👌 #äntligenärdeminaa
 
Jag har funderat lite kring det här med bloggen... är det bättre att jag lägger upp fler lite ''sämre inlägg'' och med det menar jag mobilinlägg då det inte är lika bra kvalitet på bilderna m.m ELLER ska jag göra färre inlägg med bättre kvalitet?? Hmm... hjälp mig gärna genom att skriva en kommentar här nere!!
 
 
♡Jasmine♡
Skrivet: 2015-04-18,  kl. 17:09:05 Blogg:  http://megafistairpumprave.blogg.se/

Fina skor!!

Svar: Jao visst är de?? Hihi tack <33
Felicia

♡Linn♡
Skrivet: 2015-04-19,  kl. 15:44:52

Definitivt färre inlägg med bra kvalitet. Jätte fina skor!

Svar: Okidoki då fortsattet jag som förut ;)
Tackarr <33
Felicia
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo