Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Thoughts

Skrivet:    ·  Allmänt
Vad tycker ni om er själva? 
Jag skulle säga att jag tycker lite både och, ibland kan jag tänka som att jag ger komplimanger till mig själv, men ibland bara vill jag sjunka igenom golvet och tycker jag är ful och dålig. Jag tror det är så för dem flesta, jag har egneskaper som jag inte tycker om med mig själv, t.e.x som när jag pratar. Jag gillar inte min röst och det sättet jag pratar på, men samtidigt så vet jag att det inte är någon som bryr sig om hur jag ser ut eller hur jag pratar, de gillar mig ändå. Man ska tänka på det positiva och bara tänka bort det som man tycker mindre om för på det sättet känner jag mig lycklig.  
 
Hinner tyvärr inte skriva mer nu, för jag ska gå och lägga mig nu. Jag har stått ute i typ en halvtimme för att den dära **** glassbilen skulle komma hhaha. Det var jäättelänge sedan, men det var bara för att vi har fått någon kupong som vi ville utnyttja för kul skull ;)
♡Elin O från gympan♡
Skrivet: 2014-04-01,  kl. 11:42:57

Din röst är super fin Felicia! Du får inte tycka att din röst inte låter bra för det gör den:)

Svar: Tack så mkt! Jag kommer fortfarande tycka det, men jag blir glad när jag hör det från nån annan ;) <3
Felicia




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo