Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Showerroutine

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag gör inte det här varje gång som ni kanske förstår, men jag tänkte att det kanske är lite intressant ;3
 
1.Moringa body scrub - The body shop: Jag skrubbar igenom hela kroppen och sköljer sedan av ''smulorna'' i duschen.
 
2. Loreal Elvital smooth and polish shampoo - Ica m.m: Jag tycker det renar håret bra och luktar även väldigt gott. Jag tror de flesta vet hur man schamponerar sig så behöver nog inte berätta ;)
 
3. Schwarzkopf GLISS hairrepair conditoner - Ica m.m: Jag använder balsam bara i topparna för att annars kan det lätt bli fettigt i hårbotten. Jag antar att den fungerar bra, men om jag ska vara ärlig så märker jag inte på balsam så mycket om det är bra eller dåligt. Dock tycker inte jag att det luktar alls gott och heller inte något från Schw...orkar inte skriva hela namnet haha.
 
4. Aussie 3 minute hårinpackning - Åhlens m.m: Fick den i julklapp och jag tycker att den gör håret lent och man behöver inte ha i den alls länge, från 1-3 minuter. Det blir också lättare att borsta ut håret efter.
 
5. L300 body lotion, tre body lotions och en body butter från the body shop: Jag tar först body lotionen från L300 och den tycker jag är väldigt bra eftersom jag alltid blir väldigt torr efter en dusch. Det kliar inte alls så mycket på benen som om när jag inte tar. Sedan brukar jag oftast ta body buttret i papaya för att lukta gott och så återfuktas huden. De andra lotionsen använder jag inte lika ofta längre eftersom jag håller på o ta slut på body buttret, men tycker de luktar supergott och har alla de fördelarna som de andra produkterna. 
 
Hop ju lajked it <33



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo