Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

sick

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag blev nominerad i förrgår och har inte gjort challengen än (även fast man ska göra den inom 24 timmar oops) och jag får se om jag hinner göra den ikväll. Det blir så mörkt så kanske gör den imorgon... hon som nominerade mig kommer nog inte bli jätteglad hihi.
 
Hur som helst, tänk vilken hemsk sjukdom, ens muskler liksom bara försvinner och man försvagas. Alla sjukdomar är hemska, människor som är helt oskyldiga drabbas av fruktansvärda sjukdomar som i många fall kan leda till döden. Jag tror att de flesta har hört talas om Ebola som man trodde hade spridits till Sverige (vilket den inte har). Det är 50-90% chans att man dör och jag förstår inteee, varför ska det vara så. Jag förstår att det inte skulle finnas kvar någon kvadratmeter kvar på Jorden om vi levde i evighet, men jag önskade bara att man kunde dö på ett fridfullt sätt och inte genom krig eller sjukdomar, särskilt inte i en tidig ålder.
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo