Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gifts for her

Skrivet:    ·  Allmänt
Det börjar närma sig julruscherna i affärerna, så jag tänkte ge lite tips på julklappar till ''henne'' innan dess!
 
 
Ett tips som jag tror många gillar som man kan ge till tex sin mamma eller kanske en kompis, i julklapp är spa. En julklapp/present behöver ju inte alltid vara något materiellt, utan det kan vara ett presentkort till massage eller liknande. När jag har surfat runt har det inte varit såå dyrt, inte mer än 500 kr, men om pengarna sviktar finns det ju andra alternativ. Om man är duktig på att baka så är det alltid kul att ge en korg med lite godsaker i. Av egen erfarenhet blir folk glada av något när man verkligen har tänkt till och kanske gjort själv. 
 
 
 
 
gifts for christmas
 
gifts for christmas by engstromfelicia featuring stripe bath towels
 
  1. (doft)Ljus använder de flesta och går ofta hem, det gör att det blir en mysig miljö och kan lukta gott. Åhlens och Rusta har fina ljus för bra pris (gämför med det ljuset på bilden, tre tusen skojar dem!?)
  2. En baddrock eller handdukar är nog inget man själv köper så ofta, men de slits ju ut och det tror jag är något som uppskattas. Finns på hemtex, lexington,åhlens.
  3. En plånbok behöver (typ) alla och är något jag själv har tänkt att köpa till min mamma, fast en ''keypouch'' som är på bilden, där man har sina nycklar. Finns på accent, nk, marc by marc jacobs.
  4. Kökssakerr som en burk eller mugg med en rolig text på är alltid kul för kaffe/te-älskare! Finns på Lagerhaus, hemtex, cervera.
  5. 6. När jag ändå är lite inne inne på det där med spa så passar alltid en godluktande tvål, lotion eller parfym för de som gillar skönhet. Finns på kicks, the body shop, fyndiq.se etc.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo