Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Moments

Skrivet:    ·  Allmänt
 Det har varit en ganska händelserik och aktiv dag idag eftersom jag bland annat har naturstädat med laget och bara varit allmänt duktig ;)). Jag tog lite foton så ni får se ''moments'' från dagen!
 
1. Ella i ett nötskal, eller snarare sopsäck (haha rolig jag e), och ja den var ny om någon undrar...
2. Vi hittade en del konstiga grejer i skogen när vi var på jakt efter skräp så hittade vi bland annat ett par gamla (och då menar jag gamla) skidor, en hög med bananskal, kläder och meer.
3. Löven har börjat falla och blivit till fina färger så tänkte att jag kunde ta en höstbild, med en sko i hörnet.
4. Jag var helt slut efter städningen, men Lovisa lyckades få mig att gå en promenad. Vi gick till ett ställe som jag varit kanske en gång vilket är väldigt konstigt med tanke på att jag bott här i princip hela mitt liv haha. Hur som helst var det lite jobbiga trappor som jag inte gillade, jag var hype och det hela slutade med att vi hade gått i ungefär 1,5 timme. Stolt. Nu ska jag sluta för ... ehem vissa tycker antagligen att jag överdrivit den där promenaden en del :)))))))



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo