Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

santa comes early

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Imorse ställde jag klockan (på jullovet, katastrof ;))) på 8.15 och när jag steg upp hängde det en julstrumpa på trappen och funderade varför ska jag få julstrumpa när det inte är julafton? Men jag ska ju fira jul hos mamma i år så då fick jag en liten radiostyrd, flygande sak som en kul grej i förväg, så det var kul!
 
 
Sedan fick jag skjuts av pappa eftersom han jobbar halvdag, och släppte av mig hos mamma för att jag skulle ha en liten julklappsutdelning med Annie och Lovisa.
Det var tänkt att vi skulle öppna paketen imorgon på julafton, men vi hade inget tålamod så plötsligt var inlsagningspappret borta hahah (men inte på alla faktiskt...). Vi lagade även mat och myste med ljus, filtar och tittade på filmer som vi spelat in när vi var små, höh inte alls pinsamt... 
 
Men imorgon ÄR det julafton och jag längtar såå efter att få umgås med familjen, och ja julklapparna är inget man kan undgå från att det faktiskt är bland det bästa sakerna med julen!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo